Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

cusa cat de zambitoare esti .iar micutza e o adevarata printesa in rochia de bal

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

cusa cat de zambitoare esti .iar micutza e o adevarata printesa in rochia de bal

10.05.2010

Vero multumim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Corina, pe cuvant de pionier ca se reduce incet incet consumul pana dispare; apoi insa mai sunt "accidente" de o sa ai de spalat si pijamaua si cearceaful de pe pat si eventual plapumioara

Azi a stat Sabina max in pampers; pana si afara (adica in masina si in magazin ca afara e canicula) tot in pampers doar, insa cuibarita in sling;

Tatyana . Sa va aduca micuta cat mai multa fericire si de aici inainte.

Sabina, ati asteptat voi 6 ani insa acum ati primit pe masura asteptarii.

Remy, Cusa, Dana, bun revenit!

Voua, tuturor celor care ne cititi doar, va propun sa apasati pe "Raspunde la subiect" si sa ne salutati in...scris . Noua ne plac "musafirii" asa ca Bienvenue!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Eu promit sa scriu mai des de acum ca am reusit si sa recuperez din urma tot si suntem la zi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Ioana citeam ca in astfel de cazuri e de preferat ca urmatoarea masa sa o ia din acelasi san, astfel se ajunge mai repede la lapticul satios

sunt incantata Mateiut a discutat prima oara cu o jucarie, cred ca a fost dragoste la prima vedere, fatza de omidutza
sunt curioasa daca rezista in timp...dovada http://picasaweb.google.com/veronica.chertes/Mateiut?authkey=Gv1sRgCOPP3KvpxIi5Gg#5491259947299729282

10.05.2010

Mateiut e un scumpel cum se uita el de atent acolo :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Fetelor, eu am nevoie sa imi aratati lumina de la capatul tunelului numit "schimbatul scutecelor"
Noi acum suntem pe la 12-14 pe zi, caci domnisorica smechera nu suporta nicio clipa sa stea umeda sau murdara.. Ca sa nu mai zic ca uneori schimb 2-3 la rand, ca imi face "surprize, surprize"

Dati-mi si mie o speranta ca numarul de scutece schimbate pe zi se va diminua degraba

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Corina e doar o perioada si noi am trecut pe acolo, dar cu siguranta se mai raresc, eu acum noaptea nu o mai schimb deloc doar daca are caca si ziua de vreo 3 ori maxim plus daca are caca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Buna seara mamici,

eu nu am mai intrat de mult timp pe forum pentru ca la noul domiciliu nu am avut net;asadar am sa incerc sa va urmaresc pe parcurs (sfaturi, intamplari etc).

as vrea sa va intreb ceva, dr mea imi spunde ca acum, dupa ce bebe a implinit 2 luni sa incepem sa ii dam cate 1 lingura de suc de morcov (crud) si sa crestem progresiv pana la 30 ml si apoi stagnam; mie sincer mi se pare prea devreme, insa am mai auzit si de alte astfel de pareri.

voua v-a recomandat dr acest regim? cica nu are imp daca e alptat sau nu...

in rest noi pana acum suntem cuminti, nu plangem decat daca e ceva important suparator foame, sau kk care intarzie sa apara:).

vad ca deja fetele discuta de protectie:), noi abia am facut 2 luni de la nastere si nici nu vreau sa ma gandesc sa reluam aceatsa parte a vietii:D! mai ales ca am ramas cu vergeturi sunt si grasuna vai de mine....

doamne ajuta sa fie toti puitutii linistiti si sanatosi.

seara buna,
c

Cordelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hello, hello!

Artu, am facut cum ai zis, clic pe "raspunde la subiect", chiar daca nu am "la subiect" de raspuns..Adica: noi tocmai ce am ajuns acasa, am fost la restaurant sa-l serbam pe fratele sotiorului, la frumoasa varsta de 36 (nascut pe 4 iulie) Copiii dorm acum, bunicii tocmai au plecat acasa, iar noi iesim in curte la un vin..asteptand sa se scoale Tudor care n-a mai mancat de la 20.

Maine la 9 merg cu Tudor la dr ortoped, sa ne zica daca e totul ok cu piciorusele lui..Va tin la curent..

Si ne pregatim de botez, dar am auzit c-o sa fie urat afara, cu ploi, si noi avem o parte din party afara..uff...sper sa fie doar torentiale scurte si apoi soare..

Noapte buna tuturor! Ne auzim maine iar..

P.S. Am vazut poze superbe in albumul floricelelor noastre, felicitari mamicilor pt asa pui frumosi (nu nominalizez, TOATE pozele mi-au placut mult de tot), sper sa reusim si noi sa punem cateva si sa fim la inaltime..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

Buna seara mamici,

eu nu am mai intrat de mult timp pe forum pentru ca la noul domiciliu nu am avut net;asadar am sa incerc sa va urmaresc pe parcurs (sfaturi, intamplari etc).

as vrea sa va intreb ceva, dr mea imi spunde ca acum, dupa ce bebe a implinit 2 luni sa incepem sa ii dam cate 1 lingura de suc de morcov (crud) si sa crestem progresiv pana la 30 ml si apoi stagnam; mie sincer mi se pare prea devreme, insa am mai auzit si de alte astfel de pareri.

voua v-a recomandat dr acest regim? cica nu are imp daca e alptat sau nu...

in rest noi pana acum suntem cuminti, nu plangem decat daca e ceva important suparator foame, sau kk care intarzie sa apara:).

vad ca deja fetele discuta de protectie:), noi abia am facut 2 luni de la nastere si nici nu vreau sa ma gandesc sa reluam aceatsa parte a vietii:D! mai ales ca am ramas cu vergeturi sunt si grasuna vai de mine....

doamne ajuta sa fie toti puitutii linistiti si sanatosi.

seara buna,
c

Cordelia 36+

Eu cu primul baietel alimentat tot mixt (initial mixt, apoi artificial, deci lapte praf) am inceput diversificarea la 4 luni implinite. Acum cu Tudor mi-a zis pedistrul sa incep la 5 luni, desi tot artificial e alimentat, deci sa mai aman o luna. In concluzie, la 2 luni eu una nu i-as da altceva decat lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

buna mamici dragi......
YUPIIIIIIIIIIIIIIII.....ieri am facut si noi o lunita de viata
am fost la control si suntem bine....intr-o luna am luat aproape 800g, sper sa fie bine...dr-ita a spus ca e bine..
acum printesa e la mine in brate...da semne sa adoarma.....de la 2 nu doarme...e ora partea ei favorita din zi, cand e alintata(adica tinuta in brate) si i se vorbeste la greu de catre toata lumea prezenta pe rand
LENA IUBITA....sper din suflet sa fie bine in ro, chiar daca o sa stam la tara(brrrrrrrrrrrrrrr) si pana nu construieste iubi wc, o sa fac in curte(brrrrrrrrrrrrrr)si baie la lighean(brrrrrrrrrrrrr)....sper sa nu dureze mult....pt ca o sa mor de neervi, si asa am de asteptat o gramada pana termina iubi constructia casei din afumati, si nu rezist fara wc si baie.
o sa stam langa fetesti.....pe malul dunarii, sper sa nu ne inunde....brrrrrrrrrrrrrrrrrr
LENA tu parca ziceai ca esti de pe langa constanta.....unde anume?

am si eu o intrebare:cum imi dau seama ca bb e racit....? pt ca papusica mea stranuta de mai multe ori pe zi, de cand sa nascut...si are caputul cald toata ziua(poate de la caldura)
cat costa in ro, bepantenul? servetelele umede?
sunt curioasa....
de cand scriu la ms asta......wow
va -ik pe toate......usor

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cordelia, bun revenit!

Cusa, am vazut pozele, sunteti niste frumosi!

Sorana, pe subiect sau pe langa el, bine ca ai dat click.

Diversificarea presimt ca desi Sabina e printre primele floricele aparute, o sa fie printre ultimele la diversificare;

Sper sa am lapte ptr a putea sa o servesc pe Sabina 7 luni incheiate exclusiv apoi cat se poate de mult in paralel cu alimentele noi introduse.

Daca la alaptat vs formula e clara treaba. Sunt doar 2 variante. Insa la diversificare....ohoho. O sa dam aici la click-uri.

Oricum, pana la urma o sa fie diversificata fiecare floricica in felul ei.

Eu inca nu stiu cu ce incep si nici nu imi bat capul acum ca mai avem de huzurit fara borcanele, lingurite si marea dezordin aferenta introducerii noilor alimente inca 4 luni.

Si, ca sa stiti cum a fost la prima noastra experienta, baietilor le-am introdus sucul de morcovi la 4 luni.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput