Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

lorin eu am simtit abia la 19-20 de saptamani. chiar si acum, la a doua sarcina.

bravegirl foarte faine pozele!

mami de Maria si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salut, fetele!
Si eu dau de baut ca am facut in weekend 15 saptamani.
Am fost la echo si se pare ca bebe e dupa masuratori mai mare decat 14 saptamani (sapt trecuta), aa ca DPN a devenit 22 decembrie. Poate a mai bine asa, ca sa facem Craciunul acasa .
In weekend si eu am facut vinete cu maioneza si prajitura cu branza (am gasit reteta pe supereva - New York cheesecake, e super buna si dietetica).
Apoi am fost la tzara la o prietena de a mea si am mancat bunatatiuri: branza cu smantana, ciorba de pui si pastai proaspete.

Girls, care sunteti ingrijorate de kg, cat ati pus pana acum? Mi-e groaza sa pun multe kg. Deja am 2,5 kg. E mult, nu?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Mie mi se pare ca ai pus super ok 2.5kg la 15 sapt.
Eu am pus 6.5 kg si am 20 saptamani fara 2 zile!!!! Am pus enorm avand in vedere ca nu am gemeni:-)

19+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, dragele mele mamici cu burtici!
In primul rand, iar mi-ati lipsit mult, vorba Mirunei, suntem addicted!
In primul rand, ma bucur pentru Symo, ca e bine si ca a fost usoara operatia, m-am gandit mult la ea, chiar si in drumul spre Viena, se vede ca gandurile noastre bune au functionat si totul a mers bine!
Felicitari lui Crisuletz pentru casatorie, casa de piatra si multa fericire!
Celor care au schimbat semnatura, multi pupici si numai vesti bune pana la a 40-a saptamana!
Bun venit noii burtici, sarcina usoara si bebe la termen.
Bun venit si mamicilor care s-au intors din concediu!
Parca mai vroiam sa felicit ceva/pe cineva, dar nu fac fata amalgamului de ganduri.
Vestile de la morfo sunt bune, copilul are 565 de grame, 26.5 cm, seamana cu tati mai mult, am prins o pozitie buna, in care i s-au vazut trasaturile extraordinar de bine. Mi-au dat lacrimile cand i-am vazut nasucul si buzele... Singurul lucru care s-a schimbat, e data probabila a nasterii, din 2 noiembrie, 31 octombrie. Asta a fost rezultatul pe care l-a dat echograful. Acum numai Dumnezeu stie cand voi fi pregatita sa nasc... important e sa se nasca sanatos si cand trebuie, restul nu mai conteaza, toate astea nu sunt decat date estimative. Cel mai deranjant a fost sa-mi ia proba de pe col. Groaznic, de-a dreptul. Senzatia aia, asa... yeac! Ma rog, a fost doctorul f atent si am scapat repede. Cu transvaginala a masurat si colul, 4.3 cm, totul bine. In rest, totul bine. A zis ca ramane sa aleg daca mai vreau un echo in august, daca nu, la 30-32 de saptamani, pentru ca(a zis el), pana atunci copilul nu face decat sa creasca. Sa vedem cum facem, pana in august mai e o luna, deci o sa ne decidem daca mergem sau nu. Ah, si mi-a dat o reteta cu ovule preparate, a spus ca merge f bine in tp sarcinii si mai ales la mine, ca sunt tot timpul agitata ca ceva nu e in regula cu flora mea vaginala. Si mi-a zis ca se poate repeta dupa 2 luni. E o reteta cu ampicilina si inca ceva, n-am prea inteles scrisul.
Cam atat despre morfo a mea, am trecut si peste aceasta etapa! Maine intram in saptamana 23, au trecut cele 22. Incredibil, eu nu incetez sa ma minunez cum trece timpul asta!
In rest, ati fost extrem de harnice weekend-ul asta, ba ati gatit, cel putin prajituri, dulceturi si salate... norocul meu ca sunt la mama si ma poate rasfata cu tot ce-mi doresc, altfel mi-era rau de la cat am poftit la felurile voastre de mancare, mai ales la prajituri.
Prima data cand am poftit la prajituri, pentru ca la mine s-a adeverit pofta pentru sarat/acru si baietelul din dotare. Fara dulciuri, ca mi-era rau. Insa acum recuperez. Aaaaa, am pus 6 kg! De la 49, am 55, sunt tare fericita, mai ales ca eu mi-am dorit intotdeauna sa pun cateva kilograme. Na, ca veni si vremea mea!
Mai am de scris... dar trebuie sa ma opresc, intr-adevar m-am lungit si povestitul si iubi numai ce a pus masa, deci fug la devorat. Va pup in stil vienez, mi-a fost dor de voi, daca aveti nevoie de ceva de pe-aici, astept mesaj si cu cea mai mare placere...!
p.s. nu pot "bolda" numele vostru, pare rau... nu merge.

