Delfinasi de iulie-august 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 10
ramo1901 spune:
Neata si de la mine........
Vroiam sa va zic ca sunt si eu in zona....tot 2 in 1....
, doar ca am niste dureri groaznice jos....se poate sa apese bebita?...si oasele astea asa pocnesc....dar asta e, mai trebe sa asteptam
Am schimbat si noi semnatura azi....
....
Ramona
35+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
Victo spune:
ramo, voi trebuie sa mai stati in formula asta :) pot sa fie ceva contractii...nu prea stiu eu, ca nu am experimentat.
cris, mersi
ma duc sa ma uit la poze.
Paula
cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 8 zile de dans in burtica
aelita spune:
RODICA da,sunt cazuri si cazuri,deci n cazul tau concret nu mergea sa o iei pe Ancuta cu tine.
depinde de nastere,cum am vazut eu pe video cateva,ziceai ca ca asteapta sa nasca maine
si te intrebai apoi de unde o fi iesit copilul
Dar prin alte tari.
era si pe aici un video cand filma sotul la o cezariana.Asa eu numai cand ma gandesc la operatie imi cade parul ! am fobie de spitale,de operatii..dar cand vedeam cum e la ei,el filma,ea radea,..era parca o mamica de mai iunie???
OANA-
| Citat: |
| Cu visine din visinata cred ca te lingi pe degete Merge si cu cirese eu am mancat la o prietena….nu e atat de acrisoara praji dar in rest e buna |
ar manca visinata cu totul
Daca zici ca e mai dulce cu cirese,poate am rabdare intr-o zi sa caut reteta si sa o fac asa cu cirese,ca exact gustul ala acrisor al visinelor nu imi place.
Nu te gandi la inducere,trebuie sa fii pozitiva ! curaj gaina ca te tai,ca si eu ma gandeam cand vedeam ca trec zileleeee si treceam de 40 !! totusi,ai sa vezi cum scapi si tu,chiar si dupa 40,si vine singurel.
RAMO stai cumintica in pat,mai ai un pic !
poate sa fie si ceva dilatare,nu neaparat sa nasti acum,eu am avut asa doua saptamani inainte de nastere ,dureri mari,dilatari,contractii,si tot nu iesea.sper sa mai stea si la tine la caldurica.
ia sa vezi apoi cum te rogi de el.
ca vad ca deja incepem,fetelor,sa ne rugam de ei sa iasa !!!!!!!
sa aveti o zi buna !
poate ajung si eu azi la coafor,sa-mi tund copiii pletosi si sa ma vopsesc si eu.
CRISS-
| Eu saptamana asta n-am timp sa nasc. |

Asa eram eu la Andres,nu aveam timp,sau mi.era lene,nu mai zic de frica,si aveam anumite zile in care aveam interzis sa nasc,ca trebuia sa ramana Sofia cu cineva,si erau zile in care nu era nimeni disponibil,asa ca pusesem calendarul hahhaaapana la urma a venit in zi interzisa

merci de idee cu caisele.
VICTO-
| fetelor cu bebicii neintorsi..va mai dau o raza de speranta. baietelul finutei mele s-a intors in sapt 39! si a nascut naturel, fix in ziua cu DPN :) deci, se poate, daca si ei vor |
aici iti spun ca s epoate intoarce si in ultima zi .
SORINA-
| doftorita mi-a facut un control mai profund, asa sa-mi controleze amigdalele |

MAYA-
tu esti moasa delfinasilor !
33+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Mycya spune:
Neata gagici

ehe nu nea pregatit nimeni o surpriza ca de inceput de sapt
ma gandeam eu de cum m-am trezit ca azi e luni si delfinasii is fara chef dar cine stie, ziua abia a inceput
Sorina bebe tau simte ca vrei sa iasa mai repede si face impotriva![]()
am luat si noi micul dejun si de acum poate reusim sa adormim...poate
Bianca
35 +
Andra Maria
ramo1901 spune:
Victo,scumpa mea,la mine de miercuri incolo se poate declansa oricand nasterea...ptr ca voi intrerupe tratamentul impotriva contractiilor...asa ca...s-ar putea sa nu ajunga pana in 19,cum era programat....
Ramona
35+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
crispro spune:
Neata si de la noi. Azi merg la Cluj, la dr cu care voi naste. Sper sa nu vin iar toata plansa... Intru numai mai pe seara, ca ne bagam si la un KFC picant (pana mai pot), si la un pic de shopping... Sa vedem...
Paula M, pe unde esti?
Oana, am visat ca ai nascut. Ca aseara m-am culcat dupa ce am vazut pozele cu tine. Si am visat ca peste 3-4 ore ai pus alte poze cu bebelu, ca deja ai nascut, nu aveai nici o treaba. Io eram foarte socata... Zic, acum pune poze cu burtica, acum pune cu bebelu. Dar repede s-a miscat... Abia am asteptat sa se faca dimineata sa vad daca e ceva miscare pe aici...
Va pup, mai revin pe seara! 
Cristina
38+ cu 
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu
Nimic azi??
Noi bine cu durerile de col, azi avem intalnire cu nenea dr sa vada daca s-a mai deschis, miercuri implinim 36 sapt, deci bebe Leti sa mai stea o saptamana si pe urma cum vrea ea!
Sapt viitoare vreau sa ma incumet la un epilat
si cam astea's planurile noastre, si bineinteles motatele pentru lista!!!
De la Lala inca nu am mai primit vesti, poate azi cred ca Sebi e bine de acum, vedem ce spune!!
O saptamana frumoasa!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu 
AMR 4+
ramo1901 spune:
Aelita,
...stam in patut....suntem cumintele...
Ramona
35+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
Victo spune:
m-am delectat cu o gramada de poze..nu nominalizez, sa nu uit pe careva.
despre sorina am retinut burtica miticuta :)
Paula
cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 8 zile de dans in burtica
Mycya spune:
am avut acu 5 minute o contractie si am zis trece repede ca si celelalte, si am vrut sa ma misc ca eram aproape intinsa si cand m-am ridicat in sezut am simtit o durere puternica in anus si in burtica jos, si a trebuit sa ma intind pana a trecut, acu am ramas cu o durere de burta ca la menstruatie.oare sa fie contractie dureroasa asta??ca io habar n-am![]()
Bianca
35 +
Andra Maria