Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Bun gasit in casa noua! V-am tot citit, dar nu prea s-au lipit degetele de taste sa va si scriu... Mi-era insa dor...si iata ca revin si intervin vis-a-vis de subiectele care mi-au atras atentia.

In ceea ce priveste Gripe Baby Water noi folosim, dar atentie ca am gasit unul pe piata care are zahar. Noi folosim din cel de la Pharmex care contine doar seminte de marar, ulei de anason si ulei de fenicul.

Noi am facut botezul duminica trecuta, pe 4 iulie, am comandat tortul pe net, la lookstyle.ro, a fost foarte gustos si a avut forma de carucior, roz, binenteles.

Anticonceptionale iau si eu Cerazette...ironic, dupa ce m-am chinuit 3 ani sa raman insarcinata. Dar cum nu se stie daca s-au "reparat" chestiunile...mai bine nu riscam o noua sarcina prea timpurie...

Noi maine vom face vaccinul de 2 luni, am optat pentru Infarix si apropo, Sorana, vezi ca la CMU ai reducere semnificativa daca esti arondata.

si revenim...ca parca mai era ceva, dar nu mai stiu.

de cat un ghemotoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Hey dragi beblusi si mamici bun gasit la casuta noua!
Am tot citit dar nu am apucat sa scriu,fetele Nana si Ioana ati facut o treaba excelenta , multumim,nu stiu ce ne-am face fara voi pe aici care va faceti timp si pt pagina sa arate frumos...
Am vazut pozici cu bebelusi care mai din care mai frumusei si frumusele... O sa punem si noi mai tarziu sa ne vedeti si pe noi cat de maricica am crescut...
Am fost astazi la cantarit Emma are 5,240kg la 7 saptamani si 2 zile, ne-a zis ca a luat f bine in greutate, asa ca suntem multumiti ca totul merge bine, deci mami are laptic bun :)
Ne confruntam si noi cu colici de cateva zile in special spre seara saracuta de ea se strange de burtica si da din manute, se agita, speram sa treaca si perioada asta destul de repede.
Va pupam si mai revenim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Bun gasit in casa noua! V-am tot citit, dar nu prea s-au lipit degetele de taste sa va si scriu... Mi-era insa dor...si iata ca revin si intervin vis-a-vis de subiectele care mi-au atras atentia.

In ceea ce priveste Gripe Baby Water noi folosim, dar atentie ca am gasit unul pe piata care are zahar. Noi folosim din cel de la Pharmex care contine doar seminte de marar, ulei de anason si ulei de fenicul.

Noi am facut botezul duminica trecuta, pe 4 iulie, am comandat tortul pe net, la lookstyle.ro, a fost foarte gustos si a avut forma de carucior, roz, binenteles.

Anticonceptionale iau si eu Cerazette...ironic, dupa ce m-am chinuit 3 ani sa raman insarcinata. Dar cum nu se stie daca s-au "reparat" chestiunile...mai bine nu riscam o noua sarcina prea timpurie...

Noi maine vom face vaccinul de 2 luni, am optat pentru Infarix si apropo, Sorana, vezi ca la CMU ai reducere semnificativa daca esti arondata.

si revenim...ca parca mai era ceva, dar nu mai stiu.

de cat un ghemotoc

Mersi de pont, noi inca nu am fost sunati de cei de la CMU pt BCG si stiu ca voi l-ati facut mai demult, nu am sunat sa ma interesez pt ca am reusit sa-l facem altfel, chiar ma gandeam ca nu ma suna pt ca le-am adus multe critici in chestionarul ala de final. Glumesc, desigur, nu cred ca s-ar razbuna pe bietul bebe, el ce vina are? Si totusi, vaccinul era inclus in pachet..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Am pus si noi pozici cu noi in albumul floricelelor:

