Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Kiti si la mine bicicleta e pe post de cuier. Azi am exilat-o pe balcon sa ma fac oleaka de spatiu! ![]() Cristina 26+ |
Pai pe balcon este bicicleta lui Dragos!! Nu mai are loc si asta, ca o duceam de mult

Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Pai da bre am inteles, dar vroiam sa subliniez ca nu-n diametru! Cristina 26+ |
Bine bre!

Ana
26+
Maia Elena
Andreea82 spune:
Carola ne gandim in continuare la tine sa ai putere sa treci peste incercarea grea. Multa sanatate si putere iti doresc si oricand simti nevoia sa te descarci sau ai nevoie de incurajari, noi suntem aici!
27+ cu un carucior multicolor :)
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Eu o sa-l las jos in scara blocului,ca nu am loc niciunde in casa! Ana 26+ Maia Elena |
Si nu ramai fara el ?
Burtica de
31 +
Andreea82 spune:
Chichi, la Timisoara a fost deja babyexpo in aprilie si l-am ratat. Nu cred ca anul asta mai avem noroc sa fie vreunul
Ana, daca o sa auzi ceva de vreun targ totusi, da un semn si la moi![]()
27+ cu un carucior multicolor :)
chichiutza spune:
citat din mesajul lui kiti2205
Pai pe balcon este bicicleta lui Dragos!! Nu mai are loc si asta, ca o duceam de mult ![]() ![]() ![]() Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |

va bateti in biciclete voi acolo!
Cristina
26+
ana_25 spune:
Of ce greu e cu spatiul asta!Eu am holul mic si nu incape acolo carutul,nici in balcon,nici in camera,iar la bunica-sa in camera nici atat ca e depozit de mobila.Le-o tot adunat toate boscartele si nici nu vrea sa mai aruncam din ele,ca sunt prea multe si unele chiar inutile.Asa ca singura solutie e scara blocului.Off! Vorba lui CHICHI crestem noi mari!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
citat din mesajul lui ana_25
Bine bre! ![]() Ana 26+ Maia Elena |
Cristina
26+
ana_25 spune:
Alexuza nu cred sa-l fure nimeni ca am vecini ok. Dar chiar nu am unde sa-l pun.
Andreea am inteles sa traiti!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Chichi, la Timisoara a fost deja babyexpo in aprilie si l-am ratat. Nu cred ca anul asta mai avem noroc sa fie vreunul ![]() Ana, daca o sa auzi ceva de vreun targ totusi, da un semn si la moi 27+ cu un carucior multicolor :) |
Din cate am inteles sunt cam 2 pe an! Ia mai verifica!

Cristina
26+