Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Se pare ca cel mai mare noroc al meu este ca nu imi place ciocolata, ca altfel, dc as fi mancat si de aia in cantitatile in care rad alte dulciuri.. ![]() ![]() Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Si cand ma gandesc ca dintre toate dulciurile nu ma atrage nimic altceva in afara de ciocolata....sau caramel...oricum concentrat sa fie!
Cristina
27+
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Fetele, m-am incurcat...poate aveti vreun sfat: ma tot cacai de cateva zile sa ma hotarasc sa imi iau un epilator nou si m-am impotmolit la alegerea intre braun si philips. Aveti careva braun sau philips? ![]() 27+ cu un carucior multicolor :) |
am avut si unul si altul dar tot braun e mai bun
24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Gata semnaturikaa! ![]() ![]() Cristina 27+ |
Felicitaaaaaaaaari!!! AMR 13 sapt la tine si (doar) 8 la mine.
31+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 ma tot cacai de cateva zile sa ma hotarasc ![]() 27+ cu un carucior multicolor :) |

Eu nu stiu ca nu folosesc epilatorul.Eu dau cu ceara.
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
Ma duc sa-mi iau paine,si sa-mi fac sarmalele ca nu vine nima' sa le faca!Of,va las voua lenea ca vad ca nu mai scap de ea!
Ana
26+
Maia Elena
kiti2205 spune:
Chichiuta, pai el mancase mai inainte, era satul ![]()
Ana - pai sa stii ca mai am lene sa mai dau si altora, cunosti pe cineva amator ![]()
Andreea - votez cu Braun. Am avut si Philips, dar Braun mi se pare de departe mult mai bun.
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
lucianna_83 spune:
Ce frumos....deja 30 sapt...incepe AMR-ul....eu o sa raman ultima sa va fac galerie....dar mie cine o sa-mi faca ca voi o sa fiti ocupate cu bebeii 
24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Felicitaaaaaaaaari!!! AMR 13 sapt la tine si (doar) 8 la mine. 31+ ![]() |
Sunteti fix cu o lunita mai mari! Abia asteptam sa va prindem din urma! Nu mai am rabdare!

Cristina
27+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 Ce frumos....deja 30 sapt...incepe AMR-ul....eu o sa raman ultima sa va fac galerie....dar mie cine o sa-mi faca ca voi o sa fiti ocupate cu bebeii ![]() 24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
Cum cine?Maaii!!! Pai crezi ca daca avem bb-ei nu facem galerie? Si ii punem si pe ei !!!

Ana
26+
Maia Elena