Delfinasi de iulie-august 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 18
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iul_aug2010 Oana deci al tau delfinas mai sta...deocamdata eu cu Victo suntem "dilatate"...acum sa vedem daca vor sa si iasa la soare. Este bine ca totul este in regula si bebe este sanatos, doar ca se pare ca-i place la piscinutza. |
Eu eram
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 3 zile......sa speram 

Otiliav spune:
| citat din mesajul lui beluistef Mersi fetelor de aprecieri referitoare la "silueta mea"...de kg nu stiu acum cat am, dar la 34 de sapt. aveam 10 kg luate...acum sa zic sa am maxim 12... Otilia acele "medalii", intr-adevar sunt rezulatul celei de a treia sarcini, la primele nu am avut nimic...asta este undeva tot trebuie sa se cunoasca ca am fost cu burta, daca la kg nu se cunoaste *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 3 zile......sa speram ![]() ![]() |
Probabil va iesi maricel delfinasul, cel mai mare din copilasii tai la nastere. Eu am facut cateva vergeturi noi la a doua sarcina, deasupra buricului si ele se vad binisor si acum. Uite pocitaniile sau asa
Si burta s-a intins altfel si uite asa ne-am pricopsit cu unele noi.
Oana, pai vestile sunt bune. Ai pregatit strategia ca sa nasti de ziua sotului
Carmen, te asteptam cu vesti bune.
Stiti ceva de Btz? sau de face o surpriza placuta?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+
Iulia Alexandra
ela_mm spune:
otilia, saru-mana. acum vad poze din iul.aug si nu vad din delfinasi.2010.

oi fi um pic
, sau un pic mai mult gravida???
ma deconectez de fiecare data. intru in gmail pe contul respectiv, vad mailurile de la fiecare adresa, dar la poze face fitze.
dar altceva am pe suflet: chestia aia legata de ceaiurile de dupa cezariana. chiar nu va mai amintiti nici una? ce pot sau trebuie sa beau?
Ela
37+ cu
Eva Maria
ooana spune:
| citat din mesajul lui iul_aug2010 Oana deci al tau delfinas mai sta...deocamdata eu cu Victo suntem "dilatate"...acum sa vedem daca vor sa si iasa la soare. Este bine ca totul este in regula si bebe este sanatos, doar ca se pare ca-i place la piscinutza. |
nici macar nu m-a suit pe calut
Cristina

Enik vazut ultima poza…Belu te-am vazut si pe tine, esti asa de subtirica doar burtica a crescut
Belu, cabinetul pentru control e la parter…si maternitatea la etajul 7

Oana
39+ Matei Marius
AMR 4 zile
Otiliav spune:
Eu n-am baut nici un ceai dupa cezariana. Si n-as sfatui pe nimeni sa bea ceaiuri pentru stimularea lactatiei inainte de febra laptelui, chit ca au trecut cateva zile de la operatie si nu a venit laptele. Eu la prima nastere am avut in a 5-a zi febra la propriu cand mi-a venit laptele si mi s-a spus clar ca asta urmeaza pentru ca au exclus infectie eu fiind de 4 zile pe antibiotic. Iar la cum au explodat sanii, cum s-au pietrificat, cred ca asa faceam
daca m-as fi stimulat cu ceaiuri.
Chimenul o fi el bun pentru burtica dar e si pentru lactatie.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+
Iulia Alexandra
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Eu eram *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 3 zile......sa speram ![]() ![]() |
mi-am dat seama

...si era sa uit cea mai buna veste
am scapat de infectia din col

Oana
39+ Matei Marius
AMR 4 zile
ooana spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Oana, pai vestile sunt bune. Ai pregatit strategia ca sa nasti de ziua sotului Carmen, te asteptam cu vesti bune. Stiti ceva de Btz? sau de face o surpriza placuta? Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra |
da acum trebuie sa ma concentrez

Oana
39+ Matei Marius
AMR 4 zile
anca_vlad spune:
victo cred ca te-am mai intrebat ai reust sa vorbesti la firma la sano?
eu am mai facut ceva cumparaturi pt bb hainute pt maternintae
2 costumase intregi(din bumbac romanesc subtiri) unul cu iepurasi si altul lila simplu + inca unul cu bluzita si pantaloni si caciulita cu maneca lunga cu margine galbena si cu ingerasi pe bluzita....mai imi trebuie 2-3 bady-uri cu maneca lunga si prosop si sa cumpar si uleiul pt masaj si lotiunea de baie de la sanosan!
acestea din urma o sa merg dupaamiaza cu sotul la AFI sa intram si la C&A sa vad ce gasesc pe acolo!
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
ooana spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad ... si la C&A sa vad ce gasesc pe acolo! Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE DOAMNE AJUTA! |
noi am luat cateva haine dragute de la ei (C&A)
Oana
39+ Matei Marius
AMR 4 zile
senty_mary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Senty, sa stii ca nici noi nu am terminat de facut cumparaturile pt. bebe...avem doar asa...strictul necesar: patut, carucior, ceva hainute, prosopele, un biberon, suzeta (nu intentionez sa le folosesc decat in disperare de cauza, dar sa le am in casa..), ceva cosmetice si pampersi. Mai trebuie sa iau musai scaunul auto si nu stiu ce mai astept, cred ca nu imi place sa dau prea multi bani odata Daca te simti bine, in puteri poti merge la cumparaturi si saptamana viitoare, nu cred ca se supara bebe ![]() si sa vii cu vesti bune de la eco!Salutari la toate burticile si mamicile! ![]() Elena 34+ cu un cuminte![]() AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
OHOOOOOOOOOOOOOOOOO DA STAI BINE LA CAP CUMPARATURI!!!!! EU NU AM DECAT CARUTUL (PE CARE L-AM PRIMIT)SI 3 BODY FARA MANECI
35+ cu
Bogdan- Andrei

. DAR CU SIGURANTA SUNT SINGURA CARE NU A CUMPARAT NIMIC PT BB SAU PT BAGAJUL DE SPITAL