Viitoare mamici de Sept-Oct 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Gata sabina, am pus. Andreea . Sper sa rup patul la noapte later edit: sa rup patul dormind, nu intelegeti altceva Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Si eu ma gandeam ca e bine sa dormi dupa noaptea trecuta, nu sa "rupi" patul. Aia nu e indicata chiar atat de activ!
Cristina
26+
sabu_dk spune:
Saru'mana Kiti 
Vai ce am inceput sa rad cand am citit din mesajul tau "sper sa rup patul diseara"... ![]()
![]()
![]()
Sabina
29+ cu
Niclas (Mattias)
sorana_23 spune:
Carucioare Peg Perego mai sunt si la www. ibebe. ro
Si vad ca au si varianta skate .
sorana
23+ cu 
Andreea82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Ce tare! Si noi am vazut azi ABC design 3 tec si-l are si o prietena si e foarte multumita. Si e si mai ieftin! Daca-l gasesti online si-l comanzi pe peg perego tine-ma si pe mine la curent! ![]() Cristina 26+ |
Noi am cumparat anul trecut 3Tec pentru finut si parintii sunt foarte multumiti de el.
Si eu mai caut pegperego si daca aflu ceva iti spun

27+ cu un carucior multicolor :)
chichiutza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lucianna_83
:( imi pare rau, dar mai ai rabdare macar pana in sept, si daca tot nu vine si nu-l poti lua nici din afara te orientezi atunci ce faci. Asta ca sa nu te granesti si sa te superi pe urma. Sti cum e "tot raul spre bine" ![]() 24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
asa e, o scoatem noi la capat!Cristina
26+
kiti2205 spune:
Si eu ma gandeam ca e bine sa dormi dupa noaptea trecuta, nu sa "rupi" patul. Aia nu e indicata chiar atat de activ! Cristina 26+ |
Tz, tz, va ganditi la prostii
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana_23 Carucioare Peg Perego mai sunt si la www. ibebe. ro Si vad ca au si varianta skate . sorana 23+ cu ![]() |
nu e in stoc nicaieri. asa apare ca imbecilii nu-si actializeaza stocurile online! mercik!

Cristina
26+
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui kiti2205
Tz, tz, va ganditi la prostii Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
nu nuuuuuuuuuuuuu
Cristina
26+
sorana_23 spune:
nu e in stoc nicaieri. asa apare ca imbecilii nu-si actializeaza stocurile online! mercik! ![]() Cristina 26+ |
nu stiam, bine ca mi-ai zis, eu imi faceam planuri ca merg sa vad la ei la depozit si aleg intre doua modele tot de la peg perego. ma asteptam sa nu aiba toate culorile si sa trebuiasca sa comand ulterior, dar nici chiar asa..eu am vazut in magazine peg perego la prenatal in baneasca, dar nu stiu daca era si modelul pe care ti-l doresti tu. sigur era modelul swich. numai ca eu as vrea sa il vad si pe peg perego uno.
sorana
23+ cu 
chichiutza spune:
Sorana eu ziceam de modelul pe care-l vreau eu ca nu e-n stoc. Poate le au pe toate celalalte. Uite nr de tel sa suni sa nu te duci degeaba: 0217770275.
Cristina
26+