Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_25 spune:
lucianna imi pare rau ca ai o "poama acra". LA multi ani tatalui tau,multa sanatate si sa se bucure de nepotei!!
Ana
26+
Maia Elena
alynta27 spune:
Luciana imi pare rau ca doare burtica! Sa fie o iesire frumoasa diseara! Bine ca macar mama ta e langa tine si te ajuta!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Lucianna ce bine ca ai rabdare la cusut! Am facut si eu unul mic la viata mea si am altul inceput!
Sa iti traiasca taticul!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
alynta
la puiul tau sa se faca bine!!!
lucianna ce frumos ca le faci iconite!!
Ana
26+
Maia Elena
lucianna_83 spune:
Multumesc pentru urari Ana si alynta27 
.
Am renuntat de mult la vreun ajutor de la socrela....dar sa nu care cumva sa aibe vreo pretentie, sa-si dea cu presupusu la nasi, obiceiuri sau tocmai cand vin cu bebe si vreau liniste sa-si faca aparitia....ca i-o retez de nu se vede ![]()
24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
sorana_23 spune:
Pentru titlu eu as merge pe varianta simpla, mamici de sept - oct 2010.
sorana
23+ cu 
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 Multumesc pentru urari Ana si alynta27 ![]() .Am renuntat de mult la vreun ajutor de la socrela....dar sa nu care cumva sa aibe vreo pretentie, sa-si dea cu presupusu la nasi, obiceiuri sau tocmai cand vin cu bebe si vreau liniste sa-si faca aparitia....ca i-o retez de nu se vede 24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
ASA!!Sa-si vada de treaba ei!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cori_mic
Cristina, nu ar trebui sa mai platesti nimic. E UE si nu se mai aplica taxe vamale si TVA, de fapt nu se mai face nici un fel de vamuire. Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
uraaaaaaaaaa

Cristina
26+
nadiutapm spune:
alexuza, ce curajosi sunteti auzi la ea sa te intepi tu si sotul sa bage serul, al meu moare langa mine, oricum mercik de sfat sa vad ce zice zambata doctorita. ![]()
lucianna , lasa nu mai fi suparata e bine ca ii ai pe ai tai alaturi, te consoolez si eu, eu am decat soacra relativ aproape la Pitesti, dar imi face toate poftele posibile, stie ca daca se supara fisu' nu ne vede cu anii.
mama e departe rau o vad odata pe an, saracuta de ea vine atunci cand o sa nasc sa ma ajute putin si pe urma iar pleaca
mi-ar placea sa ii am si pe ai mei aproape dar na nu se poate chiar totul.
pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
27+ 
chichiutza spune:
Lucianna pai la ei tot sun, sunt singurii importatori de peg perego din romania. De la ei se duc la toate magazinele cat si la cele online cu adaosul de rigoare. Asta mi se pare o porcarie. La multi ani pentru tati tau, sa fie sanatos si fericit si sa se bucure de nepotei!
Alynta gasim noi ceva pana la urma! Vom trimite mailuri in Italia sa ne lamureasca si pe noi cum e cu garantia, transportul si tot ce cintine carutul, culori in stoc si alte alea.
Ana bafta multa la stomatolog! Eu tot de frica n-am ajuns inca, nici nu ma deranjeaza dar nu stiu ce astept! Ca-n trimestrul 3 nu cred ca mai e asa simplu
Cristina
26+