Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
carola spune:
abia astazi am vazut mesajele voastre, din cap. 90, pentru David. multumesc ca v-ati gandit la noi.
eu sunt bine, sau cel putin asa incerc sa fiu. ma gandesc zilnic la David si incerc sa nu ma las prada emotiilor.
www.flickr.com/photos/carola456/
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Lasa tu, ne facem noi mari! ![]() Cristina 26+ |
Da, tu!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Da, tu! Ana 26+ Maia Elena |
Nu-n diametru am vrut sa spun!
Cristina
26+
kiti2205 spune:
Aoleu..nu vb de spatiu de pus caruciorul 
Noi, deocamdata stam in 2 camere. Holul este micut, caruciorul statea in sufragerie. Numai ca, intre timp au aparut - bicicleta medicinala, folosita pe post de suport de haine, bicicleta lui Vlad, un garaj in miniatura cu care s-a jucat de vreo 3 ori, dar de care Doamne Fereste sa ma ating, plus diverse alte prostii si prostioare 
Dar, de la 1 Dec fugim la socrela, unde am spatiu, asa ca ma consolez macar cu asta 
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
CAROLA trebuie sa fiti tari!Dumnezeu sa va dea putere,si un bb sanatos si la termen in curand,ca sa va lumineze viata!
Ana
26+
Maia Elena
kiti2205 spune:
Carola, imi pare tare rau
. Nu stiu ce as putea spune sa te simti mai bine, dar sper ca durerea ta sa paleasca in timp, ca sunt sigura ca de disparut nu se poate pune problema niciodata.
Multumesc mult ca mai treci pe la noi 
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
Nu-n diametru am vrut sa spun! Cristina 26+ |
Nu am vrut sa zic sa cresti TU! Nu stii cum vorbesc ardelenii?
-ce faci ,tu?
- no,bine, tu!
Daca tu ai zis "lasa tu" eu ti-am raspuns "da,tu" intelegi?adica o tutuiala prieteneasca

Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Aoleu..nu vb de spatiu de pus caruciorul ![]() Noi, deocamdata stam in 2 camere. Holul este micut, caruciorul statea in sufragerie. Numai ca, intre timp au aparut - bicicleta medicinala, folosita pe post de suport de haine, bicicleta lui Vlad, un garaj in miniatura cu care s-a jucat de vreo 3 ori, dar de care Doamne Fereste sa ma ating, plus diverse alte prostii si prostioare ![]() Dar, de la 1 Dec fugim la socrela, unde am spatiu, asa ca ma consolez macar cu asta ![]() Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Eu o sa-l las jos in scara blocului,ca nu am loc niciunde in casa!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ana_25
Nu am vrut sa zic sa cresti TU! Nu stii cum vorbesc ardelenii? -ce faci ,tu? - no,bine, tu! Daca tu ai zis "lasa tu" eu ti-am raspuns "da,tu" intelegi?adica o tutuiala prieteneasca ![]() ![]() Ana 26+ Maia Elena |
Pai da bre am inteles, dar vroiam sa subliniez ca nu-n diametru!
Cristina
26+
chichiutza spune:
Kiti si la mine bicicleta e pe post de cuier. Azi am exilat-o pe balcon sa ma fac oleaka de spatiu!
Cristina
26+