Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
matiz spune:
Eu am tras o privire la lista pt bagajul de maternitate ,care mi se pare foarte utila.E bine sa te pregatesti din timp ,pt ca pe ultima suta de metri e foarte greu sa te misti si mai si costa mult sa le cumperi pe toate deodata.
Ce mai stiu si eu din propria mea experienta cu ce au mai scris fetele,am reusit sa incropesc in mare,strictul necesar(cel putin pe hartie) ceea ce imi trebuie.Un lucru indispensabil care nu l-am gasit in listele de pe site si care la mine a fost indispensabil la prima nastere(fiind cezariana)si care binenteles ca va fi si la a doua (cu ajutorul lui Dumnezeu)este burtiera elastica cu capse.Ebine sa leiei sisa le pui acolo deoparte,sicandvine momentul le-ai insfacat si ai plecat.
Iza mami lui Mati
(21.09.2004) si
cu
in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
ratusca83 spune:

la toate burticile!!!...
noi am papat si ne-am bagat la sedere..mi-a facut tare bine plimbarea de ieri si azi noapte nici nu m-am trezit sa merg la baie..![]()
ana ma bucur ca ti-a iesit bine morfologia..multi 

matiz,beatrice,joann,mirunam,doura,sugubina,symo va 

tareeeeeeeeeee!!!
si eu iau utrogestan 1 la 6 ore si tot pt sustinere..
symo te intrebasem aseara cum te mai simti?? cat ti-a zis medicul sa stai in pat??
pup...sunt aiciiiii
19+ si ingeras in ceruri
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Sugubina, vineri am la Herghelegiu la Medsana Primaveri, sper sa ajung. Mai am una pe 15 iulie la Botica la Medlife. Acum la care nu ajung renunt. Pentru ce de vineri abia joi voi sti daca renunt... |
Da, eu am intai la Botica si apoi la Herghelegiu.
21+

matiz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Sau ar putea depinde si de sexul copilului?Baieteii sunt mai mari 21+ ![]() |
N-are legatura.La mine a fost exact invers.La baiat nu se vedea la 14saptla bebelina da!
Iza mami lui Mati
(21.09.2004) si
cu
in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
mirunam spune:
Ana, ma bucur ca sunteti bine, felicitari pentru eco si bebe mare
.
Noroc cu Ana ca mi-am amintit 2 evenimente...
Crisuletul, casa de piatra! Sa fiti fericiti si sanatosi si voi si bebe!
Msymo, ma bucur ca ai trecut cu bine de cerclaj, nici nu stiu cum am uitat de tine cand m-am amuzat copios cu pranzul de la Mc. Eu in primele zile de stat la orizontala mi-as fi dorit un pranz de la Mc... decat dezmatul sotului cu gratare si salata... in conditiile in care urasc carnea la gratar. Va fi greu dar il vei dresa tu usor usor pe dl. sot... numai bine ca il pregatesti pentru responsabilitatile de dupa ![]()
Cat despre kilograme, va doresc din tot sufletul sa luati strictul necesar insa, eu la prima sarcina am luat enorm in ultimele 2 luni. In perioada asta daca aveam vreo 500g peste, eram ultra plata. Nu cred ca exista nicio reteta sau vreun secret, e oarecum noroc. Important e sa fie usor de dat jos. La o luna dupa ce am nascut eram la fel ca inainte... inca mai sper sa mearga si acum ![]()
Mai sufera cineva de exces de celulita 

? Ceva remedii??? Arat de parca am 100kg 

si nu aveam nimic...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
21 +
ratusca83 spune:
miruna si mie mi-a aparut celulita

...eu mi-am luat gel din acela de la elancyl..dar nu se vad diferente...am inteles ca este bun uleiul de masline..cred ca am sa-l incerc...multi pupici

19+ si ingeras in ceruri
marizta spune:
buna burtici, ma bucur k sunteti bine si bebeii vostrii la fel
noi astazi dam de baut.....am mai crescut......si joi o sa il vad pe bebe si sper sa aflam ce este
fetelor o intrb: mai este cineva care are placentea anterioara, ,dak da cand l-a simtit pe bebe?
17 +
Doamne ai grija si de noi
beatrice75 spune:
Pissi, ioana, eu zic ca ati luat foarte putin in greutate!Normal este sa luam 16-17 kg in sarcina. Nu-I bine nici prea mult, nici prea putin, ia luati voi niste vitamine!
Ne vom ingrasa mai mult noi cele care stam mai mult la pat, nu mai zic de cele care mananca si in pat(au voie doar la toaleta)!
Ma innebunesc medicii astia la noi cu masurarea colului la 21 de sapt cu eco transvaginala.Danait, ia intreaba tu pe dr Klamp la Viena daca si ei procedeaza la fel!
Da, Ana, si eu la fel ma minunez cat de repede trece timpul!Tu deja la 23 de sapt, intri in luna 6-a
Mie fetelor, puteti sa-mi vorbiti de dulce, dulceturi non stop ca nu poftesc. Da, as manca si eu miere, singurul dulce.
21+

abe spune:
mirunam, mi se pare tare buna ideea sa punem pe prima pagina programarile care pot fi cedate...eu de exemplu as fi avut nevoie urgenta de o programare saptamana asta undeva, pt ca trebuie sa-mi confirme sau infirme cineva retardul de crestere...pana la urma am reusit, cu rugamintile de rigoare, sa fiu primita la dr albu de la medlife maine.
referitor la kg luate si eu am luat foarte mult in prima sarcina, vreo 23 de kg, si le-am dat jos detul de greu. de fapt am ramas cu vreo 6 in plus (dar nici n-am facut nimic ca sa scap de ele
). acum sper sa nu mai iau la fel, dar si eu cred ca e cam aleatoare treaba asta, nu poti fi sigura de nimic, eventual doar daca chiar se tine un regim strict, gratar, salate si fructe, atunci cred ca poti tine in frau kg...alfel, e cam la noroc.
scos copilul afara iarna: maria s-a nascut in oct si toata iarna am scos-o afara cel putin 2 ore. oricat de frig era, o tineam infofolita bine (dar nu cu fular pe gura!!), in landou. si nu a racit. bineinteles, primele 10 zile nu am scos-o, iar apoi am ajuns la cele 2 ore progresiv.
mami de Maria si
22+
beatrice75 spune:
Ia sa incepem noi sa vorbim de ciudatenii culinare. Nu va fie jena!Am citit ca unele femei gravide mananca varul de pe pereti, pamant....
Mie inca nu mi-a facut pofta zugraveala. ![]()
O ciudatenie culinara de-a mea, de dinainte de a ramane gravida si culmea si a sotzului(cine se aseamana, se aduna): miere/gem cu branza.
21+