Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Nati multumesc mult de atentia acordata!Esti o draguta
Si mi-ai zis "crisule",cum imi zice cea mai buna prietena
Sper sa-mi treaca si mie cat de curand durerea;chiar acum ma duc la farmacie sa intreb ce as putea lua,si daca nu cedeaza merg la doctor cat de curand.
Legat de vaccin,cred ca cei de la Giulesti intreaba de sector,pentru ca daca nu esti din 6 ai posibilitatea sa-l faci si la alt spital.Eu am sunat ieri la pediatra si a zis ca il vom face la Pantelimon(eu stau in sectorul 2),desi am nascut la Giulesti.
La fel mi-a zis si mie,ca se va decala vaccinul de 2 luni,daca facem Bcg-ul acum
M-am uitat la albumul floricelelor noastre,mi-a sarit in ochi freza haioasa a scumpicei Ilincuta de reallaura,am ridicat mainile sus cu frumusica Irina de Virginia,am "poftit" la caruselul grasunei Sabina de Ioana(trebuie sa-i spunem lui tati cat de mult ni-l dorim si noi),mi s-a facut pofta de pastai cand am vazut-o pe printesica cu ochii negrii Diana de Rosanne asa ca am incarcat si eupozici noi cu cheliosul odiseei
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Buna fetelor! Bine v-am regasit la primele 365 de zile. Imi pare rau ca nu am fost pe faza cand ne-am luat la revedere de la odisee, un moment si un traseu parcurs impreuna cu voi foarte emotionant. Vreau sa urez felicitari si mamicilor de pe ultima suta de metri a odiseei! Noi am stabilit data botezului pe 14 august, acum sa vedem cati ne confirma prezenta! A facut vreuna din voi infectie la operatia de cezariana de la ata? Desi am avut fire absorbabile, la unul din capete am o umflatura de mama focului. Am fost ieri de m-a deschis un pic doctora si m-a stors de mi-au iesit ochii din cap. Sotul incearca sa stoarca, dar nu iese nimic si cica e si mai umflat ca aseara. Mi-e sa nu dau in una alta. Daca ati avut astfel de probleme, voi cum v-ati tratat? Mamica lui Mihai Rares |
pune frunza de muscata ca aia trage singura puroiul afara. important sa nu iti fi lasat astia ceva pe acolo. la mare am intalnit o mamica careia i s-a infectat cezariana si in decurs de cateva saptamani suferise vreo 4 operatii ultima la chirurgie plastica. ai facut vreo eco, sa vezi ce e acolo?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
rosanne spune:
Salut mamici
Eu am facut fetei pentaxim, care cred ca a intrat in scheme gratuita, ca nu am dat bani pe el. Si pentru hep b am continuat cu euvax, pe care l-a facut in maternitate.
Botezul il facem si noi duminica. O sa mergem la "la mama" dupa biserica, iar tortul eu as vrea sa iau de la agapitos...merg maine sa dau comanda.
Apropo, stiiti?.....eu ce trebuie sa cumpar pt botez?
Legat de sling....eu o tin pe bblina de la 2 sapt in pozitia broscutei, cu picioarele afara. La ultimul targ Diana m-a sfatuit s-o tin mai sus, adica cu capul aproape de gat. Pentru a nu coborii inelele cand trageti de esarfa, materialul care sta pe spate tb sa fie intins pe spate. Se baga copilul, se pozitioneaza si apoi se trage de esarfa de jos in sus, la nivelul inelului din lateral in interior.
Roxy mamica fericita de
Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Hello
despre caruselul Sabinei; am "demontant" eu salteluta de exercitii (total inutila momentan) si am instalat la patut acele bete cu chestii atarnate;
Dupa cum ziceam, a venit si aici canicula; asa ca azi a iesit si Sabina afara cu rochita. Ca avem cateva de vara si le tineam nepurtate. E cald si in casa asa ca acum doarme (in patut) doar in pamers.
Aropos de adormitul in patut si de carusel.
Ieri am lasat-o la joaca si eu trebaluiam in camera baietilor; cand sa ma mut la vase in bucatarile, vad ca ea se converseaza si se hlizeste la jucarii asa ca plec si o las in camera; dintr-o data...liniste! Fug la ea...ADORMISE! Pe spate, fara suzeta, obosita probabil de atata joaca.... (i-am verificat respiratia-am stat langa ea vreo 5 min sa ma conving ca e ok..)
Sorana, si noi botezul tot Duminica; dupa ce am vazut ce ai scris de Campionat l-am sunat pe sot sa il intreb cand e finala. Credea ca e azi-maine (el nu e mare fan fotbal insa acum s-a mai uitat). Cand i-am zis ca e Duminica...
