Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
bebecris26 spune:
fetele voi stiti ce poate insemna o durere jos la burtica care se duce pana in vagin unde simt ca o intepatura. am asa de cateva zile si chiar daca iau no-spa nu ma lasa. oare sunt contractii? voi ce ziceti, a-ti patit vreuna asa? oare sa-mi sun dr?

cristina si bebe in burtica
26+sapt
carola spune:
am vazut ca v-ati gandit la David si va multumesc. L-ati pus si in titlu, lucru pe care nu l-am solicitat eu dar nu ma deranjeaza. doar ma doare de cate ori ii vad numele.
vad ca in prima pagina apare si scurta perioada in care a trait. va rog modificati data. nu a devenit ingeras pe 27 ci pe 26.06 cand in calendar a fost "pomenirea Preacuviosului Parintelui nostru David cel din Tesalonic".
aveti grija de voi.
www.flickr.com/photos/carola456/
ana_25 spune:
Vaz ca iar vorbiti de carucioare...of!!eu nu stiu de care vreau
sunt atatea modele faine!
Deja a devenit obisnuita mersul la dentist,si nici nu-mi mai displace asa tare,mai ales ca dl doctor...e ...un pic dragut![]()
,dar nu mai ma duc pana luna viitoare!Hm!tocmai cand incepu sa-mi placa![]()
![]()
Am terminat si eu de facut papa,si bineinteles ca mancai ca
si acu' zac cu burta-n sus!
.Am facut ciorba de fasole uscata cu carnita afumata!
Fetele!Ia sa mai puneti voi niste pozici proaspete cu burticile in album,ca sa vaza si ochiu' meu cat au crescut botoseii!![]()
BEBECRIS tu ne promisesi niste poze dar....ai cam uitat.
Aa si de durerile alea nu stiu sa-ti zic nimic,mai bine suni dr.
Ana
26+
Maia Elena
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 fetele voi stiti ce poate insemna o durere jos la burtica care se duce pana in vagin unde simt ca o intepatura. am asa de cateva zile si chiar daca iau no-spa nu ma lasa. oare sunt contractii? voi ce ziceti, a-ti patit vreuna asa? oare sa-mi sun dr? ![]() ![]() cristina si bebe in burtica 26+sapt |
CEL MAI BINE ESTE SA SUNI DR . , SI STAI LINISTITA IN PAT

Mie de ex mi-a dat sa iau cate un comprimat de ginipral , dar trebuie sa o suni
Burtica de
31 +
chichiutza spune:
Carola...asa a vrut DD, asa a hotarat ca e mai bine. Tu cum esti? Eu am trecut de 2 ori in vizita... Noi va avem in suflet oricum, cu titlu sau fara, dar daca iti face atat de rau numele, si cred ca-ti face, poate gasesc fetele o alta forma...nu stiu ce sa zic. Ai grija de tine!

Cristina
26+
chichiutza spune:
Ana sa-ti fie de bine! Iti cam placea de nenea dr una peste alta!![]()
Cu caruciorul decizia e destul de grea, sunt f multe. Noua ne-a placut asta, dar nu l-am vazut live niciodata. Om vedea pana la urma. La voi nu sunt targuri de bebei? In Bucuresti sunt in septembrie, sper sa fie la inceput, sa vedem...
Bebecris, suna dr si vezi ce zice. E cel mai cuminte asa!
Cristina
26+
septoct2010 spune:
Carola am modificat datele in listuta si in titlu avand in vedere ca doare...iti respectam durerea dar vreau sa stii ca toate ne gandim la primul bebelus al odiseei, toate ne vom aminti de el. el nu va fi uitat si te rugam sa mai treci pe la noi, sa ne spui cum iti este, atunci cand vei simti ca vrei si ca poti 

mai3
office spune:
| citat din mesajul lui sabu_dk Si am schimbat si semnatura... Ca ne sade mai bine cu 29+ Sabina 29+ cu Niclas (Mattias) |
Felicitari!

Tina,
cu
(31+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Ana sa-ti fie de bine! Iti cam placea de nenea dr una peste alta! Cu caruciorul decizia e destul de grea, sunt f multe. Noua ne-a placut asta, dar nu l-am vazut live niciodata. Om vedea pana la urma. La voi nu sunt targuri de bebei? In Bucuresti sunt in septembrie, sper sa fie la inceput, sa vedem... Bebecris, suna dr si vezi ce zice. E cel mai cuminte asa! ![]() Cristina 26+ |
Multu!
Da,am mai si glumit azi cu nenea dr. I-am zis ca eu o sa dau burta jos,dar el nu!
Deocamdata nu am auzit de nici un targ pe la noi.E asa greu sa ma decid!As lua sapte carucioare cate unul pt fiecare zi a saptamanii!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Multu! Da,am mai si glumit azi cu nenea dr. I-am zis ca eu o sa dau burta jos,dar el nu! Deocamdata nu am auzit de nici un targ pe la noi.E asa greu sa ma decid!As lua sapte carucioare cate unul pt fiecare zi a saptamanii! Ana 26+ Maia Elena |

Cristina
26+