Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Fetele mele,
bun gasit in casa noua! Nu am reusit sa recuperez cele "vorbite" de voi in totalitate, inca ma aflu la citit! Nici pozici de la botez nu am reusit sa postez, oricum, tre' sa ma edific sa vad ce si unde le voi posta...

Multumesc pentru raspunsurile voastre legate de sling/wrap: imi plac ambele, insa nu am avut timp de studiu, inca: stiu ca ii place cel mai mult in pozitie culcata deocamdata, spre stinga. Acum dupa crizele de colici cauta sa se ascunda cu nasul la subbrat parca saracutul!
Cel mai rau este ca dupa plinsul din ultimile zile am vazut ca buricutul cunoaste o protuberanta si tare mi-e frik sa nu fie hernie ombilicala. La bebeii vostri, dupa plins, nu ati constatat ca buricutul s-ar riddica, inalta? Nu stiu cum sa ma exprim... dar intelegeti voi! Stiu ca Sabina a ajuns la pediatru in problema asta - eu inca mai amin vizita la pediatru, pt k mi-e si frik de confirmarea temerii mele...
Ma apuc de citit... insa nu imi mai fac planuri, pentru ca nu stiu cit doarme micutul...

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nicoleta : taietura la operatia de apendicita e mai mica decat la cezariana. Ea saraca a avut ghinion si nu i s-a rezorbit nici un fir din cele puse ; mai exista varianta ca nu erau firele de calitate .

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

Bun gasit dragele mele!!!
Noi am venit acasa sambata si suntem destul de bine,Riana doarme noaptea are si putin icter,Clara a primit-o foarte bine, eu nu am dureri de la epiz dar am crampe,contractii ceva de ma chircesc.Nasterea a fost destul de usurica.
Multumesc din suflet pentru sustinere!!!!
Sunt tot timpul pe fuga pentru ca am multe de facut si timp mai deloc, tare mi-as dori sa pot citi din urma,off
Taty_ana multumesc pentru mesaj, imi pare rau ca nu am raspuns imediat
Si acum o problema:alaptatul-mie mi-a venit lapticul abia ieri,Riana a fost hranita in spital cu lapte praf, si acum acasa ii mai dau completare 30 ml de 2 ori pe zi, ea pare sa se sature cu tzitzi dar pe de alta parte pare ca oboseste tragand si adoarme, nu stiu cum sa fac, as vrea sa nu i mai dau deloc completare (la lingurita i-am dat) dar...mi se pare ca nu face kk, ca nu face pipi suficient de la san, in afara ca adoarme la san si ca e mare fan supt, nu mi dau seama daca am lapte suficient,daca se satura.Cum sa fac sa-mi dau seama daca e ok?Ma tot gandesc ca ea doarme acum mult si de la icter....Sper ca ati inteles ceva
Fug la fetite

40+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Si eu zic, daca poti sa o treci doar pe san, mai ales daca e de unde. Bebelina mea tot adormea la san, dar se trezea fie imediat si continuam masa, fie in 30 min-1 ora si o puneam iar la san. E cam des, dar asta e , mai ales ca si la noi mai persista putin icterul. Iar recomandarea a fost - cat mai des la san. Ii dai ceva pentru icter?

Mergi la inceput

Inca o intrebare:: GRIPE BABY WATER - ati folosit? A primit la farmacie astazi sotul meu... si pt ca are bicarbonat nu stiu daca sa ii dau sau nu...
Noi pentru colici am folosit o vreme Infacol insa dupa ce a refuzat sa il mai inghita am trecut pe Sab Simplex.... si Bonisan. Acum am revenit pe Infacol, oe care il primeste cu mare greutate, mai mult il scuipa.., si nu ma pot lauda cu mare rezultat...

Gripe Baby Water ati incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Insa tine mult si de cat sta bebe pe burta.

Ioana, lumineaza-ma te rog frumos referitor la statul pe burta, ca sunt in ceata densa la capitolul asta si nici n-am gasit prin cartile mele sa povesteasca despre asta...
De cand tre sa stea bebe pe burtica? Parca imi amintesc de ceva recomandari de a tine copilul pe burtica ziua, cateva minute, supraveggheat. Dar de cand, cat anume, etc...?
Please help

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Eu am pus-o pe burtic, de cum am venit acasa din maternitate. Ii sprijineam mainile de talpite si ea se impingea, aveam doar grija de manute, sa nu ramana sub burtic. Acum isi ridica si capul stand pe burtic si priveste curioasa in jur. Le este interesant pentru ca vad lumea sub un alt unghi.
Procedura asta ii ajuta si la eliminarea gazelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mary-nici macar nu am auzit de produs. Noi am ramas fideli Sab Simplex. Avem si Infacol pe care il ia cu placere, plescaie tare fericit dupa el.
Si eu il tin pe burtica pt eliminat gazele si mai si adormim in pozitia asta. Este foarte benefica pt ei, ii linisteste, e pozitia din burtica si mai aud si bataile inimii tale.

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Saluatare!

Citesc, citesc, dar nu apuc sa scriu..Suntem in pline pregatiri de botez.
Noi o sa facem la Clubul Diplomatic, vom fi cam 50 de pers., tortul ca de altfel si celelalte il fac ei, sper sa fie totul la fel de bine ca la botezul lui Matei, emotii am cu vremea pt ca noi avem in program si un gratar afara si sper sa fie frumos.
Tocmai am aflat ca duminica suntem la concurenta cu finala campionatului mondial, asa ca trebe sa vb sa fie si un TV disponibil, ca sigur vor fi doritori, iar petrecerea nu cred sa se termine pana incepe meciul..

Raportez si eu ieri o prima seara fara sa planga Tudor, a marait pana pe la 22 in carut, plimbandu-l prin curte (daca ne opream era jale) insa a adormit, s-a treizt la 23.30 sa manance si apoi somn pana la 5, mancat si somn pana la 8. Eu una am fost tare multumita.

Matei e un haios, am tot uitat sa va povestesc, acum a inceput sa inventeze cuvinte (nu i se par suficiente cele pe care le stie), plus ca aude fel de fel de chestii si ti le tranteste cand ti-e lumea mai draga. Ieri, in parc, ii turuia gura vrute si nevrute, adica si cuvinte stiute si inventate si la un moment dat zice: "magazinul p..a - sula" Nu mi-a venit ca cred ce aud, el a repetat, pe mine m-a pufnit rasul (mare greseala), a inceput ff amuzat sa strige sa ne auda tot parcul
Nu stiu de unde a auzit, dar era tare mandru (eram in Ioanid si acolo e un mic teren de fotbal si ce-mi aud urechile cateodata, la capitolul asta nu va mai zic) probabil de-aici o fi auzit..

Hai ca m-am lungit o groaza, revin ca am un copil flamand acum..

Mergi la inceput

Am ramas fara cuvinte si cu lacrimi in ochi, la ce frumos ati facut predarea stafetei, respectiv esajele catre Fluturasi precum si poezia de la final! E de poveste ceea ce traim! Unde am putea, sau cum, sa salvam aceasta odisee minunata, pentru a o pastra pe un CD?:) Eu ca babele, sa pun la batista dovezile! cine stie daca site-ul DC ni le va pastra pe toate capitolele...

si

pentru inspiratele fete, in mod special, precum si pentru intreaga odisee, sunteti/suntem (si asta de la voi am invatat) cu toatele, femei speciale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

artu saru’mana de fragute. Mai aveam nitel si lingeam monitorul
Super poza cu girafa. Tare dulce trebuie sa fie Sabina cand discuta ea cu prietena ei. Salteluta e Tiny Love, asa-i? A inceput si pitica mea sa rada la jucariile din carusel. Si din cand in cand le mai baga in cate o sedinta si le tine discurs “ngggg, nggggg, nggggg”
vivela dar in ce pozitie l-ai pus tu pe Damian in wrap de a reusit sa stea cu piciorusul stramb? Banuiesc ca inca nu sta in pozitia broscuta in wrap, adica cu burtica lipita de tine si piciorusele departate, nu?
Daca mai vrei sa citesti despre wrap/sling, vezi ca pe forumul de la attachmentparenting.ro mai sunt niste discutii (doar mi-am bagat nitel nasul prin ele, nu stiu exact ce zic fetele pe acolo)
Cum mai e David?
alesicoo eu pe Tudor l-am scos intotdeauna afara dupa vaccin. De obicei chiar ramaneam pe afara cand plecam de la doctor pentru ca intotdeauna dupa vaccin dormea cateva ore ca valiza in gara.
Si raspunsul la intrebarea ta este da, sunt normale scaunele moi (nu apoase, nu diareice).
Sorana super tare Matei

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

buna,

intreba cineva de Gripe water...noi nu am folosit, dar o prietena a mea, zice ca este singurul care i-a mers la baiat...dupa ce le-a incercat pe toate...sab simplex, bonisan, infancol etc...Gripe water asta cica e pe baza de marar

Vivela, stiu ca tu nascusei la giulesti; eu azi am sunat si m-am programat pt vineri, 09.07.2010, la vaccinul minune; ne trebuie sa avem cu noi carnetul de vaccin, o trimitere de la med pediatru si certificatul de nastere al fetei; noi locuim in sectorul 6...nu stiu daca are vreo relevanta...dar tanti aia cu care am vb a insistat sa ii confirm ca locuim in sectorul 6

asa ca suna si tu si programeaza-te, daca nu ai facut-o deja

vad ca vb de botez; si noi am pus botezul tot pe 14 august; o sa il facem la restaurantul Excelsior, pe Stirbei Voda

s-a trezit maimuta mica...revin

fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010

Mergi la inceput