Delfinasi de iulie-august 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Belu ce burtica frumoasa dar kg in plus ai pus ceva ca la tine nu se vede deloc

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, ce bine suna tot ce-ai spus tu

Recunosc, doctoritei mele ii luam ceva chiar daca nu se practica pliculetul, nu stiu cum sa va zic, pt mine a fost mare lucru si f important ca a avut atata rabdare, si-a batut capul cu noi, ce sa mai, jos palaria in fata ei. Sper sa nu cobesc, ca au unii un talent sa te lase cand ti-e lumea mai draga

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Larisa , miii de scuze, dar pana azi nu mi-a intrat pm-ul tau, desi nu inteleg motivul, mai e de actualitate?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Carmen daca e asa chiar as fi bucuroasa sa fie incetu incetu ca nu ma voi chinui atunci prea mult, dar cine stie...pe 16 cand ma duc la control am sa intreb doctorita daca e vreo schimbare la nenea colul.

Bumblee daca sa implicat mult cum spui si va ajutat merita intradevar o atentie pe langa pliculet dar asta nu inseamna ca si pliculetul trebuie sa fie grosut ca doar nu pica banii din cer.

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

M-am uitat la pozici. Sorina, ai o burtica asa mica si frumusica Elena, pai mai mama, tu n-ai pus kg deloc, sau le-ai ascuns pe undeva?

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

salutare si de la mine...mi-am asezat piticul pe burtica, i-am pus muzica la scaunelul primit si doarme asa frumos si linistit cu fundu'n sus

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

salutare si de la mine...mi-am asezat piticul pe burtica, i-am pus muzica la scaunelul primit si doarme asa frumos si linistit cu fundu'n sus

CE FRUMOS!!!!!!

Mycya, as rasplati oricat munca, interesul si devotamentul unora, care merita evident, dar, si eu cat pot si imi permit...

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

scumpul de el
chiar voiam sa te intreb daca tu balansoar(leagan) ai luat? si daca da pana acum va fost de folos ?

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare fetele!!!

La multi ani Baby 78!!Mult noroc, sanatate si sa vina bebe cu bine!!

Denisa: bafta multa la Debrecen!!!Asteptam numai vesti bune.

Elena: deci bebicu e pe drum...scoatem motatele????

Racusoru:vazut baietel dolofanel si adormit,superba camera.

Tanti, Rodyka, Corina, Georgia, Alina: aveti niste copii superbi.

Btz_ovi: scoatem motatele????

Fetelor, imi vine sa urlu,nu alta..cred ca o sa cedez psihic pana la urma...noi ne-am mutat la soacra-mea...toate bune si frumoase pana acum juma de ora...cand au sunat rudele de la constanta sa ne zica ca baiatul lor e suspect de TBC..iar soacra-mea cu socra-miu au fost acolo acu 2 saptamani..si se pare ca e serioasa treaba, fiindca baiatului ii cam ies pozitive rezultatele de TBC.socra-miu are leucemie, iar lui tocmai asta i s-a spus, sa se fereasca de aglomeratii ca ''umbla'' TBCul...acum trebuie analize...off
!!!ma rog la doamne doamne sa fie totul bine ca nu stiu ce sa mai fac :((.

Laura 36+ cu
AMR 3+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Belu, arati foooaaarte bine!

Racusor, pupa-l mama pe el de baiat mare.

Oare Florentina ce mai face, ca n-a mai intrat de cateva zile...

Cris 38+ cu

Mergi la inceput