Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu din cate stiu lactoza se gaseste si in lm si in lp , cu cat e mai mult evitata cu atat sunt sanse mari de intoleranta eu chiar si cu rotavirus i.am dat lapte normal si bine am facut, in 3 zile era perfect sanatos fara sa ramana cu nici.o intoleranta

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Uitati cateva poze cu bebeloiul meu:

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4767479914/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah miria sunt si poze noi foarte frumos imbracat si are falcute la fel ca silvana
auzi, si silvana e destul de grasuna dar de la genuchi in jos are picioarele destul de subtiri....asa vad ca e si casi, poate ma insel

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

ROXANA - Dupa ce torni iaurtelul in lapte mai lasi sa dea cateva clocote. Laptele e din comert, dar pasteurizat si light si-l mai fierbi si tu pana incepe sa se umfle.
Poti face si cu lapte praf la fel procedand.

Sidila e un tifon des prin care scurgi branzica de toata zeama (zerul). Va iesi o branzica dulce si untoasa dupa ce se scurge tot lichidul.

Mergi la inceput

Pai, in gogosarul ala nici nu avea cum sa fie altfel.

Da, la cap e durduliu bine din cauza falcilor, dar la mini si picioare nu prea. Oricum, nu are colacei.

Imi vine sa mor de ciuda ca nu stiu ce a fost in capul meu sa nu-i fac mai multe poze pana acum, mai ales ca am si pierdut multe de la inceput. Noroc ca mi-au ramas filmuletele!

Si are multe hainute toate frumoase si noi in care acuma nu mai incape, iar poze in ele nu i-am facut. Mare pacat, zau! Era asa hazliu in unele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria- wow . Frumos falcosul tau . . in sfarsit acum pot si eu sa dorm linistita noaptea

Greenfrog - ce curs vrei sa faci ??

Anca - nu zic ca nu e buna, dar la atatea pastile de calciu si daca ii dau de 3 ori pe sapt suna a diversificare cu pastile mai mult.
La branza normala de ce nu pot controla cantitatea de zer ? Mie mi se pare acelasi lucru ca pun calciu sau iaurt sau zeama de lamaie.

Soacra-mea care a fost medic pediatru a vazut o gramada de cazuri de pietre la fiere , rinichi din cauza excesului pe calciu.

Din pct meu de vedere daca bea lapte nu mai are nevoie de alt produs lactat pana peste un an.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Mor de mila lui! Astia de sub noi sparg faianat in baie de la ora 9.oo. Dau cu barosu' continuu. Eu nu pot iesi acuma afara cu ei ca am mancarea pe foc, iar bebitza se chinuie sa adoarma si tresare in somn.
Imi vine sa le sparg geamurile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

miria ce dulce e! ce frumos doarme! sa-ti traiasca, sa fie sanatos!
ce-mi place cum iti sta roscata!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Vezi, mai, DENISA, ca mi-a fost mila de nesomnul tau si ti-am aratat poze cu "iubitul mamei"?!

Se baga branzica, dar ca aliment solid nu pentru aportul de calciu in mod special. Si copilul va echilibra cantidatea de lapte baut pe zi cu branzica data de tine. Adica va bea mai putin lapte si ca compensa cu branza, dar nu imbunatatita cu Ca, ca atunci devine medicament. :))

Mergi la inceput

Saru'mana!

Voi fi toata viata mea roscata, cu parul lung si tapata.
Ma si vad o baba cu 3 fire de par in cap, dar alea roscate si apretate cu fixativ.

Acuma, insa, dilindu-ma in urma sarcinii care m-a solicitat intens la cap, m-am facut neagra.
Arat precum Cruela, dar aia era "scoasa" ca se misca numai pe benzi desenate, eu mai ies si in lume.

E, ce?

Imi fac si eu curaj. Ce daca vorbeste lumea!

Mergi la inceput