Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

ASTAZI SCHIMBAM SEMNATURAA

Burtica de 31 +

Felicitari!

Tina, cu(31+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata tuturor! Multumim pentru capitolul nou!

Tina, cu(31+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Neata!

Ce mai faceti?
Eu nu am dormit mai deloc azi noapte, nu stiu de ce, dar e prima data in viata mea cand am suferit de insomnie. De obicei dorm oriunde, oricand si in orice pozitie. Sper sa fie un caz izolat
Drept urmare, azi dimineata am avut si o cadere de calciu.

In rest, mi-e o lene groaznica.
Va pup si o saptamana buna sa aveti

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata mai cu intarziere si de la noi!
Felicitari pentru semnaturi noi si multa bafta fetelor care merg la eco azi!
Multam tare pt pareri fetelor, ma gandeam sa fie niste culori neutre in cazul in care urmeaza o fetita!

Lucianna e foarte departe de mine, o sa vedem ce si cum...tare mi-ar placea sa ajung...

Kiti papa iaurtel!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Salutare burticutze! De cand am intrat tot ma uit pe odiseea cu delfinasi si nush de ce da tot imi vine sa plang..de emotii , m-am uitat si la delfinashii care deja au venit pe lume!pfoai deci nush sunt si paranoica ma gandesc numai la prostii..de saptamana viitoare intru in concediu de odihna si-apoi ..prenatal..ma mai linistesc si eu!

27+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu am o noapte nedormita la activ insa din alte motive. Bianca s-a "harait" vreo doua zile si ieri a facut febra...si toata noaptea am pazit-o sa vad daca mai face sau nu (chiar daca ea a dormit ca o valiza si nurofen i-am dat inainte de somn...deci nu prea avea cum face), da ce, parca am putut sa dorm... Si acum is zombi, si-s la servici...
Azi am intalnire cu.... "calu'"...bleah... Da ce sa facem...
Si tot azi vreau sa stabilesc un DPN cu doctorita...cand m-am programat pentru azi mi-a promis ca o sa discutam si despre asta. Eu sunt dispusa sa ma lase pana se declanseaza nasterea, ea am inteles ca nu prea e de acord...avand in vedere ca am uter cicatriceal (de la cealalta cezariana) a zis ca mai bine sa nu asteptam sa se declanseze, sa nu apuc a avea contractii..asa ca probabil ma va programa mai repede decat DPN-ul dat de UM. Cu atat mai bine, voi putea intra in prenatal mai repede...in mod normal pot intra de pe 15, asa ca poate intru chiar de pe 8... ar fi super...

26+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

fusei si eu sa ma analizez de dimineata.
la noi micul dejun e cu amandine si laptic. careva interesat?

nike eu nu am inteles de ce sa il scoatem pe David de la titlu. este primul copilas al odiseei si va fi parte din odiseea noastra tot timpul. cand vom incepe galeria probabil se va schimba titlul in fiecare zi functie de mamicile pe care trebuie sa le incurajam dar pana atunci nu inteleg...e un gest din respect pe care il putem face. si o imbratisare calda Carolei

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

A...si ma doare capul ceva de groaza, simt ca ma ia si cu greata de tare ce ma doare...si-am baut si cafea si nika...

26+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor eu sunt suparata! Nu cred ca se va mai importa caruciorul meu preferat, bag seama ca s-a cam certat unicul distribuitor din romania cu italienii. Am intrebat si daca-l comand de afara, garantia INTERNATIONALA nu se aplica si in RO. Evident! Asadar incerc sa ma reorientez, desi pe undeva tot sper ca pana in octombrie cand imi trebuie mie mai e timp de reconciliere. Ei asa mi-au zis, ca se incearca.
Asadar ste cineva ceva de carucioarele CAM?

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Oare numai eu sunt paranoica asa?...panicata ca nu am cumparat nimik? i-am spus sotului ce sa faca in caz ca lesin sau mi-e rau...nush neuronul mi-a fugit..eu nu mai stiu prea multe din lista cu necesarul(n-am memorat-o) si cred ca din cauza asta sunt asa..
Intru in panica chiar si cand imi amintesc de David si Carola.. si eu sunt de parere sa ramana in titlu pana se va face listuta cu "tigrishorii" .
Sa fim sanatoase!

27+ Sara Maria

Mergi la inceput