Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la sarcin cu Maria exceptand somnul si foamea nu am avut nimic..sper ca si acum sa fie bine...aaaa si scoteam aer pe toate partzile(vad ca acum doar pe gura )

eu stiu sa deschid capitole,dc imi datzi parola deschid cand am timp sau nu e altcineva prin preajma

cum statzi cu sanii?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 4+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

si eu am mare problema cu aerele....!!!!! si sunt la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

la sarcin cu Maria exceptand somnul si foamea nu am avut nimic..sper ca si acum sa fie bine...aaaa si scoteam aer pe toate partzile(vad ca acum doar pe gura )

eu stiu sa deschid capitole,dc imi datzi parola deschid cand am timp sau nu e altcineva prin preajma

cum statzi cu sanii?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 4+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

mi-am bagat si eu un ochi la poze si.... am vazut mandretea de fata..E atat de frumoaså!!!Si tu mami.. esti tare frumoaså.

Mie stau så imi explodeze sånii.Noroc ca nu mai alåptez ca sigur imi pocneau.Si cu aerele cam asa stau si eu..Pe unde se poate.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Anaxena, activeaza-ti PM si iti trimit eu user si pass.

Ah am asa niste nervi, mi s-a stricat sursa la laptop si sunt cu MAC-ul sotului si sa-mi bag picioarele, parca e nava spatiala, are cu totul alte comenzi.

Mamica fluturasului Andrei si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

capitol nou aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154074

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna burtici,

vin shi eu cu noutati de la doctor. Am fost azi shi am vazut inimioara bebelului meu...Doamne ce emotii!..cred ca-l visez in fiecare seara de acum incolo. Am un bebic de 0.58cm....uriashul mamei!Sunt super incintata shi fericita. De acum incolo ma rog domnului sa fie bine shi sa creasca mare si sanatos!!!

Bun venit noilor burtici!!! Cit ma bucur cind aud ca se mareshte listuta. voua tuturor! Data viitoare mergem sa ne vedem cu bebe pe 28 iulie. Vom fi mari deja si sper sa-i vedem tumbele.

Eu nu mi-am cumparat creme inca pentru burtic, dar cred ca e timpul s-o pregatesc pentru bebic de pe acum. Mai folosesc din cind in cind ulei de masline, dar am vazut pe aici ceva super fain cu uleiuri eterice fara parabeni shi alti conservanti de la "Veleda". Am sa-mi iau zilele astea neaparat.

Va pupic shi aveti grija de voi!

Dino 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit!!!!!!!!!!!!

deci am fost la dr, totul e in normal, in regula , bb are exact cat are si sarcina dupa UM aproape 7 sapt. nu am nici o interdictie: e recomandat inotul, baia in mare (numai sa nu fie f rece apa) , sexul . doar sa nu stau la soare in orele de varf. i-am zis ca ma dor ovarele, a zis ca nu se vede nimic neinregula la ele si ca am un fel de contractii , a zis ca atata timp ca nu sunt regulate si sa ma doara sunt normale.

aici pozica: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/teste%20bebe%202%20ziua%2026/?action=view¤t=7sapt.jpg#!oZZ2QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs689.photobucket.com%2Falbums%2Fvv259%2Fbb_yasmi%2Fteste%2520bebe%25202%2520ziua%252026%2F%3Faction%3Dview%26current%3D7sapta.jpg%26

mamica fericita de 2+ si 6+

maine suntem in Antalya!! yupiii

Mergi la inceput

andreea, dino felicitari pt vestile bune de la dr!!

mamica fericita de 2+ si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fac eu capitol nou acum

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

madutza vezi ca e facut dar nu e moderat.

mamica fericita de 2+ si 7 s

Mergi la inceput