Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 17
chichiutza spune:
Vreau sa vina burticile inapoi!!!!
Ana
26+
Maia Elena
[/quote]
Ahaaaaa carevasazica te plictisim!![]()
Cristina
26+
tanamera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Felicitari! ![]() Tina, cu (31+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Multumesc mult
.Voi pana la urma cand mergeti la mare?
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Buna seara burtici! Am lipsit ultimele zile de pe aici,am tot fost plecata de acasa si nu am luat laptopul cu mine.Am implinit si noi ieri 24 de saptamani. Felicit toate burticile pentru noile semnaturi si pentru vestile bune de la eco .Eu acum am terminat de facut bagajele,maine dimineata mergem la mare,insa mai intru pe aici,de data asta voi lua laptopul cu noi toate fetele!Noapte buna! http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Felicitari pentru bebe sanatos si distractie placuta in concediu!

Cristina
26+
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clary buna seara si de la noi! ![]() am pus poze noi cu burtica ca de.. azi, toata ziua am fost la plimbare..prin urmare acum ma dor si sunt super umflate.. nu prea am inceput saptamana bine..m-am certat cu sotul dintr-o prostie...de fapt prostia lui...cel mai tare m-a enervat cand a zis ca si-a luat bilet pentru 15 august,in conditiile in care pana in 1 septembrie trebuie sa ne mutam si sa asez hainutele si toate cele ..simt ca innebunesc..nici nu ma gandesc ce-o sa fie in cazul in caz ca nasc mai devreme de 15 august ..in fine.nu stiu..![]() ![]() Va pup..mai intru maine dimineata..noapte buna ![]() 31+ Bianca Gabriela |
Clary super burtica! Sa-ti traiasca!
Nu te mai enerva, e normal sa fii tensionata in perioada asta. Ia-le incet. Si daca nu reusesti sa le aranjezi pe toate inainte sa nasti tot frumos va fi!

Cristina
26+
tanamera spune:
Merci mult Chichi
.
Clary o sa vezi ca se rezolva toate,nu te enerva.
Gata chiar merg la somn.
Noapte buna!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
clary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Clary super burtica! Sa-ti traiasca! Nu te mai enerva, e normal sa fii tensionata in perioada asta. Ia-le incet. Si daca nu reusesti sa le aranjezi pe toate inainte sa nasti tot frumos va fi! ![]() Cristina 26+ |
mersi chichi
si voi sa cresteti mari si sanatosi
!noapte buna si somn usor!

31+
Bianca Gabriela
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!!!
Fetelor, nu va pot invita inca la micul dejun ca am ochii lipiti de somn. De abia m-am dat jos din pat, iar neuronul insarcinat nu functioneaza inca. Dar va pot face repede o cafea cu lapte, ca asta ma ajuta si pe mine la dezlipit ochii!
Cu mandrie maxima va rog sa observati ca azi am schimbat semnatura! 31+ iuhuuuuuuuuuuuu!!! Doamne ajuta sa fie bine pentru toate burticile si de acum incolo!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!!!
31+ 
ana_25 spune:
Buna dimineata burtici si botosei!![]()
CLARY stai calma si ia-le incet ca o sa le pui tu la punct le toate!Ce burtica frumoasa!

TANAMERA distractie placuta la mare si felicitari pt semnatura!
CHICHI draghe,nu ma plictisiti(no chance),dar imi place cand suntem mai multe.
Poftiti la papa!Avem di tati! Sunca din piept de pui,muschiulet,branzica,rosii,castraveti,ardei gras si o cafeluta cu lapte(pt voi ca eu nu beau).
Chiar daca nu mai beau cafea,fac in fiecare dimineata pt sotul.
Am pos pozee!!!Dar sa nu va speriati de fata mea umflata!!!![]()
![]()
Ana
26+
Maia Elena
lucianna_83 spune:
Neatza!
Aseara m-am distrat, tot neamu a stat dupa Raul si n-am avut grija lui 

, a picat ca musca cand am ajuns acasa. In schimb eu am avut 2 treziri, una la wc si alta ca aveam carcei la ambele picioare....groaznic :(, acum ma dor muschii de abia merg.
Mi-a facut si mie sotu' aseara poze cu burtica rotunda si noua freza
...adica ma tund din ce in ce mai scurt pana....cred ca ajung la tepi
.
Am vazut burtici...hihihi....super pozele 

24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Iulia Maria (24.02.2008)
..simt ca innebunesc..nici nu ma gandesc ce-o sa fie in cazul in caz ca nasc mai devreme de 15 august