Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Denisa am procedat si cum zici tu..am lasat-o m mult in apa (numai ca ea nu pedaleaza ci sta si se uita ) si apoi pusa in prosop si i-am dat papa..(numai ca ea adoarme imediat sau in timp ce papa)..si a tb sa-i pun pampers-ul si sa o imbrac, fiind adormita, am trezit-o. Asa ca musa-i tb sa o imbrac, masajul i-l fac ori m dvm ori a doua zi.
Incerc si in seara asta sa-i fac baie (numai sa o prind treaza la o ora rezonabila), intai masaj, vb cu ea..jucat si apoi ii fac baie, sa vedem tot asa plange..Daca tot plange nu am ce sa fac decat sa astept sa treaca aceasta perioada..oricum voi incerca in fiecare sseara sa-i fac baie.
Roxana frumoasa e Silvana cu cercei.
O luna de zile ii ti cerceii medicinali si apoi ii inlocuiesti cu cei obisnuiti?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

miria de care iaurt?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ati vazut ce dragut e :))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=-X0AamE1Bxs

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANA - Iaurtul contine o serie de fermenti vii (bacterii lactice benefice, precum Lactobacillus si Bifidobacterium), care fac sa se prinda laptele deja fiert si sa se transforme in branza.
E o reactie chimica.

Poti folosi orice iaurt. Fiecare si-a facut cate o impresie despre cate o marca de lactate, asa ca, nu stiu sa iti spun.
Eu, spre exemplu, foloseam Campina, Prim, Napolact, Prodlacat.

Oricum, nu Danone care este cel mai artificial dintre toate si are termenul de valabilitate cel mai mare.

Mergi la inceput

danone lasati-l pentru mine
altceva nu servesc

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

miria, roxana pizza stau cu gandul la ea de cand am vazut pozele oanei am zis ca o sa imi permit o pizza cand plecam la mare daca ajung la ce greutate mi-am propus, altfel imi pun pofta in cui, da' miria sa stii ca o inghetata am savurat si eu

roxana haaaaaaaa, am vazut-o pe silvana "cercelata" ce domnisorica, mai, mai, mai

denisa multumesc de laude, asa optimista am fost eu mereu, si asa raman ca-mi sade bine cat despre pediatra sunt tare indignata, ca eu cred ca este "un lant al slabiciunilor" la mijloc, adica mi-a recomandat un anumit neurolog si colac peste pupaza ma trimite la un cabinet de kinetoterapie nou dechis in ploiesti, mi-l prezinta cu pliante, cum se cuvine, si pana sa se deschida cabinetul asta copilul meu nu avea nicio problema de dezvoltare, hmmmm ... nu s-a intalnit hotul cu prostul, asa ca ii dau ignore

gaby clar cerealele facute de tine in casa sunt mai ok decat cele instant din comert, mama si alte mamici mai coapte imi spuneau ca inainte singura posibilitate era sa rasneasca boabe de orez cu rasnita din aceea de cafea, ca nu se gaseau altfel. cat despre masa de dimineata noi papam mar ras pe razatoare de sticla ca aceasta amestecat cu faina de orez si pentru diversitate de gust am mai amestecat in unele zile si putina piersica, niste suc de coacaze (fffff bogate in vitamina C). tin sa spun ca razatoarea aceea din sticla ne-a costat 7 ron, pretul de pe site de 50 de lei mi se pare aberant

alina si ianis a avut o perioada cand urla la scosul din apa, nu mai primea masaj, normal, ca nu era posibil in urletele acelea, cateodata il calmam cu suzeta, cu toate ca nu-i era foame, ori il luam in brate putin si tacea, apoi il lasam jos sa-i pun pampersul, iar urla, si tot asa dar s-a linistit de cand am inceput sa-l usuc la cap cu foehnul, dupa a primit masaj, acum a inteles ca daca e cuminte primeste recomensa masagel si acum nu mai e nevoie sa-l linistesc uscandu-l la cap cu foehnul. poate functioneaza si la voi

denisa super pozele, ce poznasa e maya are o privire de ma da pe spate mi-au placut de nu mai pot

miria asa imi fac si eu branzica dulce, eu am tot bagat cand eram gravi, si asa o sa fac si pt pishti. in loc de iaurt se poate folosi si lapte prins (lapte lasat 2 zile la temperatura camerei, vara sau langa calorifer pe timp de iarna)

ina si noi avem ochii caprui, iar ianis ii are albastrii dar avem parinti, bunici, matusi si veri cu ochii albastrii

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

miria ce frumusete de baiat ai tinut tu ascuns acolo, ntz, ntz, ntz. e superb, eu de acum incolo o sa cer poze cu el, asa ca pune-te pe pozat

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDRA -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Uitati cateva poze cu bebeloiul meu:

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4767479914/

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

taaaare dragut , grasut si shic ...dar este cam a lu' tati, nu? Si tu te-ai facut din nou rosie sau poza cu carucioru galben e mai veche

Dayanara,ai dreptate..si Lp are lactoza si nici eu nu-l feresc..dar branzica aia e tare bunutza ..Voi incerca si reteta data de Miria sa vedem ce gust are

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

andra, ioanact multumim

da anca, si eu o sa incerc reteta data de miria, si o sa iau din romania de la mama tifon din ala de care zice ea

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput