Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marylenac Buna dimi... Rugaminte catre mamicile care s-au pregatit sau se pregatesc pt botez: recomandati-mi si mie o cofetarie BUNA unde sa pot comanda tort pt botezul lui bb. Bine, am luat-o in ordine inversa ca noi nu ne-am hotarat nici asupra locatiei, asa ca daca stiti vreun restaurant ok, fara super fite, care sa se pretze la o petrecere pt 40 pers, sa fie curat, mancare buna, personal ok...dati-mi de stire, ca suntem in tatonari....Scuze ca sunt off topic... ![]() Mami de Matei nazdravan si ![]() |
neata,
eu am facut tortul la Ana, dar m-am umplut de nervi, ptr ca nu a fost ce am vrut eu 2 inimi si mai mult mi l-au dat neimpachetat. Deregula eu toate torturile pentru evenimente importante le fac la cofetaria de la Howard Johnson. Au niste torturi dementiale si nici nu sunt asa de scumpe. De ex un tort ptr 40 de persoane costa cam 4 milioane, E posibil totusi sa se fi si scumpit un pic.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
R.Cata spune:
Noi o sa facem botezul la Restaurant L a s c a r. Vom avea tot 40 pers. Mi-a placut locatia (am mai fost acolo si cu alte ocazii). Mi-a placut si de doamna cu care am vorbit.
Iar tortul l-am comandat la Cofetaria T i c-T a c prin Titan. Finii au avut la nunta tort de acolo si mi-a placut.
De luni incolo pot sa va scriu cum a fost la botez si parerea despre restaurant.
Fug sa-mi imbrac Gogosica sa mergem in parc
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
Crissy_C spune:
Marylena, si eu tot aceasta zona o caut, ca stau in Tineretului, dar ma extind cu cautarile si la Universitate si Romana, ca biserica la care vom face e la Piata Romana. daca gasesti ceva sa-mi vinzi si mie pontul te rog
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
NicoletaB spune:
Buna fetelor!
Bine v-am regasit la primele 365 de zile. Imi pare rau ca nu am fost pe faza cand ne-am luat la revedere de la odisee, un moment si un traseu parcurs impreuna cu voi foarte emotionant.
Vreau sa urez felicitari si mamicilor de pe ultima suta de metri a odiseei!
Noi am stabilit data botezului pe 14 august, acum sa vedem cati ne confirma prezenta!
A facut vreuna din voi infectie la operatia de cezariana de la ata? Desi am avut fire absorbabile, la unul din capete am o umflatura de mama focului. Am fost ieri de m-a deschis un pic doctora si m-a stors de mi-au iesit ochii din cap. Sotul incearca sa stoarca, dar nu iese nimic si cica e si mai umflat ca aseara. Mi-e sa nu dau in una alta. Daca ati avut astfel de probleme, voi cum v-ati tratat?
Mamica lui Mihai Rares
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Nico noi ne doream pe 15 august botezul ca sa fie la un an de la nunta dar e duminica si vrem neaparat sambata.14 e in post.Nu sunteti ortodoxi?
Pana la urma noi facem pe 31 iulie,acasa,in curte,asa ca nu mai avem stres de restaurant
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
veronicach spune:
Botezul se face si in post, nu exista contraindicatie la acesta ci doar la petrecere
http://www.parohiamacin4.org/nastere_botez.htm
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
cris_09 spune:
citat din mesajul lui veronicach Botezul se face si in post, nu exista contraindicatie la acesta ci doar la petrecere ![]() http://www.parohiamacin4.org/nastere_botez.htm mamica fericita de ![]() 10.05.2010 |
![](icon_smile_big.gif)
Cristina,mamica implinita
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
NicoletaB spune:
Peste tot scrie ca nu se fac nunti in post, botezurile sunt acceptate, iar de la ora 18 se poate manca si de dulce caci incepe slujba de dinainte de Sf marie. Nu le am pe astea cu slujbele, dar sunt ok botezurile in post, acum doar daca postesti in toate posturile de la mancare poate sa ai oarece retineri.
Mamica lui Mihai Rares
NicoletaB spune:
Noi facem botezul la Cocosul Rosu iar tortul il facem la ei caci au laborator propriu. Altfel as fi facut tortul la Cofetaria Maria de la Aurel Vlaicu
Mamica lui Mihai Rares
cris_09 spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Peste tot scrie ca nu se fac nunti in post, botezurile sunt acceptate, iar de la ora 18 se poate manca si de dulce caci incepe slujba de dinainte de Sf marie. Nu le am pe astea cu slujbele, dar sunt ok botezurile in post, acum doar daca postesti in toate posturile de la mancare poate sa ai oarece retineri. Mamica lui Mihai Rares |
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
Cristina,mamica implinita
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)