Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata. o saptamana frumoasa sa aveti !

eu cu dulceata nu ma iubesc asa tare, in schimb am intrat in epoca paine cu miere si unt. delicios !

dar cu salata de vinete, m-ati ucis !!!!!!!!

e preferata preferatelor mele! deci azi piata musai

bb tot nu misca ! sunt cam ingrijorata !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

aaaa...mi-am amintit...intreba cineva dc la a doua sarcina se vede burtica mai repede. la mine asa este. la prima a inceput sa se vada abia pe la 19-20 de sapt. in schimb, acum a inceput deja sa se vada un pic si am "doar" 16 saptamani. bine, nici nu am pus vreu kg in plus pana acum. la Clara am inceput sa iau in greutate abia dupa sapt 20 si am luat in total 9 kg toata sarcina. mi-as dori sa reusesc si acum sa iau maxim 10 kg...sa vedem

..si acum gata...ma apuc de munca...

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

buna dimineata. o saptamana frumoasa sa aveti !

eu cu dulceata nu ma iubesc asa tare, in schimb am intrat in epoca paine cu miere si unt. delicios !

dar cu salata de vinete, m-ati ucis !!!!!!!!

e preferata preferatelor mele! deci azi piata musai

bb tot nu misca ! sunt cam ingrijorata !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
18+

e posibil sa nu fii atenta sau sa miste mai "finut"

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

felicitari heidy pt noua semnatura...ce bun ar fi un pahar de pepsi cu lamaie si gheata!!!!!

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Heidy, felicitari pentru semnatura!!! Sa o tineti tot asa pana la 40 de septamani

Lorin, eu zic sa stai linistita. Cel mai probabil nu simti bebele. Eu l-am simtit pe la 18-19 saptamani cand am fost fortata sa stau in pat. Altfel daca stau in picioare sau pe scaun abia acum incep sa il simt. Unde mai pui ca are momente in care loveste nu gluma si momente in care e mai soft...si desigur, preferatele lui, momentele in care loveste in vezica . Si eu sperat ca avand experienta sa detectez mai repede dar nu a fost sa fie. Daca la eco era bine nu ai de ce sa iti faci griji.

Cat despre salata de vinete, m-ati convins, diseara produc. Problema este ca pot manca 10kg fara sa patesc nimic . Ador salata de vinete si branza cu rosii...

Fetelor eu am programare la morfologie vineri insa nu stiu daca reusesc sa ajung. Daca mai aveti programari pe la alti dr., in plus desigur, eu zic sa nu le anulati poate mai apr situatii ca a mea. Eu mai am o programare pe 15 pe care o voi ceda cu placere daca ajung vineri. Ce parere aveti. Am mai propus sa scriem pogramarile de cedat pe prima pagina... ce ziceti???

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Azi am eco morfo de trim 2, la 17.30. Emotii!!!!!
Am pus cateva poze d ela turci, aici: http://picasaweb.google.ro/corinagheorghe2005/AriannaInLume#5490320055030331202

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Neatza!
Azi am eco morfo de trim 2, la 17.30. Emotii!!!!!
Am pus cateva poze d ela turci, aici: http://picasaweb.google.ro/corinagheorghe2005/AriannaInLume#5490320055030331202

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Ce burtica frumoasa ai si ce dulcei-i mandruta ta !

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

miruna la cine aveai programare/si ce clinica?

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sugubina, vineri am la Herghelegiu la Medsana Primaveri, sper sa ajung. Mai am una pe 15 iulie la Botica la Medlife. Acum la care nu ajung renunt. Pentru ce de vineri abia joi voi sti daca renunt...

AM cercetat povestea cu sucul. Exista furcte bogate in pectina. Pectia ajuta atat la legarea gemului/marmeladei cat si la conservare. Cele mai bogate sunt prunele, motiv pentru care la magiun nu folosesti zahar. Ca sa faci gem/mermelada/dulceata, din alte fructe, fara a folosi zahar trebuie adaugat suc de fructe bogate in pectina. Pe langa prune mai sunt merele,gutuile si perele. Asa ca, diseara exoerimentez cu suc din mere si fructele disponibile de la piata.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Buna dimineata!

Anya felicitari pentru voinicel!

Sugubina da, e clar, am intrat amandoua in acelasi timp la asistenta.
eu am avut trombofilie la sarcina anterioara, nu stiu cum e cu trombofilia asta care apare numai in sarcina, oricum acum se pare ca analizele de hematologie sunt bune dar dr pop mi-a vazut un retard de crestere destul de mare, asa incat m-a trimis din nou la uscatescu, desi eu fusesem cu o saptamana inainte. mi s-a recomandat tratament cu clexane, de care ma apuc de maine.

bebelu nu te ingrijora ca nu se vede burtica, eu cu maria am purtat aceleasi haine pana prin luna a 4. si cu toate ca nu purtam haine largi, ci dimpotriva, nu observase nimeni pt ca nu prea avea ce ca nu se vedea. pe la 14-15 saptamani umblam cu aceeasi pantaloni dar nu ma puteam incheia pana sus
acum s-a vazut cu mult mai repede.

mami de Maria si 22+

Mergi la inceput