Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

eu sunt de acord cu nike dar si cu maitreyi. titlul actual este posibil sa faca rau psihic mamicilor ingrijorate ca nu pot ajunge la termen. nu trebuie sa il uitam pe david insa propun sa schimbam titlul in "david, gadurile noastre vor fi mereu cu tine"

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 29 saptamani cu

100% de acord!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna dimineata, noua ieri ne-a picat netul... si dus a fost.

Ana 25, multumesc ptr reteta, am salvat si o sa cumpar capsunele cat de curand.

Maitreyi, foarte frumosi saculetii de dormit, doar ca nu am vazut unde scria de materialele folosite. Poate nu m-am uitat eu bine.

In legatura cu rugamintea lui nike, eu va rog sa o intelegeti: atunci cand iti faci probleme de cum se va termina aceasta experienta, e destul de depresiv sa vezi titlul nostru. Si eu cred ca ar trebui sa ii dam o nota mai pozitiva desi tragedia care a fost ramane... Sa ii spunem Mamici de s.o. cu ingeras David, sau alte variante. Asta nu inseamna ca nu mai suntem alaturi de Carola, desi nu stiu daca acest mic gest o poate mangaia in vre-un fel. Oricum David ramane primul bebe al odiseei noastre si va fi primul in listuta.

Pup si toate celelalte fete si sper sa nu va suparati pe mine.

Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare ptr mamicile cu experienta. Eu la mobila am primit si lenjerie inclusiv protectoarele acelea ptr margini. De lenjerie e clar ca trebuie sa cumpar schimburi, dar protectoare mai trebuie sa iau? Si daca da, cate? Si protectoarele se spala la masina sau manual si cat de des?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

chichiutza f fainut carutul pe care-l vrei.Sper sa-l achizitionezi si sa-l folositi sanatosi!
cori Sa faci prajitura ca e f buna! Sa ne trimiti si noua!
Eu ma duc la dentist. Am ajuns sa merg mai des la stomatolog decat la ginecolog. Ce tare!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

chichiutza f fainut carutul pe care-l vrei.Sper sa-l achizitionezi si sa-l folositi sanatosi!
cori Sa faci prajitura ca e f buna! Sa ne trimiti si noua!
Eu ma duc la dentist. Am ajuns sa merg mai des la stomatolog decat la ginecolog. Ce tare!

Ana26+ Maia Elena

Anuta e dragut, e si scumput, si nici macar nu e prezent in romanica asta de 2 lei.

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare dragelor! Ieri a fost o petrecere tare frumoasa si linistita! In ciuda prognozei meteo nu a plouat! David s-a bucurat de cadouri, aer curat, copii si de trtul trenulet! Azi dimineata la 5.30 ne-a trezit cu o "surpriza": reprize de voma! I-am dat ceva sa-i treaca si de 10 are diaree! Acum il tin la regim alimetar si cu pastile! Speram sa trecem peste asta usor! Mi-e mila de el!
Dimineata am fost sa-mi recoltez sange! A stat mama cu ei! in timpul asta cel mare a mai varsat de doua ori scurt! La noi, la "Institutul de Igiena" dozarea de anticorpi anti rH costa 7 lei indiferent daca aduci reteta sau nu!
Mari te astept cu pozici si impresii! Ma bucur pentru tine din inima! Iti doresc tot binele si toata fericirea din lume!
Nike fruntea sus! Trece! Cand il tii pe bebe in brate uiti de tot greul! Te inteleg ca e ffff greu! Succes pe maine!
Chichi stiu ca vrei ce-i mai bun pt puiul tau! Lasa ca se va gasi o solutie sa fii multumita!

Matei se uita la Alba ca zapada!
Azi ma gandesc ca abia imi astept printesa! O prietena mi-a cumparat un costumas pentru scos din spital din Italia! La mine mai sunt 9 saptamani si stiu ca trec ca gandul.... Sunt emotionata cand ma gandesc ca vine bebelina!
Stiti ca va spuneam ca ne boteaza sora mea! Ea fiind necasatorita am zis sa aiba fata si nas! Am vorbit cu fratele vitreg al sotului sa ne boteze si el cu sotia! Au fost tare incantati! Ne intelegem bine si suntem fericiti de alegere!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lora mercik pt site! Tu stii pe cineva care sa fi cumparat ceva de la ei? Nici nu stiu cum e cu taxele alea, mai platesc si-n romania... Cred ca le scriu un mail sa vedem ce si cum!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Hello!
Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara!

Azi e prima data cand am simtit niste intepaturi puternice "jos" in timp ce eram cu Raul afara . Ma tot gandesc cu o sa fie urmatoarele 3 luni, mai ales ca sunt destul de dificile si nici sa-l tin in casa pana seara nu vreau, mi-e si mila de el .
Ieri s-a dus sotu la socrela cu 5 kg de visine sa ni le faca dulceata, cu chiu cu vai a zis ca ne face, azi m-a sunat pe mine sa-mi spuna ca sunt gata dar socri-miu nu prea vrea sa le tina in camara, cica sa ni le luam (noi nu avem unde sa depozitam borcane si preferam sa iau de acolo 1-2)....s-a vaicarit ca a muncit la ele,a intrebat ce face Raul si gata toata discutia....nici pomeneala sa ma intrebe cum ma simt, daca ma descurc, sau sa vina sa-l vada Raul sa stea vreun pic cu el. ....Si stiti unde sta? la o statie de mine.
Cand m-a intrebat mama de ce nu i-am dat ei visinile i-am spus "sa mai faca si socrela ceva, ca si asa nu o intereseaza prea tare de noi, sau sa ne ajute cu ceva", n-a mai zis nimic ca ea vine zilnic cu noi in parc si sta dupa Raul, azi am rugat-o sa vina direct de la servici sa ma duc sa ma tund....ai mei ne ajuta mai mereu.
Apropos azi e ziua tatalui meu si deseara ne scoate la restaurant .

24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Lora mercik pt site! Tu stii pe cineva care sa fi cumparat ceva de la ei? Nici nu stiu cum e cu taxele alea, mai platesc si-n romania... Cred ca le scriu un mail sa vedem ce si cum!

Cristina 26+

Cristina, nu ar trebui sa mai platesti nimic. E UE si nu se mai aplica taxe vamale si TVA, de fapt nu se mai face nici un fel de vamuire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

chichiutza, ai incercat si la depozitul Lyada (peg-perego) din militari? acolo sunt mai ieftine ca in magazin....dar nu cred ca la fel de ieftin ca in italia .

Scutece de finet sunt la 6 lei in carrfour ...am luat si eu cateva.

Saptamana trecuta mi-am comandat un goblen cu Sf Stefan, ca ne-am hotarat sa-l cheme Radu Stefan si sa aibe si el o iconita facuta de mine cum are si Raul cu Sf Andrei. Acum stau ca pe ghimpi ca nu vine mai repede sa ma apuc .

24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput