Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Coffetaria Alice is the best!!!

Cris, la noi sunt -7 ore fata de Ro. Acu e 6:30 dim. Tre sa mergem cu baietii la analize asa ca nu e rost de somn.

Si noi tot duminica avem botezul.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

maaaama, ce ma ofticati cu cofetariile astea . si eu tocmai ce am inceput operatiunea "jos kg!" , adica adio dulciuri si fainoase, ca alt regim nu-mi permit sa tin in conditiile in care alaptez. acum imi ploua in gura de pofta .
daaar, am cu 1 kg mai putin de cand am inceput "dieta", adica de 2 zile .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Noi am facut duminica botezul fetei. A iesit foarte frumos. In final ploaia s-a oprit, am imbracat-o in cele 2 rochite pregatite si a fost ca printesica. Cumintica foc in biserica, a fost prietena cu suzetica, a stat cuminte de la inceput la sfarsit.
Tortul l-am facut la Delicateria, a fost acelasi tort de la nunta noastra, cel cu zmeura, este de-a dreptul demential. Mai nasol a fost ca nu au avut curent in ziua cand a trebuit sa fie lucrat si nu au mai putut a doua zi sa il faca un tort de 3 kg, ci 3 torturi de 1 kg. Insa si asa a fost superb, fiecare tort a avut artificii si lumanari sub forma de pitici luate de mine bineinteles.

Restaurantul a fost f f bun. Tratoria Saraceno,pe Eminescu, colt cu Toamnei. AU o curte superba, iaz cu broscute testoase, atractia copiilor,noi am stat inauntru insa si afara e spatiu super. Noi am fost 25 de persoane, insa au loc suficient pentru mai multe persoane inauntru, cred ca spre 50 lejer. Asa ca, daca sunteti interesati de zona Calea Mosilor, Bd Dacia, eu recomand restaurantul.Sunt probati de noi la diverse evenimente iar mancarea e buna rau.

Cand sunt gata pozele de la botez, le pun pe webshots.Zilele asta.

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna mamici !

Nicoleta : cumnata mea nu a tolerat firele de sutura la operatia de apendicita si avea exact umflatura pe care ai descris-o tu la suprafata. Corpul i-a respins firele si in conluzie supura, se cheama granulom de fir.

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Nicoleta : sa vad daca reusesc sa termin.
Cateva luni a tot supurat, se dezinfecta si isi punea pansament. Treptat firele au iesit la suprafata ( corpul are tendiinta de a scoate ceea ce nu este al lui ); a tot facut excursii la chirurgie ca sa ii scoata capetele respective. In final, nu mai stia nici dr cate fire a scos si cate mai sunt, i=a facut o anestezie locala, a redeschis operatia , a mai scos 2 fire si a lasat-o sa se vindece "per secundam", adica rana s-a inchis singura dinspre interior spre exterior, fara sa ii mai faca sutura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele

maine mergem si noi la vaccin bcg
probabil k maine nu voi mai avea voie sa ies cu ea afara dupa vaccin nu?
sunt normale scaunele moi asa adik nu pietricele?
in rest suntem ok

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Artu : super poza cu girafa ; sunt innebunita dupa caruselul Sabinei ... si eu vreau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Acum am revenit din parc, prima oara cand am iesit singurica cu pitica , ca tati s-a intors de azi la serviciu si deh, trebuia sa inaugurez noul carut Nati, tie ti-a sosit caruciorul comandat? Eu sunt taaare incantata de al meu, stiu ca tot Hauck ai luat si tu, nu?

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Cris, nu, scumpa. Noi am ramas fara carutul de la hauck. Am fost ghinionista si cu comandatul carutului. Mi-au facut pb banca locala, si carutul respectiv nu mai era in stock, pana am rezolvat pb. Am facut o alta comanda, asta e:
http://www.babyartikel.de/produkt/reisesysteme/i_coo_vario_all_in_one_set_red_pink
A si ajuns deja. E bunicel. Eu totusi am ramas cu gandul la ala comanadat prima data. Dar asta e.

Voi de care aveti?!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori Emilia-Beatrice si Camelia-Nicole

Nati, pacat ca s-a terminat stocul la ce iti doreai tu, dar vad ca ai prins o suuuuper oferta ca icoo asta, reducere de la peste 700 de euro, probabil e mult mai performant decat ce avem noi. Noi am luat un 2 in 1, ca scoica aveam deja, asta e: http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/
hauck_malibu_duo_set_mit_babywanne_und_wickeltasche_lolli_lime_kollektion_2010
Sa-l stapaneasca sanatoasa Beatrice!

Edit: i-am dat un enter ca largea pagina...

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Cristina, da a fost o oferta bunicica, desi nu valoreaza 700 euro.
Nu prea sunt incantata, rotile sunt din plastic si o cam zdruncina pe bubulina. Landoul e cam ingust, nu stiu la iarna daca va incapea infofolita in el.
Am vazut ca si carutul vostru are roti de plastic, n-o zdruncina pe printesa. Imi place culoare. Si al nostru, ala primimul, era lime cu gri, dar n-a fost sa fie. Ne obisnuim cu asta, care are un plus, e foarte usor manevrabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

rocsy- multam de raspuns! Exact granulom mi-a zis si mie, uitasem termenul. nu am decat la unul din capete,restul operatiei arata ca o taietura cu laserul sau ca un rid de piele subtire. La acest capat era firul al carui capat sotul la vazut la un moment dat si apoi a disparut. sper sa fi cazut si sa nu se fi adancit pe acolo. Sper sa scap mai usor decat cumnata ta. Ea a avut la toata operatia sau la un capat (oricum taietura ei e mai mica decat la ceza)?

Nu stiu cine a scris predarea stafetei la delfinasi de iul-aug si celor de martie-aprilie( atat am reusit sa deslusesc din cititul pe sarite din urma),dar a facut un lucru deosebit de frumos si emotionant!
Din partea mea, cat mai multe

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Mi-am actualizat si eu semnatura.
In cazul nostru nu cred ca e vb de colici, ci de nevoia de mami. Baietelul meu nu se linisteste decat la mine in brate, la tati urla de zici ca nush ce-i face. Il culcasem in pat si am stat langa el pana a adormit, cum m-am ridicat s-a trezit, asa ca acum doarme la mine in brate iar eu scriu cu mana stanga.
Bebeii vostri sunt sensibili la zgomot ca al meu la cea mai fina miscare tresare si se trezeste.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Discordia, pe noi inca nu ne deranjeaza zgomotele in timp ce dormim. Chiar daca privim TV, sau se joaca Cami in camera si vb de una singura, nu se trezeste. Dar imi pare ca pe le 2-3 luni devin mai sensibili la zgomote.

Mergi la inceput