Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 15
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Salutari gravidutelor! Va scriu rar ca nu reusesc sa tin pasul cu voi! Carola ma gandesc la tine zilnic si ma rog lui Dumnezeu sa-ti aline suferinta.Mititelul David va ramane mereu in sufletele noastre.Te imbratisez!Noi am fost azi la controlul de 30 de saptamani.Totul e Ok, crestem bine.Bebelina e cu caputul jos, isi astupa ochisorii cu manutele.Are 1705 grame, cu 5 grame mai multe decat a avut frate-sau la nastere.Parca sunt mai linistita. Bagajul pt maternitate e aproape gata,patutul l-am "ochit" iar maine mergem sa-l cumparam. Uff...ce emotii am cand ma gandesc ca nu mai e asa mult si vine bebita acasa. 29+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
Sa fie sanatoasa grasulina

Aaa..si sa stea cat mai mult la mami in burtica
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui kiti2205
Pai mergem! Intai noi, fara barbati, ca sa putem colinda cat ne permit burtile, apoi ii luam si pe ei, sa care cumparaturile Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Exact ca astia n-au rabdare! Pe mine ma zbura al meu la primul, zice hai ca nu-ti trebe acu ' hainute, mai avem vreme. Si vum vum de colo pana colo, intr-o ora eram afara!

Cristina
26+
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui chichiutza
Exact ca astia n-au rabdare! Pe mine ma zbura al meu la primul, zice hai ca nu-ti trebe acu ' hainute, mai avem vreme. Si vum vum de colo pana colo, intr-o ora eram afara! ![]() Cristina 26+ |
Mie-mi spui?? CUm crezi ca am reusit sa imi iau rochie in 15 minute??? Ca dc eram singura, mai cascam gura, mai ma admiram in oglinda, mai una alta. Asa - e buna asta. iti sta bine. hai. Si gata

Kiti,
bebecris26 spune:
alexuza o astept acum la 8 jumate pe vecina mea care e asistenta si incep sa fac din seara asta cate o no-spa cu scobutil injectabil timp de 5 zile poate se mai relaxeaza burtica. oof pt mine e un stres total
cristina si bebe in burtica
26+sapt
ana_25 spune:
LOREDANA sa-ti creasca printesa mare si sanatoasa!
BEBECRIS imi pare rau ca treci prin asta!
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
Off,ce se imtampla cu voi burtici?Inainte plecam o ora de la calculator si aveam de citit cinci pagini.Acu' nu mai vreti niciuna sa scrieti nik.!!V-ati lenevit??Ha??
Ana
26+
Maia Elena
kiti2205 spune:
Am fugit si eu acasa, ca am stat pana acum la lucru 
Ma duc sa mananc, ca vad ca pitica face urat cand ii este foame. De o ora muta mobilele in burta de nervi ![]()
Pup si ne auzim maine
Kiti,
ana_25 spune:
KITI sa ai pofta!
Spune-i la pitica sa umble incet cu mobila ca zgarie parchetul!![]()
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui kiti2205
Mie-mi spui?? CUm crezi ca am reusit sa imi iau rochie in 15 minute??? Ca dc eram singura, mai cascam gura, mai ma admiram in oglinda, mai una alta. Asa - e buna asta. iti sta bine. hai. Si gata ![]() Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Exact! Stiam eu ca tre`sa fie o explicatie!

Cristina
26+

ma gandesc la tine zilnic si ma rog lui Dumnezeu sa-ti aline suferinta.Mititelul David va ramane mereu in sufletele noastre.Te imbratisez!
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!