Delfinasi de iulie-august 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui iul_aug2010

Oana deci al tau delfinas mai sta...deocamdata eu cu Victo suntem "dilatate"...acum sa vedem daca vor sa si iasa la soare.
Este bine ca totul este in regula si bebe este sanatos, doar ca se pare ca-i place la piscinutza.

Eu eram

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 3 zile......sa speram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Mersi fetelor de aprecieri referitoare la "silueta mea"...de kg nu stiu acum cat am, dar la 34 de sapt. aveam 10 kg luate...acum sa zic sa am maxim 12...

Otilia acele "medalii", intr-adevar sunt rezulatul celei de a treia sarcini, la primele nu am avut nimic...asta este undeva tot trebuie sa se cunoasca ca am fost cu burta, daca la kg nu se cunoaste .

Probabil va iesi maricel delfinasul, cel mai mare din copilasii tai la nastere. Eu am facut cateva vergeturi noi la a doua sarcina, deasupra buricului si ele se vad binisor si acum. Uite pocitaniile sau asa
Si burta s-a intins altfel si uite asa ne-am pricopsit cu unele noi.

Oana, pai vestile sunt bune. Ai pregatit strategia ca sa nasti de ziua sotului ?
Carmen, te asteptam cu vesti bune.
Stiti ceva de Btz? sau de face o surpriza placuta?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

otilia, saru-mana. acum vad poze din iul.aug si nu vad din delfinasi.2010.

oi fi um pic , sau un pic mai mult gravida???

ma deconectez de fiecare data. intru in gmail pe contul respectiv, vad mailurile de la fiecare adresa, dar la poze face fitze.

dar altceva am pe suflet: chestia aia legata de ceaiurile de dupa cezariana. chiar nu va mai amintiti nici una? ce pot sau trebuie sa beau?

Ela 37+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

Oana deci al tau delfinas mai sta...deocamdata eu cu Victo suntem "dilatate"...acum sa vedem daca vor sa si iasa la soare.
Este bine ca totul este in regula si bebe este sanatos, doar ca se pare ca-i place la piscinutza.

nici macar nu m-a suit pe calut mi-a zis ca se vede colul la eco suficient de bine...si sa mai asteptam pana vineri

Cristina
Enik vazut ultima poza…Belu te-am vazut si pe tine, esti asa de subtirica doar burtica a crescut
Belu, cabinetul pentru control e la parter…si maternitatea la etajul 7

Oana 39+ Matei Marius

AMR 4 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu n-am baut nici un ceai dupa cezariana. Si n-as sfatui pe nimeni sa bea ceaiuri pentru stimularea lactatiei inainte de febra laptelui, chit ca au trecut cateva zile de la operatie si nu a venit laptele. Eu la prima nastere am avut in a 5-a zi febra la propriu cand mi-a venit laptele si mi s-a spus clar ca asta urmeaza pentru ca au exclus infectie eu fiind de 4 zile pe antibiotic. Iar la cum au explodat sanii, cum s-au pietrificat, cred ca asa faceam daca m-as fi stimulat cu ceaiuri.
Chimenul o fi el bun pentru burtica dar e si pentru lactatie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:

Eu eram

mi-am dat seama

...si era sa uit cea mai buna veste am scapat de infectia din col

Oana 39+ Matei Marius

AMR 4 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Oana, pai vestile sunt bune. Ai pregatit strategia ca sa nasti de ziua sotului ?
Carmen, te asteptam cu vesti bune.
Stiti ceva de Btz? sau de face o surpriza placuta?

da acum trebuie sa ma concentrez ...accept o eroare de +-1zi

Oana 39+ Matei Marius

AMR 4 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

victo cred ca te-am mai intrebat ai reust sa vorbesti la firma la sano?

eu am mai facut ceva cumparaturi pt bb hainute pt maternintae

2 costumase intregi(din bumbac romanesc subtiri) unul cu iepurasi si altul lila simplu + inca unul cu bluzita si pantaloni si caciulita cu maneca lunga cu margine galbena si cu ingerasi pe bluzita....mai imi trebuie 2-3 bady-uri cu maneca lunga si prosop si sa cumpar si uleiul pt masaj si lotiunea de baie de la sanosan!

acestea din urma o sa merg dupaamiaza cu sotul la AFI sa intram si la C&A sa vad ce gasesc pe acolo!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

... si la C&A sa vad ce gasesc pe acolo!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

noi am luat cateva haine dragute de la ei (C&A)

Oana 39+ Matei Marius

AMR 4 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

PUIUTZ CE BINE MA SIMT CA NU SUNT EU SINGURA CARE ZUGRAVESTE CASA PE ULTIMA SUTA DE METRI. DAR CU SIGURANTA SUNT SINGURA CARE NU A CUMPARAT NIMIC PT BB SAU PT BAGAJUL DE SPITAL ASTA E!!!! SAPTAMANA VIITOARE E REZERVATA PT SHOPPING. MIERCURI MA DUC LA CONTROL SI VA TIN LA CURENT. SPER SA FIE TOTUL BINE CA NU L-AM MAI VAZUT PE ANDREI DE LA 31 DE SAPTAMANI.

35+ cu Bogdan- Andrei

Senty, sa stii ca nici noi nu am terminat de facut cumparaturile pt. bebe...avem doar asa...strictul necesar: patut, carucior, ceva hainute, prosopele, un biberon, suzeta (nu intentionez sa le folosesc decat in disperare de cauza, dar sa le am in casa..), ceva cosmetice si pampersi. Mai trebuie sa iau musai scaunul auto si nu stiu ce mai astept, cred ca nu imi place sa dau prea multi bani odata

Daca te simti bine, in puteri poti merge la cumparaturi si saptamana viitoare, nu cred ca se supara bebe

si sa vii cu vesti bune de la eco!

Salutari la toate burticile si mamicile!

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

OHOOOOOOOOOOOOOOOOO DA STAI BINE LA CAP CUMPARATURI!!!!! EU NU AM DECAT CARUTUL (PE CARE L-AM PRIMIT)SI 3 BODY FARA MANECI

35+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput