Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
nafi spune:
Da...deacord cu Bumbitza...Eintein era prea ocupat cu ganditul ca sa mai vorbeasca
Adevarul e ca multi dintr-astia cu capul mare au cam vorbit tarziu...
oricum...sigur a fost o coincidenta dar emotionanta
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Fetelor, va spusesem eu ca tata e in spital de o saptam cu dureri de inima. Azi i s-a facut coronografie si i s-a montat un stent ca avea o vena infundata. Inca nu stiu prea multe amanunte ca mama nu a venit de la spital si eu nu am cu cine sa il las pe bebe si sa merg acolo. Sincer sunt cam agitata, nu prea reusesc sa ma lamures prea bine ce e cu acest stent si ce implica. Voi aveti pe cineva cu asa ceva? Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
Stai linistita..e o procedura practicata pe scara larga in cazul blocajelor la artere. e un tub , ma rog nu ma pricep sa-l descriu in termeni tehnici, care mentine artera libera ptr circulatia sangelui. e o chestie sigura si medicul probabil ii va prescrie tatalui tau sa ia toata viata ceva de genul aspirinei care mentine sangele mai subtire ptr a evita sa faca vreun cheag care sa blocheze stent-ul.
cam atat stiu , ca am un prieten de familie care a avut aceeasi procedura acum vreo 5 ani si e bine mersi si acum, n-a mai avut probleme.
Refacere rapida tatalui tau!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
miria_cristina spune:
ROXANA - Tifonul respectiv pntru strecurat branzica eu l-am inlocuit cu o bucata de panza din aia din care se face cearceafurile, ca mi s-a parut mai deasa si nu ma mai chinuiam atat.
Panza respectiva se fierbe (se sterilizeaza). N-o folosesti ca atare.
Sau, ma rog, eu asa am procedat atunci.
miria_cristina spune:
Multumesc, fetele pentru laude!
Bebe este al meu 1000%, de data asta nu seamana cu tati deloc. Dami era leita el mic, iar asta mic cu mine.
La inceput avea parul blond-roscatel, dar vad ca a inceput sa se mai inchida.
ANDRA - Cate kg zici ca ai, devrei sa slabesti?
Eu dupa dezmatul culinar de aseara am un kg in plus.
miria_cristina spune:
BRIZA - Sanatate multa tatalui tau si linisteste-te, ca e doar o procedura.
NAFI - Cum sa inceapa, mai, sa vorbeasca? Vezi, ai grija, ca daca al tau chiar vorbeste pe al meu incep sa-l bat nonstop sa faca la fel, ca doar sunt cam de-o seama.
vladimirescu spune:
honeybaby eu iti tin pumnii sa-ti zica miine ce simt si sper eu ca e: pete care trec cu vremea si atit Sa dea DD sa fie bine, cum simt eu, sau macar daca e ceva mai complicat, sa fie rezolvabil asa incit peste ani sa si uiti ca ai avut o problema!
erina imi pare rau ca n-ai avut succes cu dpam... am uitat sa-ti zic sa faci repede comanda, ca atunci cind se da drumul la sales se inghesuie toata lumea si chiar in timp ce faci comanda, pina dai check out, iti dispar anumite articole...
Eu m-am repezit in prima zi si mi-au si sosit o gramada de lucruri cu 200 eur, cam toata garderoba de 6-12 luni Floricica fara incaltaminte si haine groase de exterior (cosmonaut, graca din astea), plus ceva sosete si tricouri Vladimir, plus un carusel adorabil, jucarie pt carucior, cizme cauciuc frumoase pt Vladimir... Sint f multumita chiar!
Pt Daria cred ca-s f buni ciorapii si sosetele si lenjeria in general de la dpam, ca-s la preturi f blinde si calitatea e buna :)
babyangel spune:
citat din mesajul lui honeybaby Anca - nu zic ca nu e buna, dar la atatea pastile de calciu si daca ii dau de 3 ori pe sapt suna a diversificare cu pastile mai mult. La branza normala de ce nu pot controla cantitatea de zer ? Mie mi se pare acelasi lucru ca pun calciu sau iaurt sau zeama de lamaie. Soacra-mea care a fost medic pediatru a vazut o gramada de cazuri de pietre la fiere , rinichi din cauza excesului pe calciu. Din pct meu de vedere daca bea lapte nu mai are nevoie de alt produs lactat pana peste un an. [b]Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) |
Denisa, e foarte buna vsi cu lamaie , si cu iaurt..acelasi lucru...ma refeream la branza de vaci normala care o gasesti in comert ca nu e ok.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
citat din mesajul lui dayanara ati vazut ce dragut e :)))))))))) http://www.youtube.com/watch?v=-X0AamE1Bxs roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
E de vis copilasu
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
honeybaby spune:
Din superstitie nu vreau sa deschid eu capitol nou. Va rog deshideti voi , care stiti si sunteti pe faza
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
briza multa sanatate tatalui tau!
nafi si al meu a zis o data "mama" clar, in general cind plinge de foame zice ma-ma, ma-ma, dar o data a zis clar, fara sa plinga. Evident cred ca s-a nimerit, la fel de bine putea zice ga-ga, depinde cum potriveste limbuta in gura :) Totusi m-am topit, iti dai seama :)
Sint zombie dupa 2-3 saptamini de sculat des noaptea si trezit la 6 am - ca de culcat ma culc dupa 12 noaptea, si ziua f rar dorm ca mereu imi gasesc de treaba... Of, poate scapa Floricica curind de gazele astea care-l supara si-l trezesc... Ca mincacios nu e, sigur nu se trezeste noaptea de foame - dovada ca ziua il uit cite 4 ore si el nu zice nimic :)
Eu i-am dat brinzica calcica lui Vladimir multa vreme, ca asa a zis pediatra (ea sustine ca acel calciu ramine in zer... nu stiu daca chiar asa e). Oricum, Vladimir a fost mereu bine cu sanatatea, si n-am vazut nici o problema.
Intr-adevar, de data asta pot sari brinzica de tot pina face 1 an, e buna ideea Denisei - ca doar oricum va minca lapte de la mine (sper :)) si sin rest sint multe alimente pe care pot sa i le dau ca masa solida... Brinza din aia cu iaurt cum zice Miria am facut mai tirziu pt Vladimir, nu mai stiu la cite luni, dar parca dupa 1 an - ca asa a zis doctorita. Nu m-am gindit atunci ce si cum , am ascultat-o si a fost bine. Acum insa o sa fac dupa capul meu :)
Mai am un pic si cad in nas de somn, mai ales ca toata ziua am facut treaba pe computer si am cam ametit...
pe toate