Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
honeybaby spune:
Multumim la toata lumea pt complimente .
Nu dau nume ca sa uit pe cineva ( si eu sigur uit )
Miria- eu nu mai vb cu tine daca nu poti poze cu Casi.
Tu si Castelana, nu va ganditi la noi ca ne ies fire albe de atata curiozitate.
Oana - eu nu am auzit de film, si nici de carte dar o sa caut.
La noi filmele sa fac cu casti acasa in varful patului alaturi de popcorn si bere/suc
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
miria
da ma pune poze ca eu l.am vazut si zau ca e frumos, e un ursulet frumos:)
denisa fata azi esti in mare forma nu de alta dar sunt de acord cu tine in mai toate pe ziua de azi :))))
adica asa e bine sa lasi totul balta sa iesi sa te relaxezi, sincer muncesc la asta, chiar nu vreau sa mai mai intereseze praful sau mai stiu eu ce...se fac toate la timpul lor
aaa si da, in general se vorbeste, nu se personalizeaza, fiecare copil e diferit, ca tot spuneai de "me da igual" , alta vorba des intalnita e "cada niño es un mundo"
miria nici eu n.o opresc din mancat , mai ales ca face caca asa des si mult
ieri am vazut in farmacie NAN pt prima data cand il vad, era prezentare noua cu un prebiotic bun de tot reuteri ii zice
si vreau sa va intreb ce e aia branza calcica? am citit des pe forum de asa ceva
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
honeybaby spune:
Oana - am vazut trailer-ul de la film. sigur e genul meu .
E bine facut ?
Eu de multe ori am ramas dezamagita de film dar mi-e placut carte. De ex "memoriile unei gheise " Mi-a placut la nebunie carte dar din film nu am inteles nimic
dayanara spune:
Denisa bafta multa maine la medic, sa te ajute cat mai bine cu indrumarile necesare, sa vii linistita si sa nu aibe nimic bebeluna!
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
Despre programul de seara-, la noi difera de la o zi la alta pt ca nu ii fac baita in fiecare zi
-in ziua cu baita de regula papa pe la 7-8 seara, si ii fac baita dupa 2 ore, casa fie digerat lapticul, si pe langa asta, sa pot sa-i dau laptic pe la 10 , 10 jumate si apoi dimineata la 5.
-in ziua fara baie adoarme la laptele de ora 10, asta in cazul inm care este treaz dupa masa de ora7- 8.
Dar mai am si ghinionul sa adoarma profund de la ora 8, si atunci ma trezeste si la 2 si la 5-6.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
honeybaby spune:
Roxi- de la cafea mi se trage. Am la energie de nu stiu ce sa fac cu ea. Deja ma spalat vase, bagt o masina la spalat, maturat curtea, calcat , facut ordine in bucatarie si dat cu mopul.
O astept pe Maya acum sa se trezeasca si sa pape
Praful nu-l sterg ca nu-mi place si nu vreau , na !!
Branza calcica - e lapte in care se pune calciu lactic pe post de cheag ca sa se fac branza. nu mai stiu cantitatile pt ca eu nu sunt deacord cu ea. Aduce un aport prea mare de calciu copilul.
misto asta cu "cada niño es un mundo" imi place mult de tot
Nu-mi aduce aminte de dr ca ma duc sa-mi caut gaura.
Doamne - ajuta sa ne dea ceva vesti bune desi nu prea vad ce ar putea sa ne zica de bine. Macar sa imi zica clar pasii care trebuie urmati
dayanara spune:
denisa ce cafea bei?
n.am vrut sa.ti aduc aminte, doar sa stii ca.ti tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine, stiu ca maine e primul pas
aaa nici eu nu.s de acord cu aport mare de calciu, decat daca bebe incepe sa refuze laptele
cu branza aia n.am nimic, dar deja daca e de facut in casa pa, ca daca stau sa le fac toate in casa ...nu mai ies din buctarie si eu in bucatarie calc rar de obicei
POZE
AMr...2kg
Erina spune:
Am citeva minute. Sa ii raspund Denisei:
Nu precizeaza in cit tip se formeaza nitritii oricum ei sunt przenti si ca atare in legume dar mai ales in carne si chiar oua.
Acidul ascorbic-adica vitamina C e un inhibitor al " formatiunii nitrice", el e continut de legume pe de alta parte dar putem mari aportul consumind un pahar de suc de portocale.
Vladimirescu, am stat intr-o seara si am facut comanda pe DPAM, adunasem de vreo 206 euro (modelele care imi placeau nu le aveau pentru 4 ani)si cind am dat check exact getele care imi placeau cel mai mult nu erau pe stoc asa ca am renuntat decoamdata. Am salvat oricum selectia.
Va recomand si eu http://reclama mascata/
Au acces la reducerile din magazinele englezesti care nu livreaza in Romania.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
oanaiacovita spune:
Denisa in general filmele facute dupa carti nu au cum excela. Cele 4 carti din colectie sunt extraordinar scrise. Filmul sare foarte multe pasaje, nu stiu sigur cum le-as fi inteles fara sa fi citit inainte. Iti dai seama, fiecare carte are peste 400 de pagini. Nu au cum sa cuprinda tot intr-un film de o ora si ceva. Sa nu vezi Eclipsa inatai ca nu intelegi nimic. Incepe cu Twilight Amurg, apoi Twilight Luna noua si abia apoi Twilight Eclipse.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Erina - neuronul meu e pa tot nu am inteles. Nu inteleg cum se pot evita.
E avantajos sa cumperi prin babystuff ?
stiam de el dar nu am incercat pana acum.
momentan avem ceva hainute. Cand nu ne mai incap astea trecem la cumparaturi
Roxana- 3in1 dar cum nu am mai baut de cel putin 10 luni un pliculet iti dai seama ce efect a avut.
Chiar apropo de branza. De ce nu se da cea cu cheag ce are ?
Eu nu stau sa-i fac cu zeama de lamaie sau calciu. mai bine ii dau mai tarziu cand poate sa manance din acea normala.