Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si yoox are reduceri si livreaza in romania

eu nu mai cumpar pt anul asta...decat pt iarna si cumpar de acum pt vara viitoare, are o gramada si tot in body sta in mare parte pt ca e mai comod

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

denisa si eu la fel am reactionat la prima cafea facuta cu o lingurita de cafea cofeinizata.
curaj mamico, suntem alaturi de tine cu gandul!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

eu am un mare chef de cumparaturi mai ales ca vine ziua mea dar in acelasi timp ma gandesc ca nu are rost sa imi cumpar ceva acum cand mai am de dat jos 5 kg pe care le simt de parca ar fi 10. asa ca o sa pastrez banii pentru un curs pe care vreau sa il fac in toamna daca o sa fie totul bine si petru merge bine cu diversificarea. dureaza numai 3-4 zile.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, o sa pun poze , zau!

Legat de branzica putzoilor sa va zic cum o fac eu si e cea mai buna asa.

Lapteleil fierb pana incepe sa se umfle si atunci rastorn in el un iaurtel. In functie de cat de mare este iaurtul va iesi si cantitatea de branza. Acuma, odata pus asta se mai lasa cateva clocote timp in care se precipita totul. Dupa care se pune in sidila si se astepata sa se scurga zerul. e asa sanatoasa si buna si nu are nici gust de medicament cu surplus de calciu si nici gust de acru.

Eu am facut asa branzica dulce in casa mult timp dupa ce Dami a inceput sa manance cu noi la masa, ca ne placea si noua.

Mergi la inceput

miria hai ca nu suna rau...ce e aia sidila?
dupa ce pui iaurtul, cat timp lasi sa fiarba?
ce cantitate de lapte si cat iaurt? lapte praf?

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

fetelor, facem si noi prezenta. va multumesc tuturor pt incurajari, tot asa dormim pana pe la 2.30, zici ca are ceas, si azi noapte s-a trezit la 2.27 , poate are vreo alarma ascunsa sub saltea.

in rest toate bune, il scot afara cand nu ploua si vad ca ii merge bine, deja si-a schimbat culoarea la fata (am mai pus ceva poze la semnatura). avem si noi 7.600 g.

CM inca nu mi-a venit, vad ca vorbiti de el, trebuia sa imi vina oare? Robin face saptamana viitoare 4 luni.

Ah si inca o intrebare, cand li se schima culoarea ochilor? Robin are inca ochii albastrii, si eu si sotul ii avem caprui.

Citesc din urma si mai scriu ca l-am adormit.
va pup pe toate.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

ina si la 1 an se poate schimba brusc si radical culoarea ochilor

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

aaaa si am uitat sa zic ca de bine ce mai aveam un kilogram in plus de dat jos am venit acasa la mama si am pus deja inca 1-2 in plus. ce sa fac daca am 3 mese mari pe zi + gustari intre??? ma sacrific ca n-am incotro...

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Andra

Un site interesant cred eu: http://retetebebelusi.ro/grafice-lunare-alimentatie-bebelusi/

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

da, f interesant, am dat si eu peste el in cautarile mele

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Erina

Chiar apropo de branza. De ce nu se da cea cu cheag ce are ?
Eu nu stau sa-i fac cu zeama de lamaie sau calciu. mai bine ii dau mai tarziu cand poate sa manance din acea normala.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey , branza de vaci are celmai mare continut de lactoza, care poate fi alergena la multi bebei . La branza calcica, pe langa gustul suav si apreciat de majoritatea bebeilor, tu controlezi cantitatea de zer(lactoza se gaseste in zer) pe care o lasi in branzica. Si e buna, buna la gust..Sincer si eu as manca din aiaSi este o varianta tare buna la diversificare ca te vei satura sa ii faci tot legume si cereale

Din cate imi aduc aminte de la Lucas, se pun 6-8 pastile de calciu lactic la 1 litru de lapte.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput