Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
nafi spune:
Fetelor! Riccardo doar ce ne-a lasat masca pe amandoi, pe mine si pe sot!
Plangea de foame si a zis asa de clar si de raspicat MAMA ca ne-au dat lacrimile de emotie! Inainte cand plangea mai banguia ceva ce semana a mama ...dar acum a zis clar ca si cum ma chema , dupa care a continuat sa planga mai incetisor!
Dar e doar o coincidenta , nu?!!!
ca doar la 2 luni jumate n-are cum sa zica "mama"! ca doar n-oi fi nascut vreun Einstein! parca vad ca la 1 an deja scrie sms sa-mi spuna sa vin odata de la shopping ca lui ii e foame!
DAYANARA - vazut Silvana cu cercelusi delicati si frumusei. ii sta f bine!
MIRIA - ce scumpic e pustiul tau! cu boticul numa' bun de pupacit! Imi place ca are parul ca al lui Riccardo, pufuletz
Va pupic, ma duc sa-l culc pe puiul meu vorbitor!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Bumbitza spune:
Intru pe fuga,
vazut poze cu Casi cel grasut, si il tinei ascuns de ochii pretendentelor...ntz ntz ntz
Ii sta bine Silvanei cu cercei, sa-i poarte cu placere
Super pozele cu Maya, am ras cu lacrimi la comentariiBafta maine, tinem pumnii stransi :*
Intrebare: pe voi va dor oasele? Eu zici ca-s baba de cand am nascut, spate, genunchi, toate articulatiile ma dor...si-mi si trosnesc
Mai vroiam sa scriu dar s-a trezit printesa, fug la ea.
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
dayanara spune:
bumbita nafi
nafi stai linistita ca einstein pe la 4 ani a vorbit:))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Bumbitza spune:
Haha, Andra, si eu am ntz-tzait-o pe Miria, fara sa fi citit post-ul tau
Felicitari pt micul Einstein-Riccardo. Cred ca e coincidenta totusi, dar tot emotionant trebuie sa fi fost.
Pupici tuturor
Bumbitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara bumbita nafi nafi stai linistita ca einstein pe la 4 ani a vorbit:)) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Pai era ocupat cu calcule si formule, nu avea timp sa mai si vorbeasca :)))
PS: acum chiar ma duc la fetita mica
EVAMIKA spune:
Fetelor multumesc pt sfaturile primite legate de statul in carut....am inceput sa o pun doar cand e bine dispusa sau cand doarme deja....oricum mai mult de juma de ora nu sta....promit ca vin cu imbunatatiri...o sa-i atarn si niste jucarele sa o distraga.Azi am iesit cu portbebeul unde adoarme f usor si apoi am pus-o in carut unde a stat fix 30 min.Vad si eu partea buna.....bine ca doarme in patut noaptea si n-are insomnii...ca ziua mai mult de 2 h adumate nu doarme.
Baita la noi e obligatorie....nu ptr ca vreau eu...asa vrea Eva...fara baita nu vrea sa doarma.La noi e un fel de ritual si stie ca dupa baita urmeaza tzitzi si nani.E singura data cand adoarme usor in timp ce suge....nici nu-i mai scot aerul.Cand vede ca pregatim baitza are un chitait special pe care-l face doar cu ocazia asta...e f haioasa.
KK are unul singur pe zi....e exploziv, mult de iese pe toate partile si de obicei e matinal...de fapt asta e motivul trezirii
Sambata am avut si noi botezul....Eva a plans destul in biserica si m-am enervat ca mai era un bebe care se boteza odata cu noi si nu a solidarizat cu Eva...adik sa planga impreuna,....de unde'el era cuminte foc....ptiu ce m-am enervat....eram mai linistita daca-i auzeam pe amndoi urland,imi venea sa-l ciupesc sa zica si el ceva.Dupa impartasanie s-a linistit si a adormit instant...doar era sedata.Astept pozele de la fotograf....sper sa fi iesit ok....cele facute cu camera noastra is naspha....nu-s de aratat.I-am dat camera unui prieten si nu ne-a incadrat deloc...ne-a mai taiat si capetele....plus ca a scos blitzul si n-au iesti prea luminate...uff ce ma oftic. Aaaa si am facut si o traznaie...cand am vazut cum il scufunda pe celalat bebe in cristelnita...adik l-a luat doar de cap....eu ma asteptam sa il tina si de corp....m-am trezit spunaindu-i preotului sa nu o ia da cap ca are o afectiune la gat....si preotul zice: Ce afectiune?.....aaaa nu stiam ce sa-i zic....si i-am zis ca a avut cordonul de 4 ori in jurul gatuluui la nastere(chestie care e adevarata)....si a ramas mai sensibila.Nu-i frumos ce am facut stiu nu dati cu rosii....dar eu nu-i vad rostul baldabacului in cazan....mi se pare mai ok cum e la catolici...le pune un pic de apa pe cap.Deci in final a bagat-o in cristelnita dar a tinut-o si de corp si i-a pus cu o mana apa in cap...oricum a fost mai ok.
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738
briza_marii spune:
Fetelor, va spusesem eu ca tata e in spital de o saptam cu dureri de inima. Azi i s-a facut coronografie si i s-a montat un stent ca avea o vena infundata. Inca nu stiu prea multe amanunte ca mama nu a venit de la spital si eu nu am cu cine sa il las pe bebe si sa merg acolo. Sincer sunt cam agitata, nu prea reusesc sa ma lamures prea bine ce e cu acest stent si ce implica. Voi aveti pe cineva cu asa ceva?
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Bumbitza spune:
Briza, sanatate multa taticului tau! Nu stiu din pacate info ref la afectiunea de care zici :(
Evamika, felicitari pentru increstinarea fetei. F bine ai facut ca i-ai zis asa preotului. A mea s-a speriat tare din cauza ca a bagat-o fara mila in cristelnita, nici macar cu picioarele n-a atins inainte sa stie fata despre ce e vorba. Toata seara a suspinat de cat a plans la biserica, s-a linistit numai in brate la mine :(
Prietenul surorii mele care e catolic a ramas socat...mi-a zis ca preotul ala ar trebui sa fie inchis pt ce i-a facut fetei :( Si mie imi place cum e la catolici, tot botez e pana la urma.
Fii-mea a fost somnoroasa rau azi, si acum doarme. Si a facut kk de vreo 7 ori de azi dimineata :( ultima oara cam apos si f galben. Astept urmatorul kk, sper sa fie ok totusi :( o fi de la ceai? de ieri am inceput sa-i dau Baby Drink, dar n-a baut mai mult de 10 ml...
dayanara spune:
eva sa va fie de bine increstinarea
nu doar la catolici cred ca e obiceiul, depinde ...cred ca daca vb inainte nu.i baga in apa cu totul
daca face asta eu il bat.
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
andra_s spune:
briza imi pare rau de vestea despre tatal tau, nu stiu ce implica ceea ce are, dar sper ca o sa fie ok in final
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!