Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

si noi tot infarix facem si chiar azi ma conversam cu pediatra si imi spunea ca intre infarix si bcg sa pastram 2 saptamani. acum ca voi vb de o luna.... deja ma stresez ptr ca fetele au deja 3 luni si nu am facut inca vaccinul de 2 luni.

durere in picior simt si eu in dreptul cand merg mult, simt cum imi amorteste. la un moment dat ma conversam cu un medic ginecolog si imi spunea, ca e posibil, sa fie de la coloana. acum nu stiu ce sa zic. eu mai am dureri ocazionale in colturile operatiei. as vrea sa ma programez la dr mea sa ma mai vada si pe mine o data, ca sa fiu linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nu au vrut sa-mi dea nimic de la farmacie,cik se asimileaza in lapte
Asa ca maine la doctor

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Salut mamici

Eu am facut fetei pentaxim, care cred ca a intrat in scheme gratuita, ca nu am dat bani pe el. Si pentru hep b am continuat cu euvax, pe care l-a facut in maternitate.

Botezul il facem si noi duminica. O sa mergem la "la mama" dupa biserica, iar tortul eu as vrea sa iau de la agapitos...merg maine sa dau comanda.
Apropo, stiiti?.....eu ce trebuie sa cumpar pt botez?

Legat de sling....eu o tin pe bblina de la 2 sapt in pozitia broscutei, cu picioarele afara. La ultimul targ Diana m-a sfatuit s-o tin mai sus, adica cu capul aproape de gat. Pentru a nu coborii inelele cand trageti de esarfa, materialul care sta pe spate tb sa fie intins pe spate. Se baga copilul, se pozitioneaza si apoi se trage de esarfa de jos in sus, la nivelul inelului din lateral in interior.

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Eu pt botez nu am luat decit hainutele cu care il imbraci ca sa-l predai nasilor - nimic in rest... si recunosc, mi-am pus intrebarea daca nu e nevoie de vreun cadou pt nas/nasa... dar nu am avut raspunsuri... asa ca am oferit doar flori.

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Fetele mele,
bun gasit in casa noua! Nu am reusit sa recuperez cele "vorbite" de voi in totalitate, inca ma aflu la citit! Nici pozici de la botez nu am reusit sa postez, oricum, tre' sa ma edific sa vad ce si unde le voi posta...

Multumesc pentru raspunsurile voastre legate de sling/wrap: imi plac ambele, insa nu am avut timp de studiu, inca: stiu ca ii place cel mai mult in pozitie culcata deocamdata, spre stinga. Acum dupa crizele de colici cauta sa se ascunda cu nasul la subbrat parca saracutul!
Cel mai rau este ca dupa plinsul din ultimile zile am vazut ca buricutul cunoaste o protuberanta si tare mi-e frik sa nu fie hernie ombilicala. La bebeii vostri, dupa plins, nu ati constatat ca buricutul s-ar riddica, inalta? Nu stiu cum sa ma exprim... dar intelegeti voi! Stiu ca Sabina a ajuns la pediatru in problema asta - eu inca mai amin vizita la pediatru, pt k mi-e si frik de confirmarea temerii mele...
Ma apuc de citit... insa nu imi mai fac planuri, pentru ca nu stiu cit doarme micutul...

hermia ombilicala nu este la fel de periculoasa ca hernia inghinala. noi avem inghinala. mai bien te duci la medic, ptr ca se pot remedia acum cat sunt mici fara operatie. stiu ca la cea ombilicala se pune un ban de argint cu leocoplast.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

asa citisem si eu pe undeva,. numai ca am crezut ca e prea empiric... daca insa spui si tu se pare ca nu e demult uitata practica - merci mult

fetele - numai Mateo s-a captusit cu buricut inflamat???

Mergi la inceput

Sora mea cand a botezat a primit de la parintii bebelului un cuptor cu microunde.Si mama zice la fel..cica se i-a cadou la nasi

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

si noi tot infarix facem si chiar azi ma conversam cu pediatra si imi spunea ca intre infarix si bcg sa pastram 2 saptamani. acum ca voi vb de o luna.... deja ma stresez ptr ca fetele au deja 3 luni si nu am facut inca vaccinul de 2 luni.

durere in picior simt si eu in dreptul cand merg mult, simt cum imi amorteste. la un moment dat ma conversam cu un medic ginecolog si imi spunea, ca e posibil, sa fie de la coloana. acum nu stiu ce sa zic. eu mai am dureri ocazionale in colturile operatiei. as vrea sa ma programez la dr mea sa ma mai vada si pe mine o data, ca sa fiu linistita.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Mie mi s-a spus de 2 luni - cite bordeie, atitea obicee... vreau o lamurire, chiar!
IAR PRIVIND OPERATIA si eu am invocat capetele mai tari ALE OPERATIEI si mi s-a ras[uns ca mai dureaza pina se produce vindecarea totala..soo...

Mergi la inceput

e drept ca a botezat la tara,si acolo se tin toate obiceiurile....100 de bordeluri,100 de obiceiuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sabina a avut si ea buricul umflat insa nr-a linistit pediatra ca o sa se retraga; si intr-adevar, e masura ce creste se face mai frumos.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

dragi mamici
am gasit un site cu cateva joculete care sa dezvolte simturile iubitilor nostri
http://www.copilasul.com/jocuri/Jocuri-o-zi-6-ani/0-1/jocuri%20pentru%20copii%20de%201%20an1.php

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Fetelor,
am si eu o intrebare catre voi, o nedumerire, ca mi-a fost jena sa intreb dr mea cand am fost la controlul de 6 saptamani. Ea mi-a spus atunci ca sa folosesc de acum inainte prezervativ ca metoda de contraceptie.Insa nu a zis nimic despre alte metode, nici de pastile, nici de sterilet, nimic...mi-a zis chestia asta dupa ce a vazut la eco transvaginala ca o sa am si ovulatie in curand si spunandu-i eu ca imi venise cm de o zi. Adica ideea e ca acum, dupa nastere sunt alt gen de restrictii in ceea ce priveste metodele de contraceptie? e ceva ce nu stiu eu, ca ma tot intreb.Adica, teoretic, orice metoda cunoscuta pe lumea asta ar trebui sa functioneze, de ce se rezuma totul la prezervativ si nu si la altele? am si eu mari nedumeriri la ora asta, dar zau ca nu pricep si cum pana acum nu a fost cazul sa ..., ma intreb cand o fi cum sa procedez, nu de alta dar ma seaca ingradirile.
Voi ce stiti de la medicii vostri?

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput