Delfinasi de iulie-august 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Florentina pt mamica harnica si curajoasa! Spor la treaba in continuare si poate reusesti sa te mai odihnesti printre picaturi.

Daaa, Carmen ne-a fentat in ultima vreme cu pozele, dar a promis ca ne incanta cat de curand, dar Larisa nu ne-a lasat deloc s-o vedem

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

laura imi pare rau de problemele de sanatate din familie...uff...nici nu stiu ce sa iti zic..:(

eu de plictiseala am schimbat semnatura :)maine ar fi trebuit..dar n-am mai avut rabdare...

maine poate fac si eu o prajiturica..asa de plictiseala..o negresa, un chec ceva simplu, numa sa fie dulce.

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

LAura, sper sa fie totul bine

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

otilia, , ai vazut ultima poza, aia de acum o saptamana?
ieri m-am chinuit s-o incarc si nu pot sa vad daca e ok. accesez contul de poze din iul.august2010 si ma redirectioneaza pe delfinasi. ciudat. inainte ma redirectiona pe iul.aug, acum invers. asta e compu meu!!!

pai s-a umflat si la mine frumusel balonasul, chiar e maricica burtica: am inceput sa retin mai mult lichid, dar bbica e tot mica (insa nu mai imi fac asa griji, ca a trecut de 2500 gr, si eu zic ca e ok. date fiind problemele nostre din trecut, acum suntem chiar bine).

Ela 37+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna si de la Hunedoara!
Azi nimic de raportat, am calcat lenjeriile de patut, putina ordine prin casa si cam atat.
Sheri esti mortala, am ras de numa.
Cristina_Serban multumim de urari, la fel va dorim si noi din tot sufletul.
Sa aveti o zi buna in continuare.

33 + cu o de
AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

alina, racusor, sau cine mai stie de curand...sau dinainte, cum e dupa cezariana, please help!

in ziua operatiei ai voie sa bei ceva? sa pun pe mama sa pregateasca vreun ceiut? de chimen (pt vanturi), sau cel de chimen+fenicul+anason (pt lactatie)...sau de ambele?
ma tot bate mama la cap. asta fiind sarcina ei, incepe sa se agite ca un pepsi.

Ela 37+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mersi fetelor de aprecieri referitoare la "silueta mea"...de kg nu stiu acum cat am, dar la 34 de sapt. aveam 10 kg luate...acum sa zic sa am maxim 12...

Otilia acele "medalii", intr-adevar sunt rezulatul celei de a treia sarcini, la primele nu am avut nimic...asta este undeva tot trebuie sa se cunoasca ca am fost cu burta, daca la kg nu se cunoaste .

Mi-e ciuda de numai pot...a inceput sa ploua si tot ce ziceam ca o caram astazi nu vom putea ,ca masina nu este acoperita...asa ca trebuie sa asteptam o zi mai frumoasa, dar problema este ca trebuie sa rezolvam pana pe 15...vom vedea...

Hai Oana ne tii in suspans...ce ai faut la doctor, parca la 14.00 ziceai ca ai programare...ca esti primul pacient....sau ai plecat direct la spital de acolo ???

Soriiiiinaaaaaa pe unde umbli draga..."amigdalele" dau semne de "inflamatii"...ce ti-a zis despre col dotorul ????

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 3 zile......sa speram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

tocmai ce m-am intors de la control

Col lung, inchis, lichid in cantitate normala, placenta gr.II, monitorizarea NST a fost OK, prezentatie craniana, placenta posterioara

...asa ca se pare ca Matei se lasa asteptat ...indiferent de ce se intampla vineri, la termen merg din nou pt NST si control

am intrebat cat ma lasa peste termen si mi-au spus ca o saptamana dupa care incep sa il grabeasca

fug sa citesc din urma dar dupa cum vad din titlu nu am pierdut nimic important cat am lipsit

Oana 39+ Matei Marius

AMR 4 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

otilia, , ai vazut ultima poza, aia de acum o saptamana?
ieri m-am chinuit s-o incarc si nu pot sa vad daca e ok. accesez contul de poze din iul.august2010 si ma redirectioneaza pe delfinasi. ciudat. inainte ma redirectiona pe iul.aug, acum invers. asta e compu meu!!!

pai s-a umflat si la mine frumusel balonasul, chiar e maricica burtica: am inceput sa retin mai mult lichid, dar bbica e tot mica (insa nu mai imi fac asa griji, ca a trecut de 2500 gr, si eu zic ca e ok. date fiind problemele nostre din trecut, acum suntem chiar bine).

Ela 37+ cu Eva Maria

Ela, cred ca da, poze de aici http://picasaweb.google.com/iul.aug2010/Ela#5489696600945413298 nu?
Probabil te duce pe delfinasi.2010 pentru ca ai bifat sa tina minta asa. Trebuie sa dai deconectare si sa te loghezi cu iul.aug2010 dupa aceea. Nu cred ca e calculatorul de vina

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Oana deci al tau delfinas mai sta...deocamdata eu cu Victo suntem "dilatate"...acum sa vedem daca vor sa si iasa la soare.
Este bine ca totul este in regula si bebe este sanatos, doar ca se pare ca-i place la piscinutza.

Mergi la inceput