Ana
22, viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Girls, care sunteti ingrijorate de kg, cat ati pus pana acum? Mi-e groaza sa pun multe kg. Deja am 2,5 kg. E mult, nu?

15+

Felicitari pentru semnatura!

La 15 saptamani aveam deja cele 6kg cu care ma "mandresc" si acum. Eu am luat mult, foarte mult in primele doua luni, apoi nu am mai luat deloc in greutate. Cu 2.5 nu mi-as face nicio grija insa, sa stii ca cel mai mult, in mod normal, se ia in ultimele luni. Eu sunt o ciudatenie a naturii asa ca nu ma mai dau ca exemplu

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

multumesc de incurajari.
ma asteptam sa simt miscarile mult mai repede, fiind a doua sarcina si tinad cont ca in perioada cu internarea si concediul de dupa , am simtit tot timpul ceva exact ca atunci cand misca bb. Pare-se ca alea erau contractii si cum n-am mai avut parte de ele, m-am panicat ca nu mai simt nimic. offff... ce bine ca nu sunt singura si am cu cine vorbi!

Miruna, si eu pot devora salata de vinete pana fac poc !

cu kilogramele, greu subiect...2,5 nu mi se pare foarte mult, Pissi78

eu am pus 3-4 kg, in conditiile in care la prima sarcina la varsta asta nu pusesem nimic, iar finalul a fost 14 kg ! in ritmul asta, acum o sa ajung la 20

daca vorbim de mancare in fiecare zi, cine se poate abtine ?

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

15+

Felicitari pentru semnatura!

La 15 saptamani aveam deja cele 6kg cu care ma "mandresc" si acum. Eu am luat mult, foarte mult in primele doua luni, apoi nu am mai luat deloc in greutate. Cu 2.5 nu mi-as face nicio grija insa, sa stii ca cel mai mult, in mod normal, se ia in ultimele luni. Eu sunt o ciudatenie a naturii asa ca nu ma mai dau ca exemplu

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Ca tot vorbeati de luatul in greutate: cred ca mai mult de 500 de grame peste greutatea initiala nu am luat pana acum (sapt 15) si asta pentru ca am si slabit 1 kg in primele 12 saptamani (de la greturi si mofturi la mancare). Nici acum nu ma pot lauda cu cine stie ce apetit, insa prevad ca ma voi ingrasa (sper sa nu fie mai mult de 12 kg pe toata durata sarcinii).

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Brave Girl sunt foarte frumoase pozele si foarte scumpica fetita ta!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va multumesc pt complimente! Cioara din mine e in extaz
Eu am pus 5 kg. De vreo 3 sapt nu am mai pus nimic. Credeam ca o s apun in concediu, dar m-am cantarit si tot 50kg am (de la 45)

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

aaaa...mi-am amintit...intreba cineva dc la a doua sarcina se vede burtica mai repede. la mine asa este. la prima a inceput sa se vada abia pe la 19-20 de sapt. in schimb, acum a inceput deja sa se vada un pic si am "doar" 16 saptamani. bine, nici nu am pus vreu kg in plus pana acum. la Clara am inceput sa iau in greutate abia dupa sapt 20 si am luat in total 9 kg toata sarcina. mi-as dori sa reusesc si acum sa iau maxim 10 kg...sa vedem

..si acum gata...ma apuc de munca...

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Sau ar putea depinde si de sexul copilului?Baieteii sunt mai mari

21+

Mergi la inceput