Pufuleti gustosi de 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 20
danasor spune:
Bea si Ruxita imi pare rau de bb-ii vostri ca trebuie sa le dati madicamente, sanatate multa
Ayanna si eu am stari de ameteala si slabiciune, mai ales daca ma aplec sa iau ceva de jos; eu am pus pe seama faptului ca tin un fel de dieta si iau fier si calciu ca mai am remase din sarcina; cred ca pe langa altele si alaptatul ne epuizeaza foarte tare.
Larisel sorry ca ai probleme cu diversificarea , pupam gemanutzele dragalashe
Vad ca la toata lumea care tine diete e o perioada de stagnare , la mine la fel. Eu nu tin un regim anume, m-am informat din mai multe parti si mi-am format singura un regim - dim cereale cu iaurt sau un ou, gustare fructe, pranz ciorba sau un gratar cu salata, seara legume, dar fara sa tin seama de dl Monti ca nu i-am citit cartea, doar ce am auzit de pe la voi; am reusit si am renuntat la paine ceea ce e o mare realizare pt mine caci imi place foarte mult, ei si asa am reusit si am slabit vreo 6-7 kg cam intr-o luna si ceva, dar acum nu stiu de ce s-a oprit
Alexutzzza bine ca s-a linistit Yannis pana la urma; si Anatasia incepe sa mai maraie un picutz o fi tot de la dinti, mititeii.
Cris.M ce frumoasa s-a facut Alexandra , sa va fie de bine iesirea la mare, dar vad in poze ca nu are nimic pe cap, eu stiu ca pana la doi ani nu e bine sa stea in soare cu capul descoperit
Danyelana superbe pozele cu Arthur si voi
Oani mi-ai facut o pofta de pasteis de belem de numai , tb musai sa ajung acolo sa mananc asa ceva?
Magiunul asta de Topoloveni nu pot sa-l fac si eu din prunele mele? sau are un secret anume? anul asta s-au facut ceva prune, acusica incep sa se coaca.
Cristies felicitari pentru vestile bune de la doctor!
Danyelana dragutze idei pentru "nunta de hartie" habar nu aveam ca se cheama asa
Ana_q imi pare rau ca aveti probleme cu constipatia, Anastasia nu a facut 4 zile, dar cand a facut era ok la consistenta; ii dai LP sau san? stiu ca LP mai constipa
Lorex pofta buna la fructe ; vremea nu tine cu noi deocamdata
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina Prezent la apel! Am cumparat incarcator...busy day yesterday, azi i'm back in business Nu am citit din urma, ma apuc in data... Suntem bine. Tudor a facut kk in patul meu azi... dupa ce s-a scremut o ora in scutec si nimic, l-am lasat sa se aeriseasca la cuc cat ma spalam pe dinti...si cand m-am intors in camera am simtit un iz ametitor...si zarit 3 carnaciori pe cearsaful meu si un pishu nazdravan. Ma uit shocata... si patriotul imi arunca un zambet smecheros si ma apuca rasul ramasesem inlemnita ca nu stiam ce sa fac... asa ca am ras amandoi, el fericit ca a scapat de constipatie... eu ca imi schimb lenjeria si mai des Azi banana cu iaurt si biscuiti, apoi ficatel cu cartof si morcov la steamer, cereale seara si... bea cam 250 ml de apa pe zi. Nu i-am mai dat sucuri de fructe de muuult, iar ceaiuri sa nu vada! maine caisa cu mar si biscuti, avocado cu piept de pui si iaurt, si cereale seara as ussual. Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
a facut si el unde se simtea mai bine
ii mai dai si san dupa ce mananca la o masa?
micki_mica spune:
din cap 93...
Dastefa LMA sotului!
Catalutza81 succes la obtinerea creditului ptr casa!
Bea, cum fac pishu pisicile alea?
Andre_lina felicitari pentru achizitie! Sa il foloseasca fericit!
