Delfinasi de iulie-august 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Sorina, deci nu scap de cotrolul pe masa azi
...sunt curioasa sa vad ce se intampla...vrea sa vina sau nu...

off, deci cavalerul tau nu vrea si pace...doctorul tau nu te lasa peste termen?

Beluuuu m-ai facut sa ma gandesc cui groaza ca daca nu vine ajungem al inducere ...da hai ca mai sunt cateva zile...cred ca steptarea asta e cea mai nasoala, eu una v-am spus ca in fiecare seara cand ma pun in pat ma gandesc daca dorm pana dimineata sau ne trezim in mijlocul noptii sa mergem la spital

Oana 39+ Matei Marius

AMR 4 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Ba da , ma lasa peste termen, numai ca de duminica ea intra in concediu Deja mi-a prezentat doctorul care o sa ma asiste la nastere daca nu nasc pana atunci . Da eu vreau sa nasc sapt asta, poate miercuri cand facem 40 de sapt!!!!!

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

hai ca mai sunt cateva zile...nu fi suparata, ca nu se stie niciodata cand iti face o surpriza delfinasul

Oana 39+ Matei Marius

AMR 4 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata si de la noi!

Pe sot il iau emotiile ca nu sta gandacelul la caldurica pana cand ne-a spus doftoreasa, a inceput iar sa ma cocoloseasca parca-s papusa ... nu ca as fi facut ceva sarcina asta, noroc ca am avut forumul si am mai bagat vreo 2 proiecte si examene la master. Sincer si pe mine incep sa ma napadeasca tot felul de ganduri... singurul lucru pe care-l vreau e daca intru in travaliu e sa fie doftoreasa mea langa mine, in cazul in care se intoarce galusca sa bagam o portie de naturelle... de nu, macar am incercat

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata si de la noi!

declaram o noapte dormita cap coada, au mai cedat contractiile dar cu doza de gynipral putin marita dar e de bine!

de azi suntem oficial in 34SDOAMNE AJUTA la cat mai multe macar inca 4soricum m-ammai relaxat!

azi am clatit ce am mai cumparat pt bb mi-am mai bagat nasul in bagajul pt spital!

acum sunt in pat si o sa fur un pui de somn!

dar sunt cu ochii pe voi mai am de recuperat ultimile 12 pagini din acest capitol!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Elena, eu stau tot la parter, desi am izolat peretii, tot mai sunt mici probleme, de asta abia am varuit dormitorul, am dat peretii cu clor, cu solutie anti-mucegai, dupa cu var (sotul, eu l-am incurajat din sufragerie) Dar nu toata lumea are pb de genul asta... ce-i drept, daca ai descoperit-o, bine ca va mutati, nu e un aer bun pt copii, numai rele aduce mucegaiul pt sanatate

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata si de la noi...

Nu am mai dat de doua zile pe aici, am tinut-o numai in petreceri, vremea a tinut cu noi..., dar am cam pierdut sirul evenimenteleor...

Prin urmare, cat am aruncat un ochi acu pe aici, am vazut ca s-a nascut Rebeca Stefania

FELICITARI ADRIANA! SA-TI TRAIASCA PRINTESA REBECA
SI SA FITI SANATOSI CU TOTII!

Baby, cu scuzele de rigoare pentru intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI! SANATATE MAXIMA SI NASTERE USOARA. SA FII IUBITA SI O MAMICA IMPLINITA!

Nela, si voua LA MULTI ANI pentru cei 16 impreuna. La cat mai multi sanatosi si fericiti!!!!

Racusor, vazut pozici cu Andrei si camera lui superba...

Trebe sa mai citesc sa vad si alte noutati... Revin...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Elena, eu stau tot la parter, desi am izolat peretii, tot mai sunt mici probleme, de asta abia am varuit dormitorul, am dat peretii cu clor, cu solutie anti-mucegai, dupa cu var (sotul, eu l-am incurajat din sufragerie) Dar nu toata lumea are pb de genul asta... ce-i drept, daca ai descoperit-o, bine ca va mutati, nu e un aer bun pt copii, numai rele aduce mucegaiul pt sanatate

Alina 35+ cu
gargarita

Noi am mai stat intr-o chirie cu mult mai mult mucegai cand eran gravida cu cea mare...si ce am tras cu copila pana pe la 4 ani...nici nu vreau sa-ti povestesc...pana si pielea noastra in perioada aia mirosea a mucegai ...insa perioada de sarcina acolo si-a pus amprenta pe sanatate...acum aici nu am pe pereti in schimb cred ca este sub pardoseala...s-au mucegait hainele de jos in sus, daca ma intelegi, plus mochetele pe care le avem pe jos in anumite locuri si sunt in permanenta umede....si asta doar in 3 luni...apoi daca mai stateam cred ca urca si pe pereti si poate se ajungea la mai urat...aici a fost inundat inainte sa ne mutam si inainte de inundatie acum cativa ani a iesi si canalizarea in baie si a venit pana in camere...cred ca de acolo s-a infiltrat in parchet si rezultatul...este asta.

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 3 zile......sa speram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata si de la noi!

Suntem nerabdatoare sa scoatem motatele

Da, speranta moare ultima, am mai auzit si citit despre cazuri in care bebelusii s-au intors, dar cel mai probabil nu se va intoarce.
Oricum si eu incerc sa stau in tot felul de pozitii ciudate, cine stie poate-poate.
Oricum nu ma mai stresez cu asta (recunosc ca am dat ceva apa la soricei), dar cand ma gandesc ca sunt foarte multi care se chinuie sa aiba copii si nu reusesc sau au sarcini foarte grele.. Ma consolez ca in curand ne vom tine bebelina in brate. Noi o sa ne refacem dupa, cu siguranta. Sper sa fie totul bine pentru noi!!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu

AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

OANA-
Citat:
Cu visine din visinata cred ca te lingi pe degete
Merge si cu cirese eu am mancat la o prietena….nu e atat de acrisoara praji dar in rest e buna
ia uite la eaaaaaaaaaaaa nici la final nu se lasa ar manca visinata cu totul
Daca zici ca e mai dulce cu cirese,poate am rabdare intr-o zi sa caut reteta si sa o fac asa cu cirese,ca exact gustul ala acrisor al visinelor nu imi place.
Nu te gandi la inducere,trebuie sa fii pozitiva ! curaj gaina ca te tai,ca si eu ma gandeam cand vedeam ca trec zileleeee si treceam de 40 !! totusi,ai sa vezi cum scapi si tu,chiar si dupa 40,si vine singurel.

33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

mai si toata sarcina am poftit numai bere si vin
...radea sotul de mine, eu niciodata nu eram genul care sa zic "hai sa bem un pahar de vin" ...si acum
asa ca mi-am cumparat niste bere fara alcool dar parca nu ma prea satisface

Oana 39+ Matei Marius

AMR 4 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

hai ca fac si eu poze la burta si sa le pun...ca dupa imi este ca nu mai apuc si o dau jos...revin cu pozele.

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 3 zile......sa speram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Belu a fost cam ciudata durerea si nici nu prea seamana cu ce mai povestiti voi de aia am intrebat.multumesc mult
mult spor cu mutatul.

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput