Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*
Raspunsuri - Pagina 18
liliac1 spune:
daciana fara suparare, fiecare face cum crede de cuviinta cu propriul copil...dar eu cand vad bebe care se infing in paharele cu bere ma apuca apoplexia. Adica ce, berea nu este alcool??? Stii care sunt efectele alcoolului asupra creierului lui mic??
Asa cum pentru noi, la 60 de kile, este suficienta o bere sa ne faca praf (cel putin pe mine ma face) gandeste-te cat este nevoie la cele 8-9 kile ale lor. Ca sa nu mai spun ca alcoolul este cel mai nociv asupra dezvoltarii creierului.
Acum, fiecare face cum vrea si da copilului sau ce doreste...
Edit...ca ma luase valul prea tare
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
vik-cj spune:
Si dupa cum spuneam revin sa spun ca:
- am vazut poze de Carina, Stefan&Andrei (), Raluk&Alex (ptiu ptiu mami ce bine ati aratat toti 3 la nunta), pe Paulica, pe Zeina la munte si pe mimikosi (). Concluzia: superbi si superbe!
Mangulici ma bucur ca te vad mai des in direct .
Bia draga...m-am intors dar ceea ce am facut eu semestrul asta a fost mai mult munca de rutina, nimic creativ...ca asta ma termina...sunt asa de obosita si mi-e asa de lenes si imbicsit neuronu' ca nu mai pot "crea" nimic...si mi-e o ciuda de numa'. Dar sper sa fie doar o faza trecatoare! Spor la scris!
Si eu ii dau Isabelei iaurt din comert, ii drept ca scrie pe el ca e bio si e produs in Germania, dupa ce am studiat cu atentie etichetele a fost singurul care nu continea lapte praf (ca produsele Napolact ies din discutie, pe ele nu scrie nimic!). In rest incerc sa ii pregatesc in casa si pireul de fructe cu branza calcica (din lapte ecologic Dorna) si legumele, supica, mamaligutza si grisul pe care le mai maninca ea. Sincera sa fiu inca nu am trecut-o pe mancarea noastra pentru ca eu la gatit mai pun sare, smantina, piper si alte condimente...cred ca astept pina pe la 1 an.
Eu sunt un pic exagerata recunosc, fetita vecinilor nostri care e cu 3 luni mai mica decit mamarutza mea maninca de la 4 luni mar cu biscuite normal, piscoturi, capsuni, inghetata si altele ...acum reusesc sa ma controloez si sa nu mai dau ochii peste cap cind ii aduc meniul zilnic ...fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta iar eu una nu comentez.
Va .
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
vik-cj spune:
Nela, Liliacule drag...ce va turati in halul asta fetelor? Voi nu stit ca la tara si acum li se da copiilor tuica sa doarma bine...si vorba Danutei, la un alt capitol al acestui forum unde sunt bebelaci draguti de 1 luna si mai putin li se da si fenobarbital sa nu planga si sa deranjeze parintii?!?
Concluzia: fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta! Nu vad de ce am comenta subiectul ...
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Ioanna81 spune:
apropo de iaurt, in afara de cel de la Muller pe care nu scrie ca ar avea lapte praf am mai gasit unul Natura ii zice si e facutr in jud dambovita
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Nela, Liliacule drag...ce va turati in halul asta fetelor? Voi nu stit ca la tara si acum li se da copiilor tuica sa doarma bine...si vorba Danutei, la un alt capitol al acestui forum unde sunt bebelaci draguti de 1 luna si mai putin li se da si fenobarbital sa nu planga si sa deranjeze parintii?!? Concluzia: fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta! Nu vad de ce am comenta subiectul ... de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Ma asez linistita la locul meu si nici nu vreau sa comentez mai mult ca n-are sens dar voiam doar sa se stie efectele. Poate ajuta pe unele mamici sa ia unele decizii. Daca nu...pentru mine e la fel de bine.
Hai te si pe tine si pe Isabela.
Chiar asa, ia mai zi din meniul ei zilnic ca eu nu ma oripilez ci din contra...mai variez vesnicul dovlecel
Azi am avut in meniul dovlecel cu orez cu morcov si cartof dulce. Bun-bun la gust...dar fara prea mari succesuri la copil. Ii plac mai mult facute la cuptor decat de-astea inabusite la Zepter...asa ca-s in cautare de retete gustoase.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Am uitat sa va zic cum a fost la nunta..foarte frumos, Natalie a fost linistita, am tzatzarit-o pe acolo prin parc, pe la 10 ne pregateam sa plecam dar a adormit la mama mea in brate. Am tot zis ca imediat cum se trezeste plecam dar cred ca afost coplesita de emotii ca la 12.30 inca dormea. N-am mai rezistat noi si-am plecat spre casa.
Ce sa zic, e tare dragalasa si linistita. Ii plac petrecerile Si cel mai mult i-a placut vinul rosu
M-am intalnit cu Uve, am stat un pic de vorba, mi-a parut rau ca nu am cunoscut-o pe micutza ei. Este o pustoaica, foarte fresh!
Poze nu am facut pentru ca am uitat aparatul acasa, dar parca am vazut ca Uve avea aparat.
Pupici cu sclipici!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
MangaGirl spune:
hello again...me again...
ioanna papuci de casa bagam si noi. mi se intoarce somacul numai cand il vad si nu am destul vant sa i-l sutesc. il mai gusta uneori.
cecilia eu ridic doua dejte...ce ti-i si viata asta...5 ore de somn pe noapte legate mi se par de vis...si nu cred ca apuc prea curand. in fiecare zi constat ca sunt mai chiauna, mai cu ochii plin de nisip. nu voi mai recupera io noptile pierdute nici intr-o mie de ani.
cat despre fenobarbital...sigur nu il dau pentru icter? stii ca io sunt patita cu icter prelungit pana la 3 luni, cand nu am mai rezistat si i-am dat 10 zile prafuri cu fenobarbital, doza mai mica decat era indicat la greutatea lui. si imi pare rau ca nu am facut-o imediat dupa ce s-a nascut. poate asa nu-i ieseau problele hepatice si bilirubina crescute la 8 luni si ficatul marit la palpat. acuma...daca se da din alte considerente...cam nasol. mai stiu si eu pe cineva care decat sa-si auda copilul plangand de la dintii, consuma sticla de calpol aproape la saptamana. e adevarat, a crescut...dar tot nu mi se pare normal.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Fragutza spune:
Liliacule, ce face roscovanul? Cum e cu dintocii?
Nataliei mananca ff putin, tot cu lapte e toata ziua. Un pic mai bine mananca legume cu carne, rosia e printre preferate dar incerc sa nu-i dau prea des pt ca doc mi-a zis ca nu e chiar ok, ca ii poate da dureri de burtica.
Nu insist insa cu mancatul, nu vrea, asta e.
Tu ii faci iaurt lu' mucea?
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Iulika29 spune:
Buna seara!
ioanna multam de intrebare sunt bine.Inca nici un simptom in afara de 'umblatura' de jos..Ce sa fac doar se lucreazå..Sper så fie la fel ca la Bruce ca tare bine a mai fost, fara prea multe dureri.
Danuta hai mami ca te astept cu testul.
La alte comentarii nu ma bag pt ca fiecare are dreptul så faca ce vrea cu copiii lor.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+
Bruce, minunea noastrå
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Buna seara! ioanna multam de intrebare sunt bine.Inca nici un simptom in afara de 'umblatura' de jos..Ce sa fac doar se lucreazå..Sper så fie la fel ca la Bruce ca tare bine a mai fost, fara prea multe dureri. Danuta hai mami ca te astept cu testul. La alte comentarii nu ma bag pt ca fiecare are dreptul så faca ce vrea cu copiii lor. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+ Bruce, minunea noastrå |
sa dea Dumnezeu asa usor sa fie pana la soroc!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii