Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
![]() va bateti in biciclete voi acolo!![]() Cristina 26+ |
Pai acum vreo 5 ani se ducea cu bicicleta la lucru, pana i-a trecut si de asta. Deci a lui macar are o motivatie. Vlad iese cu a lui zilnic, deci si aia are o explicatie. A mea...pai dupa cum ziceam, stau rufele pe ea extraordinar de bine
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
kiti2205 spune:
Andreea si eu stiu ca se fac 2 editii de Baby Expo pe an, deci poate mai aveti parte de una in toamna. In Bucuresti mai este incepand cu 12 sept parca, sau ceva de genul asta.
Kiti,
Andreea82 spune:
Ptiii, ce fain ar fi. De cel din aprilie am aflat la vreo 2 zile dupa ce a fost
si am cautat atunci pe net dupa altul, dar nu am gasit nimic.
Hmm, ma pun sa mai caut. Multumesc fetele
27+ cu un carucior multicolor :)
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Andreea si eu stiu ca se fac 2 editii de Baby Expo pe an, deci poate mai aveti parte de una in toamna. In Bucuresti mai este incepand cu 12 sept parca, sau ceva de genul asta. ![]() Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Kiti noi il prindem pe-ala! Poate reusim sa mergem impreuna!

Bici a mea e cel mai bun cuier!
Cristina
26+
bebecris26 spune:
mi-am sunat dr si i-am spus de durerile in gat si de cap ca nu i-mi trec de trei zile si mi-a spus sa iau augumentin de 1g si vitamina c. mi-a zis ca mai bine iau antibiotic decat sa se duca infectia din gat la copil
. si de durerile de burica a zis sa fac 5 zile de no-spa cu scobutil injectabil. oof mi se pare ca fa prea multe odata dar daca asa e mai bine decat sa stau cu durerile.........
. cu toate ca ei zic, ca augumentinul e permis in sarcina totusi, am o retinere

cristina si bebe in burtica
26+sapt
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Kiti noi il prindem pe-ala! Poate reusim sa mergem impreuna! ![]() Bici a mea e cel mai bun cuier! Cristina 26+ |
Pai mergem! Intai noi, fara barbati, ca sa putem colinda cat ne permit burtile, apoi ii luam si pe ei, sa care cumparaturile
Kiti,
ana_25 spune:
Andreea avem si noi un baby expo in septembrie din 9 pana in 14,la maal.
Eu am pus ochii pe un patut care l-am vazut in Galeria 1 in spate la maal.Numai la carut am ceva probleme.Sper sa gasesc ceva fain in toamna,ca oricum nu ne trebuie carutul imediat dupa nastere.
Ana
26+
Maia Elena
LoredanaB spune:
Salutari gravidutelor!
Va scriu rar ca nu reusesc sa tin pasul cu voi!
Carola
ma gandesc la tine zilnic si ma rog lui Dumnezeu sa-ti aline suferinta.Mititelul David va ramane mereu in sufletele noastre.Te imbratisez!
Noi am fost azi la controlul de 30 de saptamani.Totul e Ok, crestem bine.Bebelina e cu caputul jos, isi astupa ochisorii cu manutele.Are 1705 grame, cu 5 grame mai multe decat a avut frate-sau la nastere.Parca sunt mai linistita.
Bagajul pt maternitate e aproape gata,patutul l-am "ochit" iar maine mergem sa-l cumparam.
Uff...ce emotii am cand ma gandesc ca nu mai e asa mult si vine bebita acasa.
29+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
ana_25 spune:
Andreea aici am gasit informatia despre targ http://www.targurisiexpozitii.ro/Calendar_de_targuri_si_expozitii_Timisoara.html
Ana
26+
Maia Elena
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 mi-am sunat dr si i-am spus de durerile in gat si de cap ca nu i-mi trec de trei zile si mi-a spus sa iau augumentin de 1g si vitamina c. mi-a zis ca mai bine iau antibiotic decat sa se duca infectia din gat la copil ![]() . si de durerile de burica a zis sa fac 5 zile de no-spa cu scobutil injectabil. oof mi se pare ca fa prea multe odata dar daca asa e mai bine decat sa stau cu durerile......... . cu toate ca ei zic, ca augumentinul e permis in sarcina totusi, am o retinere![]() ![]() cristina si bebe in burtica 26+sapt |
Mai bine faci asa cum zice , si eu am luat antibiotice pt ureaplasma si de no-apa si scobutil pe mine m-a asigurat ca nu afecteaza cu nimic si chiar mi-a recomandat ,daca nu trece durerea, 1 la 4 ore ,
Si cum ti-am mai zis ,eu cum simt ceva durere de burtik imi fac o injectie
STAI IN PAT LINISTITA SI SA ITI FACI SI INJECTIILE SA VEZI CA O SA FIE BINE

Burtica de
31 +