Delfinasi de iulie-august 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 14
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 86cmm, ti-am citit explicatiile cu DPN-ul. Eu cred ca ai avut o ovulatie mult mai tarzie .Cris 38+ cu ![]() |
probabil ca da...:)..

Cristina
31+
SERAYAH I TRUST IN GOD..
michelle1981 spune:
bumblebee asa si eu.. ii simt capusorul miscandu-se intr-una, dar se blocheaza la coaste. Picioarele insa nu si le misca deloc.
Otilia la noi nu cred ca se face intoarcere manuala, dr. te baga direct la cutit :(
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu 
AMR 3+
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Mycya, tu mai stii prietene de-ale tale care au nascut in Bacau recent? Te rog sa-mi spui si mie daca afli de tarife... Ca s-a interesat nasa mea si mi-a dat niste variante de preturi de nu stiu ce sa fac... Alina 35+ cu ![]() gargarita |
acu am intrebat una di prietene pe mess.nastere naturala 100 euro, cezariana 150 euro.anestezist 50 euroi asistenta 50 de ron ori moasa cum so numi.si la asistente dadea cate 5 lei.
inca o alta prietena naturell a nascut la Zoican si a dat 500 ron nastere naturala.
sa stii ca ele au intrebat doctoriii. si ei le-au spus cam ce pret merge. altii iti spun sa dai cat ai altii spun tariful.deci e mai bine daca o intrebi ca iti spune si pt moasa si asistente si anestezist cat e pretul.

Bianca
35 +
Andra Maria
beluistef spune:
Am pus si eu 4 pozici, scuzati calitatea,
.
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 3 zile......sa speram 

enik83 spune:
buna... ce fac fetele??
adriana... recuperare usoara!!!
rebeca..bine ai venit !!!
noi am fost plecati de vineri la sibiu.. aseara tarziu ne-am intpors..
o sa pun si eu o pozica facuta weekend-ul asta.. poop
33+ cu o minune de 
poze
beluistef spune:
Vorbim mai tarziu ca ma bag la impachetari
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 3 zile......sa speram 

bumblebee spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
acu am intrebat una di prietene pe mess.nastere naturala 100 euro, cezariana 150 euro.anestezist 50 euroi asistenta 50 de ron ori moasa cum so numi.si la asistente dadea cate 5 lei. inca o alta prietena naturell a nascut la Zoican si a dat 500 ron nastere naturala. sa stii ca ele au intrebat doctoriii. si ei le-au spus cam ce pret merge. altii iti spun sa dai cat ai altii spun tariful.deci e mai bine daca o intrebi ca iti spune si pt moasa si asistente si anestezist cat e pretul. ![]() Bianca 35 + Andra Maria |
Multumesc

Alina
35+ cu 
gargarita
Cris2010 spune:
Hai ca mai am putin si termin supa de curcan cu taitei de casa
. Am pus de-o parte si vreo doua pulpite pt un piure pt mai tarziu.
Belu, spor la mutat. Sigur il determini pe delfinas sa iasa la soare cu atata treaba!
Sheri, multa bafta!!!!

. Mai ai doua zile. nu? Eu prima data mi-am luat geanta sa pun direct lucrurile pt spital
.
Anca, ma bucur ca te simti mai bine! Ai grija de tine
Cris
38+ cu
CarmenAlbu spune:
Elena sexi mama, crec ca s-a lasat burtica bine
Cu mutatul sa aveti spor, si sa nasti dupa ce luati bagajele, ca sa fii si linistita!!!
Mycya si eu am durerile de care spui, in urma lor m-am dilatat la 1 dar medicul cica asa e cel mai bine sa te dilati treptat!
Am o prietena in canada, fetita ei nu era intoarsa si in ultima luna a stat in pat in 4 labe cateva ore pe zi si s-a intors, a ajutat-o midwife, acum mai tine si de noroc, femeia care ma ajuta acasa mi-a zis cand i-am zis ca Leti e intoarsa " vaaaai pai mai ai putin tare, la mine s-au intors inainte cu cateva zile de nastere!" Erau alte vremuri cred eu,asa ca acum cum o fi norocul, eu am mult lichid placenta prezinta foarte usoare urme de calcifiere, deci in conditii foarte bune, Leti are mult spatiu dar e intoarsa! Si cu fundicu'in buric, de cate ori o mangaie tati nimerreste fundicu' la inceput credea ca e capu
, pana ne-a aratat doctorul!
Eu ma gandesc sa iau o sticla de sampanie pt medic si cam atat poate niste tort pt midwife si asistente, Larisa tu duci ceva ?
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu 
AMR 4+