Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 16
chichiutza spune:
Ana pe mine m-a pocnit vrednicia! Spalai baia! Vroiam sa ma apuc de calcat dar nu ma lasa sotul, zice c-am luat-o razna. Am si cusut, spalat 2-3 bluze de mana, sters praful, am si spalat niste gentute...
Loredana felicitari pentru bebelina grasulina! Sa cresteti mari mari si sanatosi!
Kiti sper sa ne tina burtoaiele la 37-38s sa ne plimbarim in voie! Pofta mare!
Cristina
26+
ana_25 spune:
Chichi ia-o mai usurel!
Eu l-am pus pe sotu' sa-mi faca pozeeee!!! Le pun maine in album.Va rog sa-mi urmati exemplul da? Vreau sa vad burticileeee!!!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Chichi ia-o mai usurel! Eu l-am pus pe sotu' sa-mi faca pozeeee!!! Le pun maine in album.Va rog sa-mi urmati exemplul da? Vreau sa vad burticileeee!!! Ana 26+ Maia Elena |
Nush ce m-a apucat! Ma uitam in jur si mi s-a pus pata. Acum sunt relativ multumita. Am sa fac un dush si ma bag la patuk, am bagat un no=spa forte preventiv !
Promit ca fac si eu poze. Am realizat ca eu n-am poze cu burtica, nu prea-mi place in general sa fac poze, dar acu grasa... Dar mi-a zis o prietena c-o sa-mi para rau dupa ani ca nu am macat cateva cu burtik! Asa ca saptamana asta imi iau inima-n dinti!

Cristina
26+
alexuza spune:
ANA cred ca multe burtici sunt in vacanta , ca am ramas 2 , 3 care bantuie pe acilea![]()

Burtica de
31 +
ana_25 spune:
CHICHI asa sa faci!Scoate burtik la inaintare!S-o vedem si noi in toata splendoarea! Mie mi se pare ca am prea putine.I-am zis la sotul meu sa-mi faca poze macar o data pe saptamana.Nici mie nu-mi place ca-s umflata(mai ales la fata),dar nu as vrea sa treaca perioada asta frumoasa si sa nu am pozici.
ALEXUZA si eu cred ca burticile au plecat,ca de cateva zile e f liniste p-aici.Pana acu' nu aveai loc de atatea burtici
.Vreau sa vina burticile inapoi!!!!
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
Noapte buna! Ma pun la nani ca nu mai am cu cine sa parlesc!![]()
Am vrut sa-mi fac peste cu mamaliga dar mi-e lene,imi fac maine!
botoseii!
Ana
26+
Maia Elena
tanamera spune:
Buna seara burtici!
Am lipsit ultimele zile de pe aici,am tot fost plecata de acasa si nu am luat laptopul cu mine.Am implinit si noi ieri 24 de saptamani.
Felicit toate burticile pentru noile semnaturi si pentru vestile bune de la eco
.
Eu acum am terminat de facut bagajele,maine dimineata mergem la mare,insa mai intru pe aici,de data asta voi lua laptopul cu noi
.
toate fetele!
Noapte buna!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
clary spune:
buna seara si de la noi!
am pus poze noi cu burtica ca de.. azi, toata ziua am fost la plimbare..prin urmare acum ma dor si sunt super umflate..
nu prea am inceput saptamana bine..m-am certat cu sotul dintr-o prostie...de fapt prostia lui...cel mai tare m-a enervat cand a zis ca si-a luat bilet pentru 15 august,in conditiile in care pana in 1 septembrie trebuie sa ne mutam si sa asez hainutele si toate cele
..simt ca innebunesc..nici nu ma gandesc ce-o sa fie in cazul in caz ca nasc mai devreme de 15 august
..in fine.nu stiu..

Va pup..mai intru maine dimineata..noapte buna
31+
Bianca Gabriela
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Buna seara burtici! Am lipsit ultimele zile de pe aici,am tot fost plecata de acasa si nu am luat laptopul cu mine.Am implinit si noi ieri 24 de saptamani. http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Felicitari!

Tina,
cu
(31+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png