Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
ionela.n spune:
Nici noi nu am luat nimic pt bebe.
Sa treaca sapt asta cu nunta si apoi ne apucam de planuri ![]()
Sunt cam trista, am aflat ca nu o sa mai primim bonurile de masa
. asta e 
Parca abia astept sa nu mai vin la serviciu
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 25+
Minunea noastra
ionela.n spune:
Kiti, ai gasit de incaltat pt nunta?
Eu mi-am luat vineri de la humanic (din Afi) niste sandalute f faine ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 25+
Minunea noastra
kiti2205 spune:
Crina, Chichi 
Ma simt bine acum, a fost chestie de juma' de ora, cred ca de la lipsa somnului.
Trebuie sa incep sa ma uit si eu de un patut. Caruciorul l-am verificat sambata, ca e depozitat la bunica mea, e inca in forma maxima. Tb sa mai iau cosulet auto, scoicuta.
Apoi, azi noapte, ca tot nu aveam somn, mi-am mai adus aminte ca la Vlad am avut nevoie de mameloane din silicon, ca nu prea aveam sfarcurile formate si imi facea piticul numai rani, acum sper sa nu mai am pb asta, dar o sa le cumpar sa le am in casa. Ser fiziologic, comprese sterile pentru cand apare bebelina, sa ii iau cosmeticele necesare... sunt multe maruntisuri.
Dar ma apuc de shopping dupa 15 august, cred.
Aaa..si lenjerie de patut!! Tb sa trag o fuga la ikea, sa vad ce au pe acolo.
Si stiti ce mi-au fost mie de foarte mare folos si puteti lua din timp? Niste scutece de finet. Am cumparat vreo 5 m de finet, le-am dus la croitor si mi le-a facut in patrate de 1m/1m, le-am fiert si le-am folosit la greu. In carucior, in scoicuta, cand il puneam pe canapea, cand il tineam pe umar sa ragaie... mi s-au parut indispensabile.
Eu zic sa fim pozitive, sa vorbim de cumparaturi, de listute si alte chestii placute. Mie imi place tare mult cand discutam subiectul asta. Imi insenineaza ziua
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
Cum adica nu ai luat nimic , deja ai uitat de girafa sophie ? Burtica de 31 + |
Aaaaa am uitat! Corect! Pot sa zic ca am luat jucarii copilului, de fapt cel mai important lucru pt el!

Cristina
26+
nadiutapm spune:
Neata' si de la noi,
eu la o cafea, ca tare se mai inchid ochii, beblina m-a luat la suturi de la 4 dimineata si acum mor de somn, in fiecare luni noapte dorm iepureste la orice miscare zgomot deschid ochii o fi dupa odihna de week-end si nu se mai lipeste geana pe geana.
vreau sa va mai intreb ceva, eu am dese intariri de burtica inclusiv noaptea simt cum se contracta uterul pe bebel beau no-spa la greu dar vad ca nu ma lasa, plus ca unele mai sunt dureroase mai pateste cineva asa?
si mai sunt si foarte nervoasa, sambata m-am enervat de dimineata si orice cuvintel/gest al rudelor ma enerva la culme toata ziua asa am tinut-o nu mai pochi i-si faca hormonii de cap?
histamina, hai capul sus ca o sa fie bine, si pe mine ma apuca ca nu o sa stea pana la capat in burtica si tare mi-e frica de asta, dar incerc sa gandesc pozitiv.
Chichiutanu mai fi suparata ca nu se aduce caruciorul mai cerceteaza problema poate gasesti altceva care sa te cucereasca, ori poate se rezolva pana la urma 
pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
27+ 
bebecris26 spune:
buna dragute burticute
. felicitari Alexuza pt cele 31s sa dea Domnul sa mai faceti inca 9 cu bine
. felicitari si pt alte burtici care schimba semnatura sau care or sa-si vada azi bebeii. eu nu inteleg de unde m-am ales cu o durere puternica de gat si cu o usoara tuse, ieri am avut toata ziua o stare ca de gripa ma durea capul ingrozitor si tot corpul
. asa ca am baut dim, la pranz si seara cate o lamaie stoarsa cu ceai si miere de albine si azi ma simt mai bine. bebele meu ma sperie iar ca a fost cateva zile foarte activ cand stateam pe scaun nu-i placea si ziceai ca-mi iese prin burtica asa tare se misca si acum de ieri pana azi nimic
. stau in scaun la calc si degeaba. o fi de la ceaiul de tei baut ieri? cred ca la calmat de tot si acum doarme profund
. oof incerc sa nu-mi fac griji dar nu pot cand il stiu alte dati atat de activ

cristina si bebe in burtica
26+sapt
LoraG76 spune:
Cat ai dat pe girafa Sophie? Nu mai tin minte, stiu ca pusese cineva un link.
Kiti, si eu am luat deja 4 scutece din finet, am avut vreo 6 si la Iustina si le-am folosit la greu, chiar si dupa ce o scoteam din cada, si in patut/carut etc.
Lora, mami de Iustina si 
31+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Kiti, ai gasit de incaltat pt nunta? Eu mi-am luat vineri de la humanic (din Afi) niste sandalute f faine -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+Minunea noastra |
Tot la Humanic ma duc si eu azi.
Si tb sa trec pe la o croitorie, ca vreau sa las un pic mai lungi bretele de la rochie, ca au rezerva si sa o stramtez un pic si la subrat, ca imi este larga acolo.
CUm sunt sandalutele tale?
Eu am ochit unele pe talpa plata, cu o curelusa intre degete si doua care se incruciseaza peste glezna. Sper sa aiba masura mea.
Kiti,
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Nu ai pe nimeni in Italia care sa ti-l cumpere de acolo si sa ti-l trimita? Lora, mami de Iustina si ![]() 31+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
nu,
! sunt amarata rau, nush de ce, e doar un carut!

Cristina
26+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza |
nu,
! sunt amarata rau, nush de ce, e doar un carut!

Cristina
26+[/quote]
Nu gasesti niciun site italienesc care sa expedieze in romanica? ia spune modelul, ca poate gasim
. Doar nu o sa stai suparata acum...Kiti,