Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*
Raspunsuri - Pagina 10
ionika spune:
Buna dimineata!
Ma bucur pentru tine, Iulika! Felicitari!!!!
Bucurestencelor, ce pot vizita cu copiii atunci cand voi veni in Bucuresti, peste 10 zile? Gradina zoo e faina?Acvariu, ceva...
Daciana, ajungem si in Buzau si vom sta vreo 5 zile.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia
Ioanna81 spune:
Buna dimineata
Citat: |
citat din mesajul lui ionika Buna dimineata! Ma bucur pentru tine, Iulika! Felicitari!!!! Bucurestencelor, ce pot vizita cu copiii atunci cand voi veni in Bucuresti, peste 10 zile? Gradina zoo e faina?Acvariu, ceva... Daciana, ajungem si in Buzau si vom sta vreo 5 zile. Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia |
gradina zoologica e foarte faina, mai este gradina botanica, muzeul antipa, pot merge la circ, pot merge in Herastrau pentru plimbari cu vaporasul... nu mai stiu, mai e muzeul satului, muzeul taranului
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
techila spune:
buna dimineata,
cer scuze madamei uka ca nu i-am urat ieri, nu am avut timp, dar azi....
LAAA MUUUULTI ANI!!!!!
si cand te apuca depresia din cauza varstei, gandeste-te ca la un moment dat (indepartat momentul!!!) vei zice "ha ha...cand aveam io 33 de ani....."
te pup mult, sa fii fericita si sanatoasa!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
techila spune:
saptamana viitoare ne duce sotz la mare....desi nu aveam intentia asta...o sa stam o saptamana acolo...poate ne vedem cu fetele de la malul marii???
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila saptamana viitoare ne duce sotz la mare....desi nu aveam intentia asta...o sa stam o saptamana acolo...poate ne vedem cu fetele de la malul marii??? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Si cu noi ?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
Lali_mete spune:
'Neatza!Revin,acu' fac curat,fac de luni sa fiu harnica toat saptamana
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Si cu noi ? Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noi trei...un inceput de viata! |
A zis cu fetele, da?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
neata!
super, eu abia astept sa va revad
nu le luati si pe frumoasele natalix si fragezix?
scriu cu o mana, am invadatoarea in cap, efectiv
vroiam sa va multumesc din tot sufletul meu pentru urari, mi-ati facut ziua mai frumoasa, niciodata nu am primit atatea felicitari de ziua mea! si sms-uri, si pe facebook sunteti intr-adevar deosebite, va multumesc !
sunt cheauna de somn
nu m-am sarbatorit cine-stie-ce, doar cu familia, nu prea aveam chef de party ..
cadouri..a lady never tells
C a r i n a
Nihil Sine Deo
monica_dicut spune:
Neatza!!
Io plec maine io plec maine si stau vreo 10 zile. DEci te vezi si cu mine? In ce statiune mergi?
Chiar Uka, da-mi si mie nr tau pe PM, sa te sun daca vrei sa ne vedem. Noi o sa stam in NEptun dar vreau sa ajung si in Mamaia ca e prietena mea cea mai buna acolo.
HAi sa va pove si cea am patit io sambata ca v-am lasat in ceata. Apai eu sambata am facut o mica plimbare cu SMURD-ul la spital. Pe la 1 noaptea mi s-a facut rau. Simteam ca nu pot sa respir. AM deschis usa, am iesit p balcon. Mi-am revenit putin. M-am intins in pat. Imi era din ce in ce mai rau. Simteam ca ma strange cineva de gat si o presiune in piept. Pe la vreo 2 jumate deja mi s-au taiat picioarele, aveam din ce in ce mai multe momente de apnee, simteam asa ca un fior, ca o emotie si simteam ca lesin. A sunat sotz la 112 si au zis ca imi trimit un SMURD si ca daca e de acord sa ma duca la spital. Normal ca a zis da. Au venit cred ca in 10 minute. EU dupa 5 deja nu mai puteam, credeam ca a trecut o vesnicie. A mai sunat o data si saracii cautau blocul. EU ii auzisem da nu mai sunau o data la interfon. AU venit, mi-au pus oxigen. Tensiunea 16/9, 130 bpm. DAca ma ridicam in picioare simteam ca o sa pic. Aveam extremitatile gheata, tremuram de frig. NU mi-au dat nimic in afara de oxigen. MArog, pana la urma m-au dus la spital, mi-au facut EKG si mi-a iesit o modificare pe miocard (nu stiu ce inseamna) A trebuit sa astept ora 6 sa deschida laboratorul sa imi faca o analiza pt niste enzime ale miocardului sa vada daca intr-adevar am ceva sau mi-au fost puse doar ventuzele alea aiurea. Concluzia: atac de panica si nimic altceva cica, sa iau valeriana si eventual sa vizitez un psihiatru . Am ajns acasa la ora 8. Acum imi este bine dar m-am speriat cumplit, efectiv am simtit ca mor, nu am crezut ca mai apuc ziua de ieri
Dupa toata nebunia asta, ieri pe la 2, plecam sa luam copilu de la mama. Ne urcam in lift, eu ma aplec sa ma inchei la sireturile adidasilor. De o data Zdrang! si cad jos. Concluzie: am cazut cu liftul. Sau marog a cazut liftul si au intrat franele. S-a oprit intre et 1-2. Noi stam la 5, deci 3 etaje am picat cu liftul in gol . Evident ca mai tremur si acum si era tot ce imi trebuia dupa o noapte petrecuta la urgenta.Asa ca m-am hotarat sa fac putin sport ca doar e bun pt sanatatea mea. Va dati seama ca nu ma mai sui in lift.
Am inceput sa cred ca m-a blestemat cineva. Nici nu v-am mai spus ca sambata am fost cu bebe la spital ca era plin de blande pe el, mari si rosii si cu varf lichid. AM zis gata, e varsat de vant, mi-as cracii . AM stat 2 ore la urgente pe acolo, 1 ora a fost cuminte, o ora a urlat intr-una ca ii era foame si somn. A urlat toata consultatia de le-a bagat pe alea in sperieti. COncluzia: muscaturi de insecte plus pielea lui f sensibila egal blande imense. Adevarat ca nu avea decat in locurile accesibile animalelor muscatoare, pe maini si picioare pana la pampers si pana la linia tricoului. Azi merg la pediatra desi majoritatea au trecut si nu au facut crusta cum trebuia in cazul varsatului de vant .
SA va mai povestesc? Ca as mai avea ?
HAi, va doresc o zi si o saptamana excelenta
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Lali_mete spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
A zis cu fetele, da? C a r i n a Nihil Sine Deo |
Pai si asa lumea ma intreaba : ce e bebelusul,fetita sau baiat? Zicem si noi ca suntem fetite .
Vai Monica ce povestesti tu acolo ,brrr.bine ca esti bine acum si ca nu stai pe la et 9-10,atunci faceai sport calumea.