Delfinasi de iulie-august 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 16
enik83 spune:
belu....arati foarte bine..nu stiu cate kg ai pus..dar nu se vad..sunt uniforme..
33+ cu o minune de 
poze
enik83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 salutare si de la mine...mi-am asezat piticul pe burtica, i-am pus muzica la scaunelul primit si doarme asa frumos si linistit cu fundu'n sus ![]() ![]() mami de brotacel Andrei Ioan |
uu ce frumos !!!

33+ cu o minune de 
poze
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Hai ca mai am putin si termin supa de curcan cu taitei de casa . Am pus de-o parte si vreo doua pulpite pt un piure pt mai tarziu.Belu, spor la mutat. Sigur il determini pe delfinas sa iasa la soare cu atata treaba! Sheri, multa bafta!!!! ![]() ![]() . Mai ai doua zile. nu? Eu prima data mi-am luat geanta sa pun direct lucrurile pt spitalAnca, ma bucur ca te simti mai bine! Ai grija de tine ![]() Cris 38+ cu ![]() |
maiai un loc liber la masa?
ca sunt in zona!

tocmai am tras un pui de somn asa ca ar merge o supita....

Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
senty_mary spune:
PUIUTZ CE BINE MA SIMT CA NU SUNT EU SINGURA CARE ZUGRAVESTE CASA PE ULTIMA SUTA DE METRI
. DAR CU SIGURANTA SUNT SINGURA CARE NU A CUMPARAT NIMIC PT BB SAU PT BAGAJUL DE SPITAL
ASTA E!!!! SAPTAMANA VIITOARE E REZERVATA PT SHOPPING. MIERCURI MA DUC LA CONTROL SI VA TIN LA CURENT. SPER SA FIE TOTUL BINE CA NU L-AM MAI VAZUT PE ANDREI DE LA 31 DE SAPTAMANI
.
35+ cu
Bogdan- Andrei
larissa_79 spune:
Link pentru Carmen:
http://picasaweb.google.com/roparo
Larisa
37+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 19 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui senty_mary PUIUTZ CE BINE MA SIMT CA NU SUNT EU SINGURA CARE ZUGRAVESTE CASA PE ULTIMA SUTA DE METRI . DAR CU SIGURANTA SUNT SINGURA CARE NU A CUMPARAT NIMIC PT BB SAU PT BAGAJUL DE SPITAL![]() ASTA E!!!! SAPTAMANA VIITOARE E REZERVATA PT SHOPPING. MIERCURI MA DUC LA CONTROL SI VA TIN LA CURENT. SPER SA FIE TOTUL BINE CA NU L-AM MAI VAZUT PE ANDREI DE LA 31 DE SAPTAMANI![]() . 35+ cu Bogdan- Andrei |
Senty, sa stii ca nici noi nu am terminat de facut cumparaturile pt. bebe...avem doar asa...strictul necesar: patut, carucior, ceva hainute, prosopele, un biberon, suzeta (nu intentionez sa le folosesc decat in disperare de cauza, dar sa le am in casa..), ceva cosmetice si pampersi. Mai trebuie sa iau musai scaunul auto si nu stiu ce mai astept, cred ca nu imi place sa dau prea multi bani odata
Daca te simti bine, in puteri poti merge la cumparaturi si saptamana viitoare, nu cred ca se supara bebe

si sa vii cu vesti bune de la eco!Salutari la toate burticile si mamicile!

Elena
34+ cu un
cuminte
AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
Otiliav spune:
Ce mancati voi prin Romania ca numai manechine am vazut: Elena, Ela, Enik, Sorina si Senty_Mary sprintena ca o gazela.
Elena spor la mutat. Cred ca iti este foarte greu acum pe ultima suta de metri cu sarcina sa stai sa impachetezi/despachetezi. Dar asta-i viata. Ti-am vazut si "medaliile de mama". Toate cele rosii au aparut acum la a treia sarcina?
Laurika dar daca el are nu inseamna ca ajunge si la voi. Nu puteti merge sa va testati imunitatea? Mie mi-au facut test cand am venit in Norvegia de aceea nu am stat stresata anul trecut cu cumnata.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+
Iulia Alexandra
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Oare Florentina ce mai face, ca n-a mai intrat de cateva zile... Cris 38+ cu ![]() |
Cris2010
de 1000 de ori... Asa e nu am mai intrat de cateva zile din pacate...

A fost o perioada tare stresanta pt mie... Ne-am mutat dormitorul si am renovat o alta camera pt bb si am fost deci extrem de ocupata. M-au terminat mutarile astea, aranjatul lucrurilor si toata curatenia pe care a trebuit sa o fac eu singura...
A fost tare greu tinand seama ca nu ma mai pot misca cum o faceam inainte, oboseam repede, burtica se mai intarea din cand in cand...samd. Servici, munca seara pana la 22:00-23:00, dimineta trezirea la 05:10 pt o alta zi de munca...cam asta s-a intamplat...Acum mai avem putin, insa in mare am terminat...
Astept ziua de joi, cand o sa imi iau concediu ca sa ma refac si apoi week-end-ul pt ca ne astepta o petrecere- caci e nunta cumnatului... Meritam o relaxare, nu?
Scuzati ca m-am intins asa mult. Va pup pe toate si sper sa revin curand la discutiile cu voi...
Felicitari noilor mamici si bun venit delfinasilor...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 32+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termenAMR 7+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***
Otiliav spune:
Eu nu te scuz
Pentru mine ai putea sa te intinzi si mai mult ca doar nu platim literele si emoticoanele.
Dar ai avut ceva curaj sa te bagi singurica la asa ceva.
Larisa, Carmen, voi tot restante sunteti la poze. Hmm, chiar nu va este mila de noi?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+
Iulia Alexandra
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Ce mancati voi prin Romania ca numai manechine am vazut: Elena, Ela, Enik, Sorina si Senty_Mary sprintena ca o gazela. Elena spor la mutat. Cred ca iti este foarte greu acum pe ultima suta de metri cu sarcina sa stai sa impachetezi/despachetezi. Dar asta-i viata. Ti-am vazut si "medaliile de mama". Toate cele rosii au aparut acum la a treia sarcina? Laurika dar daca el are nu inseamna ca ajunge si la voi. Nu puteti merge sa va testati imunitatea? Mie mi-au facut test cand am venit in Norvegia de aceea nu am stat stresata anul trecut cu cumnata. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra |
Am vb deja cu medicul lui.. a zis sa mearga la analize neaparat.acum sper doar sa nu aiba nimic, dar iti dai seama ca e stresant.:(a intrat in contact cu baiatul asta..si se pare ca e destul e nasol..acum speram doar sa aiba o forma necontagioasa.la IDR a aparut pozitiv, apoi a aparut ceva la plamani (are 6-8 cm marime)..dar ma gandesc ca eu cu copil mic sa fiu in preajma cuiva suspect...bine ca nu am fost si noi..ca tare ne manca sa mergem, bine ca am avut de mutat.oricum, sper sa scapam.dar e situatia asta stresanta, ca te gandesti, nah..
Laura
36+ cu 
AMR 3+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu