Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna fete dragi

ce faceti ? cu ce va laudati ?
Mie tocmia mi-a venit deci inca nu ma mangai pe burta ca mandra de Iulika care sunt aproape sigura ca va face o fetita roscovana ca ea
Daca a inceput cu gratarele e clar

Biaz esti sigura ca nu a spus: "mama, te iubesc" poate nu ai auzit tu decat inceputul
Monica intamplarile tale ma fac sa cred ca se poate si mai rau ...la naiba...sa ti se intample atatea. Si mie mi se pare ca traiesc sfrasitul lumii cu atata oboseala si dureri de spate. Offf. Le-om trece noi cumva pe toate. Cred ca au mai fost si altii in situatia asta. Ma bucur macar ca mesajul tau era unul frumos scris...din care reiesea optimismul. Te pup cu drag.

Vad ca in aceeasi stare este si Mangulica cu nisip in ochi...Fazele astea imi aduc aminte de replicile mamei ...cand eram mult mai mari si o suparam, si faceam numai prostii si ea zicea: "te-am spalat la fund si te-am crescut ca sa-mi faci una ca asta"...cred ca se referea la cat s-a chinuit cu noi....asa cum facem noi acum....
Cum se invarte roata asta.

Alex ce bine ca a fost fain la munte, dar de ce ocolesti subiectul si nu ne spui cam cate lucruri ai folosit din ce ai carat

Astept si eu cu mareeee bucurie rezultatul testului Danutei
Pana la urma oricat de greu ar fi si oricate greutati am avea ...cred ca toate suntem de acord ca ni se taie genunchii si ni se umplu ochii de fericire cand ii vedem pe pui zambind sau dormind ca niste ingerasi.

Fragutza dar de dansat ai dansat ? creata ai fost ?
Daci de ce nu te intalnesti cu Iulia? Eu zici ca sunt pe post de organizatoare de intalniri

Viky pupam dulcea mamarutza. M-am amuzat cu faza cu vecinii cu inghetata ca mi-am amintit una tare de-a cumnatei mele, sotia fratelui meu. Pe la 1 an jumate sau 2 ai nepotelei, intr-o zi calduroasa si frumoasa, au vrut sa o transforme intr-un moment special, si anume: prima inghetata din viata fetitei. Amandoi parintii emotionati si amuzati povestesc ce au de gand, sa mearga in parc si sa ofere copilului prima inghetata din viata ei; la care mama cumnatei zice: "sa fiti voi sanatosi ca de cand i-am dat eu inghetata lui Alex "

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai Luto mai, cum ma taxezi tu pe mine de cate ori prinzi ocazia. Hai, ca iti si raspund, sa nu zici tu ca nu te iubesc. Am folosit de toate, chiar daca nu am crezut am folosit mai ales lucrurile groase ptr ca a fost destul de frig...recunosc ca am luat prea multe din fiecare fel, dar eu am inca sechele cu vomitatul, ca nu se stie niciodata cand o apuca, si mai bine sunt pregatita decat sa plang in pumni ca nu am cu ce sa o schimb. Asa ca, ma declar multumita de bagajele mele.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Hai ca-s dusa rau, sunt pe forum la 3 noaptea!
Dar jur ca Ana se joaca asa de linistita langa mine, vorbeste, rade, zici ca e dimineata, si nu toiul noptii. Nu stiu ce are.

Stau in banca mea si astept sa ii treaca.

Asa, cu riscul, dar fara intentia de a lalai un subiect care se pare controversat, Cecilia draga... ti se pare ca m-am turat? Ioi, pai am fost chiar blanduta, zic eu.

Asa e cum zici, fiecare isi creste cum crede de cuviinta copilasul, insa asa sunt eu, nu ma pot abtine cand consider ca se face o nedreptate cuiva ce nu se poate apara singur.
N-o mai lungesc ca pana la urma iese ca ii da Daci un pahar de tuiculitza in fiecare seara bebelui!
Daci draga, sper ca ai inteles mesajul meu. Asta e parerea mea, care este!

Va pup!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Seara buna fete dragi

Biaz esti sigura ca nu a spus: "mama, te iubesc" poate nu ai auzit tu decat inceputul

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Cred ca mai degraba a fost "MAMA! Asculta aici comanda la mine!" Asa ca m-am executat si am mai facut vreo doua ture cu el prin curte inainte sa-l plasez la soacra-mea.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Liliacule, ce face roscovanul? Cum e cu dintocii?
Nataliei mananca ff putin, tot cu lapte e toata ziua. Un pic mai bine mananca legume cu carne, rosia e printre preferate dar incerc sa nu-i dau prea des pt ca doc mi-a zis ca nu e chiar ok, ca ii poate da dureri de burtica.
Nu insist insa cu mancatul, nu vrea, asta e.
Tu ii faci iaurt lu' mucea?

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pai e fain ca ii place cu rosie. Asta e marele pas spre a fi borshareasa. Al meu cum simte ca-i usor acrisor...mi-o improasca-n fata. La noi..dovlecel rulz!!
Da, fata mea, ii fac iaurt de casa si branzica de casa si seara ii amestec cele 2 si iese cea mai almette din toate almette-urile din lume. Si mai schimb aroma cu: marar, castravete, caisa, banana si altele de genul asta..in functie de ce inspiratie am prin frigider.

Cu dintii...hai sa va pove ce mama tampitica sunt!!!
Aseara numai bine ce-l pusesem la culcare si-l apuca istericalele alea nebune. Alea de care spusesem ca scapasem odata cu dintocul nr 6. Am intrat in sevraj si eu si tat-su. Ma roaga sotul sa preiau eu haturile ca el are o zi nimicitoare la munca cu promisiunea ca daca episodul se repeta in seara asta ma lasa pe mine sa ma odihnesc si ma inlocuieste el.
Mai fetelor, il iau, il sucesc, il dau cu toate calgelurile, deschid geamul, inchid, fac ca trenul si ca toate lighioanele pamantului...si calmez copilul. Aaaa, normal ca-i dau si 4 ml panadol... ca doar e de la dinti, nu??!!!
Dimineata cand ma uit la el saracutul era mancat de tantari 4 piscaturi pe fata, 3 pe lobul unei urechi si 3 pe manuta. L-am vazut pe nenorocitul piscator si l-am strivit cu sete. I-am improscat creierii pe perete si-am fost satisfacuta. Am ditamai pata...dar e prea mare satisfactia ca sa ma apuc sa curat acolo.
Si ca sa vedeti ca-s tacnita pana la capat..stau cu aparatul de tantari pe noptiera, adica fix la capul meu, iar pastilele de tantari le tin in sertar Ziceti voi, sunt sanatoasa????

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

liliana dar cu dunarea cum e? e asa de rau cum zic domnii la teveu???

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Hai ca-s dusa rau, sunt pe forum la 3 noaptea!
Dar jur ca Ana se joaca asa de linistita langa mine, vorbeste, rade, zici ca e dimineata, si nu toiul noptii. Nu stiu ce are.

Stau in banca mea si astept sa ii treaca.

Asa, cu riscul, dar fara intentia de a lalai un subiect care se pare controversat, Cecilia draga... ti se pare ca m-am turat? Ioi, pai am fost chiar blanduta, zic eu.

Asa e cum zici, fiecare isi creste cum crede de cuviinta copilasul, insa asa sunt eu, nu ma pot abtine cand consider ca se face o nedreptate cuiva ce nu se poate apara singur.
N-o mai lungesc ca pana la urma iese ca ii da Daci un pahar de tuiculitza in fiecare seara bebelui!
Daci draga, sper ca ai inteles mesajul meu. Asta e parerea mea, care este!

Va pup!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Imi place tare mult ca suntem atatea fete opinionated, cum bine zic bastinasii de prin zona Mangai sau a lui Luto. Cred ca din ciocnirile de idei reusim sa invatam, sa ne intarim sau sa ne punem la indoiala argumentele si sa crestem toate. Singurul lucru pe care trebuie sa-l avem in vedere este sa discutam ideile incercand sa nu atacam persoanele. (Nu zic ca asta am facut azi, ci doar enunt un principiu care mi se pare foarte util.) Uneori e greu pentru ca una dintre cele mai sensibile probleme este aceea a modului in care ne crestem copiii. Aceasta ne defineste si inglobeaza cele mai scumpe valori ale noastre. De aceea avem nevoie de dubla precautie atunci cand abordam asemenea subiecte. Ca sa nu ranim inutil persoane pe care am ajuns sa la indragim.

Daca nu v-ati plictisit citind introducerea interminabila, atunci iata si parerea mea: Daca as sti ca exista o substanta otravitoare care poate sa-i distruga sanatatea si mintea copilului meu si creeaza dependenta, nu i-as oferi nici macar o picatura, nici o zecime dintr-o picatura. Cred ca alcoolul este o asemenea substanta.
Pe de alta parte, eu fac parte din categoria mamicilor vegetariene, deci puteti pentru linistea voastra sa ma inchideti in sertarelul extremistilor.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Dimineata cand ma uit la el saracutul era mancat de tantari 4 piscaturi pe fata, 3 pe lobul unei urechi si 3 pe manuta. L-am vazut pe nenorocitul piscator si l-am strivit cu sete. I-am improscat creierii pe perete si-am fost satisfacuta. Am ditamai pata...dar e prea mare satisfactia ca sa ma apuc sa curat acolo.
Si ca sa vedeti ca-s tacnita pana la capat..stau cu aparatul de tantari pe noptiera, adica fix la capul meu, iar pastilele de tantari le tin in sertar Ziceti voi, sunt sanatoasa????

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Cel putin nu l-ai dat cu gel pe gingia gresita.
Din aceeasi categorie de intamplari, in prima zi cand am ajuns aici l-am pus pe alergatorul mic in premergator in curte si am intrat la despachetat. Cand m-am intors, se juca cu bunica si cand m-a vazut a inceput sa urle de mamam focului. "Vai, ma gandesc, ia te uita ce atasament la fiul meu." Ma reped sa-l iau in brate si ce sa vezi? Ditamai taunul zboara de pe ceafa lui lasandu-i o piscatura imensa. Saracul plangea de durere nu dupa mine.

_

Mergi la inceput

Manga, .
Dupa ce am scris mesajul pe blog ma gandeam ca nici nu m-am semnat si o sa-ti zici cine e cicalitoarea asta?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Ola! Multumesc pentru aprecierile la adresa puilor. Maica-mea tocmai mi-a povestit azi ca s-a intalnit cu o bunica care isi plimba nepotica care are in jur de 9-10 luni. Si se lauda ca tocmai a dat mici la fata. "de aici din piata, am intrebat micareasa daca sunt proaspeti" O vecina de serviciu spunea de nepotul de 1 an si 1 luna- 2 ca " a mancat aseara un ditamai castronul cu ostropel de pui, cu mult usturoi, se stramba, manca in continuare. Si copilul se plimba prin curte cu carnatul pajit in mana.Si cum adica? noi nu le dam lapte decat dimineata si seara?Au luat-o pe mami la rost. Cum adica nu le punem paine in ciorba. SI LE GATIM SEPARAT?????!!!!Si cum sa nu le dam sa guste din ce bem noi, ca cere copilul.In decursul timpului am mai auzit, dar le-am uitat. Oricum, eu sunt o ciudatenie pe aici, cu orele de masa, cereale, neleganat si "asta nu"

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput