Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 19
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 LUCIANA vazui si eu mandrete de burtica ![]() Ai avut vreodata parul lung? Eu pana acu vreo trei luni l-am avut pana aproape de fund, si-mi pare rau ca l-am tuns asa acurt.Sper sa-mi creasca repede,nu-l mai tund. Ana 26+ Maia Elena |
Multumesc, pupici si tie

Da, de
2 ori l-am avut pana la buzunarele de la spate
mie imi creste super repede. Cand eram insarcinata cu Raul si am stat acasa ajunsese pana la coate ca nu aveam chef de alte aranjari asa ca il prindeam intr-o coada, dar cand am ajuns in spital si a trebuit sa stau o sapt, m-am chinuit cu el groaznic, abia o data l-am spalat acolo. Evident ca dupa ce am nascut, vreo 3-4 luni nici n-am stiut ce e ala coafor
....dar si cand am dat de el, am inceput sa incerc toate modelele
, mai ales ca am dat peste o coafeza careia i-a fost mila sa ma tunda din prima
, asa ca lunar mai facea o experienta pe mine
.
24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
kiti2205 spune:
Neata!
Va ziceam aseara ca eram moarta de foame. Asa ca am comandat de pe drum niste mancare chinezeasca
. Am ajuns acasa, soseste mancarea si, cat am balotat-o, consoartei din dotare nu i-a tacut gura o secunda (lui nu ii place) - ca de ce mananc de aia, ca nu e buna, ca de la astea se fac toxiinfectii etc, de aproape mi-a stricat pofta. Norocul lui ca mi-era prea foame si i-am dat ignore
.
In rest, la mine, lenea care a devenit deja clasica, chef de munca ioc, nu vreau decat sa fiu lasata in pace
.
Andreea, Chichi, Ana_25 

Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
Neata burtici ![]()

L-am sunat pe dr meu, joi dim mergem la spital pt control si sa ne vada si analizele.
Azi schimbam si semnatura 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 25+
Minunea noastra
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Multumim pentru micul dejun.
Tanamera, Chichiuta, Buburuza si tuturor burticilor care-si schimba semnatura va urez la mai mare, pana la 40.
Astazi si noi facem 28+. Parca trece timpl mult mai repede.
Dragelor am vazut burticile . Sunteti superbe!!!!!
Bafta celor care merg azi la doctor! Va asteptam cu vesti bune.
Noi ne-am apucat sa facem dulapuri pe balcon pentru depozitare si avem casa cu fundu'-n sus. Cred ca in vreo saptamana, doua terminam. Deabia astept sa le vad pe toate la locul lor.
Tanamera concediu placut!
Sa aveti o zi perfecta!

28+
crina
cu
chichiutza spune:
Inghetata polar!!!!
Eu am devorat un paharoi de lapte si un pachetel de belvita start!
AAA si-onlingurita de nutella. Am auzit ca va fi retrasa de pe piata ca depaseste cotele de zahar si grasimi?
Cristina
27+
ana_25 spune:
Andreea
si eu sper sa fac ceva achizitii in toamna la targ.
Lucianna eu cand am fost sa ma tund,mi-a zis frizerita ca nici daca vreau nu ma tunde mai scurt,si asa am taiat mult din el.
Ionela felicitari! Tot asa pan'la 40s!!
Kiti inseamna ca de la tine m-am molipsit de lene. Ca asa ma
-o leneeee,de mi-e frica sa nu fac pui si sa nu mai scap de ea!![]()
Ana
26+
Maia Elena
kiti2205 spune:
Se pare ca cel mai mare noroc al meu este ca nu imi place ciocolata, ca altfel, dc as fi mancat si de aia in cantitatile in care rad alte dulciuri.. 

Ma duc sa ma uit si eu la poze.
Felicitari pentru semnaturile schimbate.
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Neata! Va ziceam aseara ca eram moarta de foame. Asa ca am comandat de pe drum niste mancare chinezeasca . Am ajuns acasa, soseste mancarea si, cat am balotat-o, consoartei din dotare nu i-a tacut gura o secunda (lui nu ii place) - ca de ce mananc de aia, ca nu e buna, ca de la astea se fac toxiinfectii etc, de aproape mi-a stricat pofta. Norocul lui ca mi-era prea foame si i-am dat ignore In rest, la mine, lenea care a devenit deja clasica, chef de munca ioc, nu vreau decat sa fiu lasata in pace .Andreea, Chichi, Ana_25 ![]() ![]() Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Trebuia sa-i dai si lui un 'senvis' sa aiba gura ocupata!

Cristina
27+
Andreea82 spune:
Fetele, m-am incurcat...poate aveti vreun sfat: ma tot cacai de cateva zile sa ma hotarasc sa imi iau un epilator nou si m-am impotmolit la alegerea intre braun si philips. Aveti careva braun sau philips? 
27+ cu un carucior multicolor :)
ana_25 spune:
Crina sa creasca bb-ita mare!!!Si sanatoasa!
Chichi eu nu ma omor dupa nutella,asa ca....di partea mea...mai degraba mananc o caserola de inghe!
Ana
26+
Maia Elena