Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

neata

fusei si eu sa ma analizez de dimineata.
la noi micul dejun e cu amandine si laptic. careva interesat?

nike eu nu am inteles de ce sa il scoatem pe David de la titlu. este primul copilas al odiseei si va fi parte din odiseea noastra tot timpul. cand vom incepe galeria probabil se va schimba titlul in fiecare zi functie de mamicile pe care trebuie sa le incurajam dar pana atunci nu inteleg...e un gest din respect pe care il putem face. si o imbratisare calda Carolei

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Da stiu eu ceva oameni interesati, dar de amandine nu de laptic!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

eu sunt de acord cu nike dar si cu maitreyi. titlul actual este posibil sa faca rau psihic mamicilor ingrijorate ca nu pot ajunge la termen. nu trebuie sa il uitam pe david insa propun sa schimbam titlul in "david, gadurile noastre vor fi mereu cu tine"

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 29 saptamani cu

Mergi la inceput

Maitreyi sunt de acord si cu David si Carola. Locul lor e acolo, iar noi toate trebuie sa avem speranta si credinta ca vom naste niste copii sanatosi!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu am vrut sa jignesc pe nimeni.
si eu vreau sa ramana in titlu,dar nu ca ceva care aminteste moarte,ci ca ceva de genul:gandul nostru mereu la tine,david.
iertati-ma inca o data.
paote ca eu trec printr-o perioada grea.
nu am vrut sa jignesc pe nimeni.

Mergi la inceput

Raluca stai linistita, nici eu n-am luat absolut nimic, si eu ma gandesc cu groaza, si eu am momente de anxietate in care-mi vine sa fug...dar asta e. Trebuie sa mergem inainte cu credinta ca vom naste atunci cand va trebui, ca toate vor fi luate pana atunci, ca si bebe si noi vom fi bine!

Cristina 26+

Mergi la inceput

A, si eu nu m-am uitat niciodata la celelalte odisei care nasc acum. Sunt foarte anxioasa si emotionabila si mi-as strica zilele aiurea, m-as incarca foarte tare. O sa vina si vremea noastra, si cred ca vom fi suficient de lacrimogene atunci, nu e nevoie s-o luam de pe acum. Parerea mea.

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu plec acasa.
imi e rau.
poate reusesc sa prind venea aceea ramas ala picior.
imi vine rau sa vomit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Raluca stai linistita, nici eu n-am luat absolut nimic, si eu ma gandesc cu groaza, si eu am momente de anxietate in care-mi vine sa fug...dar asta e. Trebuie sa mergem inainte cu credinta ca vom naste atunci cand va trebui, ca toate vor fi luate pana atunci, ca si bebe si noi vom fi bine!

Cristina 26+

Cum adica nu ai luat nimic , deja ai uitat de girafa sophie ?

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Sa aveti o saptamana buna din toate punctele de vedere.
Alexuta felicitari pentru semnatura!
Chichiuta merg culorile alea la carutul de baietel. Si da poate mai apare mai tarziu si o fetita si il va folosi si ea.
Kiti sper sa-ti fie mai bine astazi. Multa sanatate!
Raluca e destul timp sa le iei pe toate ai sa vezi.
Eveline sanatate fetitei tale!

27+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fetelor eu sunt suparata! Nu cred ca se va mai importa caruciorul meu preferat, bag seama ca s-a cam certat unicul distribuitor din romania cu italienii. Am intrebat si daca-l comand de afara, garantia INTERNATIONALA nu se aplica si in RO. Evident! Asadar incerc sa ma reorientez, desi pe undeva tot sper ca pana in octombrie cand imi trebuie mie mai e timp de reconciliere. Ei asa mi-au zis, ca se incearca.
Asadar ste cineva ceva de carucioarele CAM?

Cristina 26+

Nu ai pe nimeni in Italia care sa ti-l cumpere de acolo si sa ti-l trimita?

Lora, mami de Iustina si 31+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput