Delfinasi de iulie-august 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata dragelor!

Am schimbat sieu semnatura si parca sunt mai relaxata. Maine pleaca mama si raman o zi singura cu fetele, dupa aceea vine soacra si sotul mai incolo.

Aelita, Rodyka, Oana, asa este am uitat sa precizez ca salile sunt private in spital. Eu la Elisa am stat cu o prietena si cu sotul. Pana la dilatatie 8 venea rar moasa. Aveam centurile pe burta pentru monitorizare si ele ar fi stiu daca ceva nu merge bine. Dupa ce mi-au pus epidurala, urmatoarele 5 ore am stat la cafele si glume de nu-mi venea sa cred ca eu chiar nasc acolo . Ah, si mancare parca ne-a adus de 2 ori, gen mic dejun dar sa ne simtim bine.
In poza de aici http://family.webshots.com/photo/2840914100102047664FvugUG eram in sala in care am nascut si aproape de expulzie. Aveam apa rupta si pentru ca lichidul a fost putin verzui, Elisei i s-a montat pe cap un electrod ca sa o monitorizeze mai bine. Ce se vede pe monitor este monitorizarea copilului in permanenta.
Acelasi lucru l-am patit si cu Ana. A facut meconiu in burta, lichid verde, insa abordarea in Ro a fost complet alta. Ni s-a facut antibiotic 5 zile la amandoua, de am ramas cu 2 galme la spate
Nu mi-a placut ca a fost musai sa port camasile lor desfacute si cam scurtute

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata delfinariu!
Mey si io sunt inscrisa la manichiura, pedichiura, epilat, vopsit, coafat, calcat, ce mai, plec la nunta la neamuri ! Zici c-a dat strechea in mine!
Eu de epilat cu ceara inghinal n-am curaj, ma doare, de la atatea tratamente hormonale am un par nici cu patentul daca tragi fir cu fir nu iese, poate cu cheia franceza, n-am incercat. De-ar fi la fel si pe cap, as semana cu M.Jackson la 5 ani .
Mi-a luat sotu cema epilatoare, ca acu nu mai conteaza, torn tot tubu si dau cu coasa, vad ce zice Profu daca-i place au ba .
Si maine merg la coafor pt partea ext, ce se vede, bagaju e facut, hantele pe umeras.... Plicurile cu darul in buzunare.... geanta n-am! Sa vad daca-mi gaseste sotiorul.

Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aha..ramo..deci de la 36 de sapt, gata..cd vre bb...stai al patut, poate poate mai sta si bb un pic, sa mai creasca, sa fie puternic.
neata Carmen...vezi ce cuminte e Leti?ce frumos sta ea la mami in buritca!
aelita, pai doar ce ai tuns copiii..al meu asa circ face la tuns, ca il tund o data pe an, sa nu ramana cu sechele :):)

vad si eu ca e cam liniste azi..nu le place data de 5 iulie la pitioctii nostri :)

cris, sper sa nu te mai necajesti la drita azi. pai uite si al meu vineri, la 38 de sapt +3 zile, dupa masuratori era de 37 de sapt. acuma noi nu avem ce face, decat sa speram ca se vor naste sanatosi, iar creierasul sa fie asa cum trebuie, ca restul se rezolva ele. iar greutate avea 3 kile.

oana, asa zic si eu, ca iti face si ctrl pe masa. mie vineri mi-a facut de toate si eco si monitorizare si control.

Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neatza...prezent la apel..dar mai tarziu ca de obicei

Sorina, deci se pare ca bebita are de gand sa stea la caldurica mult si bine, dar lasa ca o sa fie bine...si Corina era dezamagita cand a venit de la ultimul control si a doua zi parca i s-a rupt apa si a nascut...asa ca....orice este posibil...mai stii poate a zgamait "amigdalele" bine ca sa se intample ceva.
De col ce ti-a zis ?????

Oana sunt curioasa cu ce vesti vii astazi de la dr...sincer nu cred ca vei scapa de controlul pe "calul balan", dar asa vei stii si cum stai...
Eu cred ca voi merge miercuri dimineata...dar sper sa nu mai prind controlul ala , dar cum nu am sperante...sigur il prind...

Victo hai ca mai poate sta micutul in piscina, doar nu ai ajuns la 40 sapt....

Eu sunt ff suparata ca aici unde m-am mutat din aprilie, este la parter si a nceput mucegaiul sa iasa in haine...plus un miros urat cand intri in casa...nu inteleg de ce oamenii astia nu-ti spun din timp ca sa stii ce sa faci ...asa ca sapt. asta vrem sa ne mutam, pana vine micutul si asa ca voi intra pe de-a binelea intr-o etapa a inducerii travaliului ...urcat/coborat de scari pana la/de la etajul 3...plus carat greutati...asa ca daca nici dupa asta nu vine singur...e clar ca ajung la inducere ...oricum se pare ca contractiile care le am devin incet-incet dureroase, iar oasele dintre picioare trosnesc de zici ca acum ma "imprastii"...iar azi noapte iar am avut o repriza de scurgeri din alea apoase...vom vedea ce va fi...asa ca dupa 17.00 nu mai intru, doar diseara catre 23.00 daca mai apuc si nu sunt prea obosita...dar pana atunci...mai forumim

Hai ca iar m-am intins ca placita...sorry...dar m-am descarcat si eu un pic la voi...

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR:mai putin de 5 zile......sa speram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

belu, pai si unde va mutati acum tam nesam?

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 2+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

chiar asa nu incepe nimeni de luni?
io plec la discutia cu neonatologul si sa imi mai faca nu stiu ce analize de sange....ce m-am mai saturat de drumuri...

AMR 19 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ramo, Elena, ce-o fi cu noi de ne dilatam asa zgomotos?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

belu, pai si unde va mutati acum tam nesam?

AMR 2+ saptamani pana la

Larisa noi stam in chirie, iar aseara am si fost si am vazut un apartament, ne-a placut, este rezonabil...sii..ne mutam...de azi de la 17.00 de cand vine al meu de la lucru...toata saptamana, sa ne tot mutam..ca trebuie sa caram si mobilutza pe care o avem...si le aranjez direct..le fac pe portiuni, ca sa nu ma aglomerez dintr-o data cu toate.
Ce sa-i faci daca alte posibilitati nu sunt...te muti din chirie in chirie ...c'est la vie...important este ca noi sa fim sanatosi, sa ne intelegem, ca restul le vom face noi in timp...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ramo, Elena, ce-o fi cu noi de ne dilatam asa zgomotos?

Ce tare ai fost cu dilatatul zgomotos ...habar nu am, dar chiar zici ca ma imprastii, dar pe langa pocaneala, exista si durere la oasele alea ...cine stie de ce o fi asa...parca la celelalte nu a fost chiar asa, sau nu imi mai aduc aminte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

am avut acu 5 minute o contractie si am zis trece repede ca si celelalte, si am vrut sa ma misc ca eram aproape intinsa si cand m-am ridicat in sezut am simtit o durere puternica in anus si in burtica jos, si a trebuit sa ma intind pana a trecut, acu am ramas cu o durere de burta ca la menstruatie.oare sa fie contractie dureroasa asta??ca io habar n-am

Bianca 35 + Andra Maria

Seamana cu o contractie dureroasa...teoretic o sa mai ai din astea, doar ca nu trebuie sa fie prea dese.

Carmen sa vii cu vesti bune de la nenea doctor .

Ramo hai ca mei este putin si ai scapat...cand o sa tii printesa in brate vei vedea ca a meritat tot ce ai suferit pana acum...

AMR: 3 zile......sa speram

Mergi la inceput