http://family.webshots.com/photo/2105444170106599133onLORc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna seara!!!
Artu,Lena,Nati multumesc de sfaturi
Sunt mai linistita acum, bb a inceput sa manance mai bine dar tot adoarme la san si apoi baga reprize de cate 3 ore de somn.Dr de familie mi-a spus ca nu ar fi asa icterica si ca e pe trecute.Azi chiar nu i-am mai dat supliment si vad ca sanii mei chiar produc, sa dea Dumnezeu sa am lapte de acum inainte caci tare mult mi-am dorit sa alaptez de data asta.
Botezul noi ne-am gandit sa lasam petrecerea prin octombrie si crestinarea sa o facem in august pe 15-16.
Metode contraceptive pfiu grea alegere...si eu am pierdut 2 sarcini si am asteptat vreo 4 ani pana la minunile astea ale mele...acum nu stiu ce metoda sa aleg...ma gandisem la sterilet dar parca nu sunt pregatita pentru el, bine nici pentru bb3 ..inca
Poate reusesc si eu sa pun poze in album cand voi gasi in haosul asta cu mutatul cablu, sa descarc dupa camera
Nu mai stiu ce sa mananc, m-am deranjat putin la burta si bb cred ca la fel de la mine si chiar nu am mancat nimic suspect.BB a facut kk verde pastos si am simtit ca e agitata si o durea putin burtica.olicii inca nu ne-au vizitat.
Fug la foita..revin

MAMI de CLARA si RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, eu am nevoie sa imi aratati lumina de la capatul tunelului numit "schimbatul scutecelor"
Noi acum suntem pe la 12-14 pe zi, caci domnisorica smechera nu suporta nicio clipa sa stea umeda sau murdara.. Ca sa nu mai zic ca uneori schimb 2-3 la rand, ca imi face "surprize, surprize"

Dati-mi si mie o speranta ca numarul de scutece schimbate pe zi se va diminua degraba

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Fetelor, eu am nevoie sa imi aratati lumina de la capatul tunelului numit "schimbatul scutecelor"
Noi acum suntem pe la 12-14 pe zi, caci domnisorica smechera nu suporta nicio clipa sa stea umeda sau murdara.. Ca sa nu mai zic ca uneori schimb 2-3 la rand, ca imi face "surprize, surprize"

Dati-mi si mie o speranta ca numarul de scutece schimbate pe zi se va diminua degraba

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

12-14???da cate scaune are pe zi?oricum am inteles ca se vor diminua cu timpul.....eu ii schimb scutecul la 3ore cand mananca si atunci cand face kk,adica o data pe zi,dar noi papam formula nu san

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Corina, pe cuvant de pionier ca se reduce incet incet consumul pana dispare; apoi insa mai sunt "accidente" de o sa ai de spalat si pijamaua si cearceaful de pe pat si eventual plapumioara

Azi a stat Sabina max in pampers; pana si afara (adica in masina si in magazin ca afara e canicula) tot in pampers doar, insa cuibarita in sling;

Tatyana . Sa va aduca micuta cat mai multa fericire si de aici inainte.

Sabina, ati asteptat voi 6 ani insa acum ati primit pe masura asteptarii.

Remy, Cusa, Dana, bun revenit!

Voua, tuturor celor care ne cititi doar, va propun sa apasati pe "Raspunde la subiect" si sa ne salutati in...scris . Noua ne plac "musafirii" asa ca Bienvenue!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ioana, multumesc mult pentru raspuns. Eu incep, dupa ce am luat la periat netul, sa-mi explic cat de cat motivul pt care a luat dulceata mea asa de putin in greutate: adoarme mereu la san si fff greu reusesc sa o trezesc. In concluzie, suge doar laptele mai slab, de inceput, si cand ajunge la cel satios si mai gras o ia somnul. Si somn din ala de poti sa o scoti in ploaie ca tot degeaba! O sa ma chinui sa o tin treaza mai mult si sa vedem peste 2 saptamani cum stam la cantar....offff, nu mi-am imaginat ca si la al doilea copil voi avea probleme cu mancatul (la Razvan au aparut la diversificare, acum vad ca apar de la inceput)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Ioana citeam ca in astfel de cazuri e de preferat ca urmatoarea masa sa o ia din acelasi san, astfel se ajunge mai repede la lapticul satios

sunt incantata Mateiut a discutat prima oara cu o jucarie, cred ca a fost dragoste la prima vedere, fatza de omidutza
sunt curioasa daca rezista in timp...dovada http://picasaweb.google.com/veronica.chertes/Mateiut?authkey=Gv1sRgCOPP3KvpxIi5Gg#5491259947299729282

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput