Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Chichiutza, da... nu mai mancam

Ana, bafta la dentist!

Eu o sa mai merg la denstist prin august, la un control de rutina. Sper sa fie bine si sa nu avem probleme

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

neata!

cori eu am doua randuri de aparatoare, dar mai mult pt ca niciunul nu m-a multumit pe deplin...si le-am combinat

luciana la multi ani tatalui tau!!
nu fii suparata, bine ca ii ai pe ai tai aproape, ai mei sunt departe rau...si soacra n-am

m-am hotarat sa merg la inca o eco pentru biometrie sa vedem daca se confirma faptul ca-i prea mic bebe. maine seara am programare...

mami de Maria si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Cori cred ca sunt utile 2 randuri de aparatori, cand speli unul il folosesti pe celalalt! Cred ca tine si de asortarea la schimburile de pat ...

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Multumesc de raspunsuri . Atunci mai trebuie sa iau si eu un rand, dar cred ca o sa am probleme se gasesc ca latimea patului e de 80 si nu am vazut in romania asa late. Stiu ca ati pus un link acum 2 zile.. incerc sa gasesc acolo.

Azi sunt obosita rau: ieri seara i-am facut tort de ciocolata alba cu banane sotului, acum ma apuc de salata de vinete, salata de ardei copt si cartofi prajiti, diseara avem invitati. Sotul se va ocupa de gratar... asta dc nu are Doamne Doamne alte planuri si ne furtuneste .

Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Lucianna pai la ei tot sun, sunt singurii importatori de peg perego din romania. De la ei se duc la toate magazinele cat si la cele online cu adaosul de rigoare. Asta mi se pare o porcarie. La multi ani pentru tati tau, sa fie sanatos si fericit si sa se bucure de nepotei!

Cristina 26+

Multumesc frumos!
Si nu raspund la tel? vezi ca au in depozit si showroom de unde poti sa le si iei daca iti plac

24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

alexuza, ce curajosi sunteti auzi la ea sa te intepi tu si sotul sa bage serul, al meu moare langa mine, oricum mercik de sfat sa vad ce zice zambata doctorita.

lucianna , lasa nu mai fi suparata e bine ca ii ai pe ai tai alaturi, te consoolez si eu, eu am decat soacra relativ aproape la Pitesti, dar imi face toate poftele posibile, stie ca daca se supara fisu' nu ne vede cu anii. mama e departe rau o vad odata pe an, saracuta de ea vine atunci cand o sa nasc sa ma ajute putin si pe urma iar pleaca mi-ar placea sa ii am si pe ai mei aproape dar na nu se poate chiar totul.

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
27+

Mda, nu le putem avea pe toate, recunosc ca la tine e mai dificil, pe 'mama' n-o inlocuieste nici 10 soacre, oricat de bune ar fi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abe

neata!

cori eu am doua randuri de aparatoare, dar mai mult pt ca niciunul nu m-a multumit pe deplin...si le-am combinat

luciana la multi ani tatalui tau!!
nu fii suparata, bine ca ii ai pe ai tai aproape, ai mei sunt departe rau...si soacra n-am

m-am hotarat sa merg la inca o eco pentru biometrie sa vedem daca se confirma faptul ca-i prea mic bebe. maine seara am programare...

mami de Maria si 22+

Multumesc frumos!

Mai mic decat UM? sau de cateva sapt e mai mic la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Lucianna pai la ei tot sun, sunt singurii importatori de peg perego din romania. De la ei se duc la toate magazinele cat si la cele online cu adaosul de rigoare. Asta mi se pare o porcarie. La multi ani pentru tati tau, sa fie sanatos si fericit si sa se bucure de nepotei!

Cristina 26+

Multumesc frumos!
Si nu raspund la tel? vezi ca au in depozit si showroom de unde poti sa le si iei daca iti plac

Ba raspund la telefon dar nu-l au pe stoc de cateva luni pt ca asteptau varianta 2010, care pare-se ca in romania nu mai vine. Ma tot plimba cu vorba de cand am vorbit cu ei la baby expo, si acum mi-au zis ca e posibil sa nu-l mai primeasca anul asta... Mi-au zis sa revin cam la 2 saptamani cu telefon sa-mi spuna daca s-a mai schimbat ceva. Si daca nu-l au i, nu-l primeste nimeni in Romania. Doar daca-l comanzi online din alta tara.

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Mama, fetelor, da' mult mai scrieti. Am avut ceva de recuperat, nu gluma.

Noi am fost in concediu 2 saptamani si jumatate, si au venit si ai mei pe la mine prin Danemarca. A fost excelent sa o am pe mama prin preajma si sa facem mancare impreuna ca in vremile bune...

Ma bucur sa aud de fetele si bebeii care fac bine, m-am intristat cand am citit de David, si azi m-am intristat pentru nike. Insa Doamne-Doamne le aranjeaza el pe toate, si sunt sigura ca totul va fi bine in final.

Noi suntem bine, avem 29+ de saptamani, si asteptam cu nerabdare sa ne intalnim in 10+ saptamani (nu mai devreme).

Va pup pe toate si o sa incerc sa fiu mai activa de acum incolo.

Sabina 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Si am schimbat si semnatura... Ca ne sade mai bine cu 29+

Sabina 29+ cu Niclas (Mattias)

Mergi la inceput