In locul unde o sa servim masa (sala de mese a calugarilor manastirii unde facem botezul) este o camera cu o mare plasma; asa ca o sa ii invite pe calugari la un meci
Ioana,
Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui cris_09 Nico noi ne doream pe 15 august botezul ca sa fie la un an de la nunta dar e duminica si vrem neaparat sambata.14 e in post.Nu sunteti ortodoxi? Pana la urma noi facem pe 31 iulie,acasa,in curte,asa ca nu mai avem stres de restaurant ![]() Cristina,mamica implinita ![]() ![]() |
eu am facut botezul in postul Sf Petru si Pavel, cine a vrut de Post i-am pus meniu de post si gata. La nunti e restrictie, la botezuri e ok.
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui NicoletaB rocsy- multam de raspuns! Exact granulom mi-a zis si mie, uitasem termenul. nu am decat la unul din capete,restul operatiei arata ca o taietura cu laserul sau ca un rid de piele subtire. La acest capat era firul al carui capat sotul la vazut la un moment dat si apoi a disparut. sper sa fi cazut si sa nu se fi adancit pe acolo. Sper sa scap mai usor decat cumnata ta. Ea a avut la toata operatia sau la un capat (oricum taietura ei e mai mica decat la ceza)? Nu stiu cine a scris predarea stafetei la delfinasi de iul-aug si celor de martie-aprilie( atat am reusit sa deslusesc din cititul pe sarite din urma),dar a facut un lucru deosebit de frumos si emotionant! Din partea mea, cat mai multe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica lui Mihai Rares |
dar tie dupa operatie nu ti-a scos capetele? mie mi-a tras de 2 capete si am simtit asa ca o gadilatura. Ptr ca nu a fost dr mea venise o desteapta, care sustinea ca astea nu se scot, eu o tineam pe a mea ca stiam de la Alexandra asa ca a chemat-o pe una si aia a zis clar ca se scot ptr ca altfel se infecteaza. Chiar la mine se si incarnase un pic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Roxy, tu ai facut destul; ai bebeul! Lasa-i e restul sa se ocupe de "detalii".
Glumesc;
Nu cred ca ai tu de dus nimic oficial acolo; ca Nasii stiu ca trebe se se ocupe.
La noi preotul ne-a zis ca au ei de toate, sa venim noi cu copilul. Si ca daca vrem sa aducem si ce se cere de obicei.
Ca sa strang slingul si sa nu imi coboare inelele, mai ales cand ma grabesc, tin cu dintii cand trag.
p.s. "la mama"
Noi nu avem restaurant asa ca mergem cu ele de acasa. Insa suntem vreo 20 cu totii (dintre care 8 prunci)
Ioana,
Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Madamar Fetele mele, bun gasit in casa noua! Nu am reusit sa recuperez cele "vorbite" de voi in totalitate, inca ma aflu la citit! Nici pozici de la botez nu am reusit sa postez, oricum, tre' sa ma edific sa vad ce si unde le voi posta... Multumesc pentru raspunsurile voastre legate de sling/wrap: imi plac ambele, insa nu am avut timp de studiu, inca: stiu ca ii place cel mai mult in pozitie culcata deocamdata, spre stinga. Acum dupa crizele de colici cauta sa se ascunda cu nasul la subbrat parca saracutul! Cel mai rau este ca dupa plinsul din ultimile zile am vazut ca buricutul cunoaste o protuberanta si tare mi-e frik sa nu fie hernie ombilicala. La bebeii vostri, dupa plins, nu ati constatat ca buricutul s-ar riddica, inalta? Nu stiu cum sa ma exprim... dar intelegeti voi! Stiu ca Sabina a ajuns la pediatru in problema asta - eu inca mai amin vizita la pediatru, pt k mi-e si frik de confirmarea temerii mele... Ma apuc de citit... insa nu imi mai fac planuri, pentru ca nu stiu cit doarme micutul... Marlena (Mary) mamica lui ![]() ![]() |
hermia ombilicala nu este la fel de periculoasa ca hernia inghinala. noi avem inghinala. mai bien te duci la medic, ptr ca se pot remedia acum cat sunt mici fara operatie. stiu ca la cea ombilicala se pune un ban de argint cu leocoplast.
veronicach spune:
azi am mers la medic ginecolog pentru consult si vreau sa ma plang ca sunt o toanta
m-a intrebat ce metoda de contraceptie vreau si nici nu mi-a trecut prin cap diafragma(drept e ca mi-a enumerat si ea doar 3 prezervativ, pastilute si sterilet)
deja mi-am cumparat pastilutele dar sper ca la 6 luni cand o sa fac babesul sa ma transfer pe diafragma
eu nu am folosit contraceptive orale si acum am o mica groaza de ele
inca ceva...daca incep sa iau de astazi si, sa spunem,am un ovul liber nu exista"riscul" sa raman insarcinata?
nu am avut menstruatie dar menstruatia vine dupa eliminarea primului ovul... eu de unde sa stiu ca nu a scapat vreunul?
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
veronicach spune:
cris09 ce a crescut Sebiuta al tau
bubuda, dr Vasilescu este la spitalul de recuperare, dar dureaza 2 luni sa faci programare(daca nu ai cunostinte, noi am avut )
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010