Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Eu va servesc o inghetata ca au venit si la noi caldurile.

Cris, nu ai cum sa mergi la un dr? Poate merge cu vreo fizioterapie sau ceva; macar un diagnostic sa ai; ca asa, cu Lioton, nu cred ca rezolvi mare lucru, eventual se linisteste pe moment.

Despre wrap/sling; si eu am citit, zic eu, destul de mult si nu am vazut nimic ingrijorator;
Oricum, deja Sabina nu mai sta asa "curbata"; cand e treaza sta si ea mai dreapta si studiaza imprejurimile; cand doarme se cuibareste asa de fain

O zi faina tuturor

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Salutare

Artu si eu am o "problema" cu fragii, si anume ca nu gasesc delooooooc. Si n-am mai mancat de mult si mi-e o poftaaaaa si as mancaaaaaa, vorba aia, si cu ochii.

Alina

cu dedicatie

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Hei Artu,tot aici?Ce ora e la tine?
Super inghetata,multumim
Posibil durerea mea sa fie si din cauza patului,care nu mai e in forma maxima(nah,suntem tinerei),de asta ziceam sa incerc cu o crema ceva intai,poate cedeaza durerea,ca in 2 sapt avem in plan sa-l schimbam,si sa fiu sigura ca nu e din cauza lui.
Offf,intai hemoroizii,acum durerea asta,m-am ramolit de tot

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Laura, nu am carut Strokke...ci Espiro...la fel cum si-a luat si Nana. Azi cred ca ajungem mai tz in parc....de-abia a adormit Gogosica Fitzosica.
Ieri am umblat dupa tortuletz, sandale pt mine si alte accesorii. Mai avem putin pana duminica. De-abia astept botezul.
Va

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neataaa!

Fetelor, m-am muls si eu azi pt prima data ca as vrea sa o las pe pitica un pic la mama pe la pranz si just in case... Spuneti-mi si mie va rog: in ce va puneti voi laptele la congelaor? Ca in caz ca nu se trezeste sa-l bea cat sunt eu plecata, l-as pune la pastrare...

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dimi...
Rugaminte catre mamicile care s-au pregatit sau se pregatesc pt botez: recomandati-mi si mie o cofetarie BUNA unde sa pot comanda tort pt botezul lui bb.
Bine, am luat-o in ordine inversa ca noi nu ne-am hotarat nici asupra locatiei, asa ca daca stiti vreun restaurant ok, fara super fite, care sa se pretze la o petrecere pt 40 pers, sa fie curat, mancare buna, personal ok...dati-mi de stire, ca suntem in tatonari....Scuze ca sunt off topic...

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Buna dimi...
Rugaminte catre mamicile care s-au pregatit sau se pregatesc pt botez: recomandati-mi si mie o cofetarie BUNA unde sa pot comanda tort pt botezul lui bb.
Bine, am luat-o in ordine inversa ca noi nu ne-am hotarat nici asupra locatiei, asa ca daca stiti vreun restaurant ok, fara super fite, care sa se pretze la o petrecere pt 40 pers, sa fie curat, mancare buna, personal ok...dati-mi de stire, ca suntem in tatonari....Scuze ca sunt off topic...

Marylena, o cofetarie fff buna este Cofetaria Alice (punct ro :))
Legat de locatie, si eu sunt in cautari pt septembrie, tot asa ceva vreau, poate ne lumineaza cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Buna dimi...

noi nu am comandat tortul,dar de obicei cand luam torturi pentru aniversari luam de la Agapitos.Sunt ceva mai scumpe dar cele mai bune
Iar pt local,depinde de zona.Am fost sambata la o nunta de 40 pers,localul intim,super frumos,patronul jos palaria,anima tot timpul atmosfera,iar meniul la un pret f bun,dar e in zona 23 August.Daca te intereseaza zi,si iti dau PM.

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Neataaa!

Fetelor, m-am muls si eu azi pt prima data ca as vrea sa o las pe pitica un pic la mama pe la pranz si just in case... Spuneti-mi si mie va rog: in ce va puneti voi laptele la congelaor? Ca in caz ca nu se trezeste sa-l bea cat sunt eu plecata, l-as pune la pastrare...

eu am auzit la alte mamici (ca eu n-am reusit sa ma mulg niciodata) ca il pun fie direct in biberonul cu care ii dau lui bebe, fie in urocultoare luate de la farmacie, din cele mai marisoare (sunt bune pt ca sunt sterile, nu costa mult - cam 1 leu borcanelul...). vezi ce te avantajeaza pe tine.

Alina, , o sa caut raspunsul si prin subiectul de care ai zis. pana la urma, cred ca "secretul" e sa fii echilibrat in toate, adica sa nu-l tii pe bebe in wrap chiar cu orele in aceeasi pozitie, ci s-o mai schimbi din cand in cand. eu am constatat ca ieri il tinusem pe damian in wrapul meu improvizat (prin casa) vreo 2 ore, iar cand l-am dat jos am constatat ca statea cu un piciorus cam stramb, prea mult flexata laba in interior, era rosu...si el nu zicea nimic, nu plangea...mie mi s-a parut initial ca sta ok, dar s-a mai miscat el acolo si a ajuns in pozitia aia. acum il verific des, il mai mut eu cu mana, il mai ridic...

Ioana (T), daca tu crezi ca fetele sunt mai nervoase decat baietii - ma gandesc sa ti-l imprumut pe david o jumate de zi , sigur iti schimbi parerea. . si asa a fost de mic, a plans mult, des, tare si cu patima la cel mai mic disconfort. din pacate si-a pastrat naravul si acum, la 2 ani si 10 luni, e un plangacios si un alintat, sper sa se mai calmeze pana intra la scoala...alt target nu mi se mai pare realist. cred ca depinde de copil, dar fara legatura cu sexul lui...

of, am zis si eu sa ies azi in IOR, poate ma vad cu fetele (Laurita, Cata), dar sunt cam cu nervii prastie, nu-mi vine sa ma duc nici pana la baie, d-aramite pana la parc...am dormit tare prost azinoapte, damian a tot fornait langa mine, a marait, s-a agitat. n-a plans, dar la toate miscarile si zgomotele pe care le facea eu ma trezeam. e un pic mai agitat de ieri, numai in brate vrea, cred ca ma simte pe mine, ca si eu sunt mai nervoasa. plus ca o fi si un puseu de crestere ca manacaaaa....cred ca mai mult decat mine. asta e, vrea baiatul mamii sa se faca mare .

a, si despre tinut intre perne sau mai stiu si eu cum, doctorita aia abereaza...toti ortopezii zic sa nu tii copilul asa. in general zic sa nu-l sustii cu nimic, daca se ridica el, bine, daca nu, inseamna ca nu e pregatit...

iar despre tinutul pe burtica, la noi n-a mers la primul copil. eu incercam sa-l mai pun asa pe david, dar urlaaaa....nu i-a placut deloc, asa ca n-am putut sa-l fortez. damian insa accepta pozitia, chiar acum doarme ca broscuta langa mine. nu mi-e frica sa-l las asa, vad ca are o mobilitate buna la gat, isi schimba singur urechea pe care doarme. si isi tine si capul ridicat pt cateva secunde din pozitia pe burta, mi se pare precoce - inca de la nastere ii iesea figura. david imi amintesc ca foarte tarziu si-a ridicat capul (parca si capul era mai mare, deci mai greu, poate si de-aia...).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Crissy C, am auzit si eu despre ac. cofe ca ar fi buna, nu am cumparat niciodata dar le voi face o vizita, sigur. Multumesc.

Cris 09, multumesc pt recomandare dar cred ca e cam departe de biserica si am dori ceva mai aproape de ea, adica, zona Piata Unirii, Tineretului, Nerva Traian...

Mergi la inceput