Onitza vine ea si sansa voastra! Poate tot raul spre bine si vei vedea ca veti realiza casa visurilor.
Decenuela Caransebes?!?!??!
Multumesc fetelor pentru felicitari! Da, mi-s "inginera" vorba Decenuelei. Una usurata ca am incheiat acest capitol. Ca si banii care ii papa facultatea nu erau de colo...Deh, ca m-a mancat acu' m-am scarpinat!
Danyelana felicitari ptr achizitie!
Cuscra, Nik0le nora maraita! S-o fi vorbit cu Kiti? Ca am avut si eu niste zileeee. Si inca mai am....
cam atat din 93...
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
micki_mica spune:
Ar mai fi de citit dar nu mai pot. Sunt rupta.
Lui Kiti cred ca ii dau dintii, ca azi mi-a "topit" 10 pampersi. E marait, e kk-ios, e iritat rau la fundulet, baleste, roade tot, adoarme cu lacrimi la ochi...Temperatura 38 (inca nu ma sperii). Azi l-am trecut pe regim (orez in apa cu morcovi, fierte toate apoi la blnder cu branzica). Si ciuciu fructe. Abia seara i-am luat banane. Si a papat si un Smecta dar spre seara si-a mai revenit la kk, la consistenta...
Si uite asa fac eu muschi la brate schimbandu-l de n ori pe zi si spalandu-l, ca mi se rupe sufletul cand il spal si simt si vad pielea iritata.
Ma lupt si cu durere de cap, si nu stiu ce sa iau, ca inca il alaptez (mai luam cate un paracetamol, cand era de la curent). Tensiune 10 cu 7 si puls 55-60. Ma mai agit, mai urca un pic tensiunea. Azi puls 52... Imi crapa capul...
Va si somnic usor!!!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
danasor spune:
azi i-am dat pere dimineata, s-au copt perele varatice , alea micutze tare, ca a trebuit sa curat vreo 5 , dar i-a placut mai mult decat marul, adica a mancat cat i-am dat , ca de placut.... face o mutritza de zici ca-i dau pelin asa se stramba, iar la pranz am fiert morcov, pastarnac si patrunjel si le-am mixat cu tot cu zeama, mai am si maine o portie.
azi a fost un pic cam agitata in sensul ca nu si-a facut somnul ei, a dormit maxim 30 minute, si se rostogoleste intruna, plus ca musca tot ce prinde.
aseara m-a cam speriat caci la o ora dupa ce a adormit, tocmai cand sa intru si eu un pic pe forum, a inceput sa tipe foarte tare, nu era plans erau tipete; am luat-o in bratze si dupa ce s-a trezit si m-a vazut s-a linistit. Cred ca a visat urat, caci daca ar fi durut-o ceva nu se linistea dupa ce ma vedea... oricum a fost groaznic s-o aud asa tipand
Deja nu mi se mai pare diversificarea asa de amuzanta , incep sa-mi fac griji daca ii dau cat trebuie, sa nu o doara burtica, era mult mai simplu cu tzitzi
danasor spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Fetele, Eu mai dupa cortina: multa treaba si, mai nou, din pacate, probleme in familie urate de tot... Am citit un pic si vad ca ati ajuns la concluzia mea: ce usor era inainte de diversificare... corect, insa invata ei pana la urma, asa cresc si, in plus, e bine sa simti ca cineva are nevoie de tine... Noi tot nu ne rostogolim, cam dupa nimic, stam pe spate ca placinta si pipaim cu manutele in jur sa apucam jucaria pe care o vedem de altfel. En fin, m-am resemnat, asta e, fiecare bebe cu ritmul lui. Multa multa sanatate va doresc, este cea mai importanta! Noapte buna Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
sa se rezolve cat mai repede problemele
asa cu zici fiecare bb are ritmul lui, nu trebuie sa-ti faci nici o grija
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui danasor ma bag la capitol nou pui mic |
Poate ma lasi cu ochii-n...luna!
Daria