Delfinasi de iulie-august 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 13
anca_vlad spune:
Cris da ieri am plecat la cernerife pe ploaia aia urat dar a fost oz i frumu apoi pe seara mi-am facut pofta la pizza hut... a fost o zi lunaga dar cu ajutorul lui DD am trecut cu bine peste!
Victoai rezolvat cu tel la firma sano?
Ce sa zic al meu sot lucreaza cam de dimineata pana sear nu prea ne putem face planuri de iesit in timpul saptamanii si trebuie sa il inteleg si pe el ca are o zi libera (can se nimereste pe saptaman si mai vrea sa iesim) ieri am cam exagerat recunosc dar daca au cedat contractiile si colul e inchis...cred ca a fost cam ultima ieseala asa mai lunga ...ca dupa ce o sa vina bb sa vezi tu drumuri scurtate si doar trasee standard si program batut in cuie...si cand o sa inceapa si vlad scoala...vb sotului trebuie sa plecam in viteza a doua de pe loc!
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
bumblebee spune:
Shery mama, putin mai ai. De abia astept sa se nasti, sa se aseze lucrurile si sa ne povesteti aventurile cu printesele
Fetele, stiu ca s-a mai discutat, dar pliculetele cum si cu cat le mai aranjati?
Mycya, tu mai stii prietene de-ale tale care au nascut in Bacau recent? Te rog sa-mi spui si mie daca afli de tarife... Ca s-a interesat nasa mea si mi-a dat niste variante de preturi de nu stiu ce sa fac...
Alina
35+ cu 
gargarita
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Neata si de la noi. Azi merg la Cluj, la dr cu care voi naste. Sper sa nu vin iar toata plansa... Intru numai mai pe seara, ca ne bagam si la un KFC picant (pana mai pot), si la un pic de shopping... Sa vedem... Paula M, pe unde esti? Oana, am visat ca ai nascut. Ca aseara m-am culcat dupa ce am vazut pozele cu tine. Si am visat ca peste 3-4 ore ai pus alte poze cu bebelu, ca deja ai nascut, nu aveai nici o treaba. Io eram foarte socata... Zic, acum pune poze cu burtica, acum pune cu bebelu. Dar repede s-a miscat... Abia am asteptat sa se faca dimineata sa vad daca e ceva miscare pe aici... Va pup, mai revin pe seara! ![]() Cristina 38+ cu ![]() |
ei ce bine ar fi sa mearga asa rapid
Paula nu are net, tocmai ce am vorbit cu ea...e bine, joi merge la monitorizare (NST) si imi zicea ca poate vine sa ma viziteze daca sunt acolo cu bebe
Oana
39+ Matei Marius
AMR 4 zile
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Neata si de la noi! Suntem nerabdatoare sa scoatem motatele Da, speranta moare ultima, am mai auzit si citit despre cazuri in care bebelusii s-au intors, dar cel mai probabil nu se va intoarce. Oricum si eu incerc sa stau in tot felul de pozitii ciudate, cine stie poate-poate. Oricum nu ma mai stresez cu asta (recunosc ca am dat ceva apa la soricei ), dar cand ma gandesc ca sunt foarte multi care se chinuie sa aiba copii si nu reusesc sau au sarcini foarte grele.. Ma consolez ca in curand ne vom tine bebelina in brate. Noi o sa ne refacem dupa, cu siguranta. Sper sa fie totul bine pentru noi!!************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu ![]() AMR 3+ |
Hai nu plange. Asta-i viata, nu putem controla chiar totul.
Nici eu nu-s prea relaxata. N-am vrut sa va mai debusolez dar am impresia ca e transversala acum. Sper sa ma insel eu. Insa oricum, un lucru e sigur, a mea chiar are loc, piscina-i spatioasa si ea gimnasta.
Acum inteleg eu de ce astia incearca intoarcerea lor asa tarziu, la 38s, si chiar si asa pot apare surprize.
Anca, dar nu stai deloc cuminte. Ba plimbari, ba clatesti rufe. Si-s convinsa ca mai faci si altele dar nu mai scrii
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+
Iulia Alexandra
ooana spune:
| citat din mesajul lui Otiliav In poza de aici http://family.webshots.com/photo/2840914100102047664FvugUG eram in sala in care am nascut si aproape de expulzie. Aveam apa rupta si pentru ca lichidul a fost putin verzui, Elisei i s-a montat pe cap un electrod ca sa o monitorizeze mai bine. Ce se vede pe monitor este monitorizarea copilului in permanenta. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra |
mda, ma gandeam eu ca e ca pe la noi, la privat
atunci e super 
Oana
39+ Matei Marius
AMR 4 zile
ooana spune:
| citat din mesajul lui Victo oana, asa zic si eu, ca iti face si ctrl pe masa. mie vineri mi-a facut de toate si eco si monitorizare si control. Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 8 zile de dans in burtica |
bine ca ieri seara m-am ocupat de "tuns,ras, barbierit"
...asa ca sunt pregatita! Oana
39+ Matei Marius
AMR 4 zile
bumblebee spune:
Michelle, draga, ai vazut ce usor s-a refacut Alina? Daca ajungem la bisturiu sa vezi ce usor ne refacem si noi
Stiu eu
, m-am uitat intr-o gaura si o sa fie bine![]()
Despre pozitii, eu deja m-am lasat la mana mea, din saptama 28 am bagat de alea cu fundu-n sus cu capul pe-o parte, numai pozitii care-mi omoara si asa subredul spate si genunchii buliti...
Doftoreasa a zis ca nu prea e optimista ca se intoarce pt ca nu prea sta bine cu spatiul in garsoniera, am putin lichid amniotic
Dar sa stii ca daca isi muta capusorul putin, eu deja ma gandesc ca poate poate se intoarce
sunt incurabila![]()
Alina
35+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
Otilia, aratai extraordinar cu fetita la piept
, radiai
stiu ca ti-am mai spus cand ai pus pozele astea data trecuta, dar umpli de optimism orice viitoare mamica

Alina
35+ cu 
gargarita
anca_vlad spune:
OTILIA ai mare dreptate nici nu ma asteptam la el sa fie asa de gasca si cumintel!

mai multe nu prea mai fac ... recunosc ca mai sterg praful in rest nu am cu ce sa ma laud...de fapt mai trebuie sa cumpar 2 perechi pantalonasi pt bb-lina in spital!
marea majnoritate a timpului mi-o petrec in pat si pe net...acum mi s-a pus pata ca vreau sterilizator!
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui ooana Am pus si eu poze...asa ca de final ![]() http://family.webshots.com/album/576806618NrDHBL?start=0 Oana 39+ Matei Marius AMR 5 zile |
Oana, ce parinti frumosi si fericiti sunteti. Iar buchetelul.. deosebit.

Cris, Razvanel (23.11.2004) si
35+ RiannaAMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

), dar cand ma gandesc ca sunt foarte multi care se chinuie sa aiba copii si nu reusesc sau au sarcini foarte grele.. Ma consolez ca in curand ne vom tine bebelina in brate. Noi o sa ne refacem dupa, cu siguranta. Sper sa fie totul bine pentru noi!!