Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 18
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi!![]()
Anuta graghe super burticaaaaaa!!! Hai ca nu esti grasana nu te mai plange! multam fain de mic dejun, foarte bun si generos!
Atat iti trebuia sa zici ca te plictisesti ca veneam peste tine!![]()

Lucianna bine c-ai avut o seara mai libera!
Felicitari Buburuzule pentru semnaturica! Wow, 31s! Facem si noi azi 27!![]()

Felicitari tuturor fetelor pt semnaturici si bafta la eco daca merge cineva la intalniri! 
Cristina
26+
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 Neatza! Aseara m-am distrat, tot neamu a stat dupa Raul si n-am avut grija lui ![]() ![]() , a picat ca musca cand am ajuns acasa. In schimb eu am avut 2 treziri, una la wc si alta ca aveam carcei la ambele picioare....groaznic :(, acum ma dor muschii de abia merg.Mi-a facut si mie sotu' aseara poze cu burtica rotunda si noua freza Am vazut burtici...hihihi....super pozele ![]() ![]() 24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
Si eu am sarit ieri noapte din pat ca ma apucase carcelul in somn.Nu-mi trece decat daca stau in picioare.L-am speriat si pe sotu care s-a trezit buimac alarmat de vaicarelile mele
Ai grija cat o sa mai tai din par ca o sa fii si mamica tepoasa!

Ana
26+
Maia Elena
lucianna_83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Si eu am sarit ieri noapte din pat ca ma apucase carcelul in somn.Nu-mi trece decat daca stau in picioare.L-am speriat si pe sotu care s-a trezit buimac alarmat de vaicarelile mele Ai grija cat o sa mai tai din par ca o sa fii si mamica tepoasa! ![]() Ana 26+ Maia Elena |

24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
ana_25 spune:
CHICHI multam fain!Sa-ti fie de bine!
Felicitam botoselu' care a mai crescut o saptamana!!

Eu stau la calculator si devorez o caserola de inghe
.Am descoperit ieri un sortiment care seamana la gust cu minunata inghetata polar.![]()
Ana
26+
Maia Elena
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Lucianna super burtica! ![]() Cristina 27+ |
Multumesc

24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
ana_25 spune:
LUCIANA vazui si eu mandrete de burtica
Ai avut vreodata parul lung? Eu pana acu vreo trei luni l-am avut pana aproape de fund, si-mi pare rau ca l-am tuns asa acurt.Sper sa-mi creasca repede,nu-l mai tund.
Ana
26+
Maia Elena
Andreea82 spune:
Buna dimineata la voi ![]()
Multumim de micul dejun, foarte bun
Iupiii, Ana multumesc
. Ce fain ca va mai fi un targ si la noi. Si eu sper sa mai gasesc una alta pe acolo.
Kiti, am ras cand ai povestit de cum ai cumparat rochita, parca m-am si vazut...culmea e ca la noi, cand mergem sa cumparam pentru sot ceva, sta mai mult ca mine sa se decida, sa se admire si sa studieze in oglinda 
Bebecris, stai linistita ca o sa fie totul bine. Multa sanatate!
Loredana, felicitari pentru printesa grasuna si frumoasa 
Tanamera, distractie placuta la mare. Sa ne aduci pozici!
Clary, Ana, Luciana - aveti niste burtici frumoase, sa va traisca bebelinii mari si sanatosi!
Cat despre carcei, se pare ca a fost noaptea carceilor. Eu m-am trezit de vreo 4 ori azi noapte cu carcei ba la un picior, ba la celalalt
. In plus, pe mine de cateva zile ma dor degetele mainilor, daca ati mai pomenit asa ceva...oasele degetelor ma dor cand le misc 
27+ cu un carucior multicolor :)
sabu_dk spune:
Buna dimineata burtici
.
Am vazut ca ati scris ieri de mai multe subiecte interesante dupa ce am taiat-o eu de la munca (aprox. la 4 ora Romaniei).
Despre carucioare - eu si sotul am fost intr-un magazin de bebei, am vazut un carucior mai sport care se lasa si de tot pe spate si are mai multe unghiuri la care se indreapta, si gata, la ala ne-am hotarat. Drept sa spun, nici eu, nici sotul nu suntem fani shopping - cu cat mai rapid, cu atat mai bine
.
Si vorbeati si de poze. Eu si sotul am inceput din saptamana 10 sa facem poze saptamanal la burtica, sa vedem cum am evoluat. Mie imi place la nebunie sa ma uit la sirul complet de poze, mai ales cele de cand aveam 15 saptamani sau in jur de, si credeam ca am un ditamai burtoiul... Hihihi.. Si cand ma uit acum la mine...uff
.
Carola, eu nici nu pot sa imi inchipui prin ce ai trecut, si eu nu cred ca as fi putut sa am atata putere ca tine. Insa Doamne-Doamne, sau pentru cine nu crede, pur si simplu viata are un fel de a le aranja pe toate. Stiu ca nu pare asa acum, si este incredibil de egoist ceea ce ti s-a intamplat, insa fii tare si o sa fie bine.
Si eu am inceput sa am carcel la picioare in timpul somnului... E super aiurea, si oamenii imi spun ca e de la lipsa de calciu. Insa eu beau 1 litru de lapte pe zi, in fiecare zi, deci nu prea imi vine sa cred... Eu strang din dinti cand ma apuca, si mai imi da si cate o lacrima, tre' sa recunosc... Uff, not easy business being pregnant... ![]()
Gata, cred ca v-am plictisit. Va pup
pe toate. Felicitari fetelor cu semnatura noua azi.

Sabina
29+ cu
Niclas (Mattias)