Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

pai sa vezi cat mananca brotacul meu..a stat la san de la 1 fara un sfert pana la 1 jumate...a mai mancat, a mai molfait...eee, la 2 i-am dat biberon cu 60 ml l-a bagat pe tot si tot ar mai fi mancat

pai la cum zic cartile si cum zice pediatra ca daca il tii la san des vine laptele garla...pai la noi nu si pace...adica zi si noapte pus la san la 1 ora jumate , doua, cu putina completare (ca atunci cand prindea ziceai ca l-a prins pe Dumnezeu de un picior ) si tot degeaba..

cred ca mananca asa mult de la vitaminele care le ia..dar prea mult pentru cat are maica-sa

a pus carnite pe bulanase, bolfute, cand l-am adus era piele si os, acum are mama feciorel...pai a pus deja 500 grame aproape in 2 saptamani (a scazut la 2400 si aseara avea 2890 )

azi sper sa pun poze i-a pus tati caruselul la patut...e un smecherut dragul de el acum bunicul monteaza nu stiu ce pe la usi si s-a speriat asa ca doarme pe pat langa mine..cand aude un zgomot se mai trezeste, il mangai putin si doarme iar...

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Anca si eu tot de la "Primii pasi" am luat sterilizatorul cu aburi doar ca fara biberoane incluse. A fost destul de ieftin, pana in 2 milioane. Felicitari pentru noua saptamana, stai linistita nu te mai stresa. Cu siguranta o sa treci de 37
Eu mai trebuie sa-mi cumpar pompa de san. Doamne ce preturi am vazut la Sensi Blue. Dar am vazut pe net tot de la "primii pasi" cu 2 mil si ceva si cred ca o sa fac comanda.

33 + cu o de
AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

exista si cu biberoane incluse?

eu am vazut pe net 160 ron!
aratav si bibite!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

acesta este?

http://www.bebestore.ro/electrocasnice-copii/masa-copilului/sterilizator-electric-cu-aburi-primii-pasi.html

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Anca habar n-am daca sunt si cu bibe incluse, doar ca am citit in mesajul tau ca tu asa vrei (cu bibe incluse). Eu am cumparat doua bibe din sticla, una mai micuta si una putin mai mare cu 40 lei amandoua, si separat am cumparat tetine din silicon, 2 cu scurgere lenta si 2 cu scurgere medie. Acu sa vedem si rezultatele.
Mycya tare doresc la toate fetele sa se poata odihni asa cum m-am odihnit eu azi noapte, aproape fara intrerupere. Azi sunt parca alt om. M-am trezit de dimineata si m-am apucat de spalat lenjeriile de patut, una am si calcat-o deja. Mi-s dragi de numa numa.

33 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mai am si eu o intrebare pentru mamici...uneori Andrei respira asa greu, zici ca a facut efort...nu sufla greu, dar i se ridica mult toracele...alteori sufla usor, nici nu il simti...

asa e normal la copilasi? ca acum vreo 2 nopti nu am dormit ca poate are copilul ceva

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

anca, de unde iei tu scutece de la sano?

elena, n-ai venit???????
ella, listuta cu nasteri e pt saptamana asta..deci urgentele :) tu mai ai de asteptat un picut :)

mie mi-e din ce in ce mai greu, de-abia ma mai car..sper ca luni, marti maxim sa nasc!
nici nu vreau sa ma gandesc la voi fetele cu 2 in burtica, cat o fi de mare si grea.

Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 10 zile de dans in burtica

acum vreo luna am cumparat sano forte cel pt aragaz in recipient negru si avea catalogul cu produselee lipit de el...eu sunt ff multumit de prod lor si am sunat la firma dirext sa intreb daca exist si pampers si au psus ca da...m-au intrebat unde locuiesc le-am spus mi-au dat nr tel al distribuitoorului din zona mea si l-am sunat pe om!

Mi-a spus unde aduce de obicei acesti pampersi si a si sunat-o pe d-na respectiva sa ii spuna ca o clienta care o cunoaste (adica eu) vreau pampersi de la ei si a dus acolo m-am dus si i-am luat si am mai rugat-o pe d-na de la magazin de inc aun pachete!

....asa ca ma are de clienta am luat si servetele de la ei si eu hainutele lui bb le spal cu detergent de la ei!

...

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Sotul si sotia in pat...momente toride...
Ea: Ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat!
El: DA! DA! DA!
Ea: Spune-mi lucruri murdare!
El: Baia, bucataria, covorul din sufragerie...

O blonda, o bruneta si o roscata, toate trei gravide, se întalnesc în sala de asteptare a unui cabinet ginecologic.
Bruneta spune:
- Cred ca al meu va fi baiat!
- De ce? întreaba roscata si blonda.
- Pentru ca am stat deasupra cand l-am conceput si se spune ca atunci va fi baiat.
- Ooo, zise roscata, atunci eu voi avea o fetita pentru ca a stat el deasupra!
Blonda se gandeste si cu o privire ingrijorata, intreaba:
- Al meu va fi ied?

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Da Anca acela este, dar totusi biberoanele cred ca sunt numai de reclama ca mie nu mi le-a dat. Sa ma mai uit o data in cutie?

33 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Felicitari Adriana!!!!!
Bine ai venit pe lume Rebeca!!!
Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai parte de tot ce iti doresti in lumea asta!!
Fetele care discutati de sterilizatoare, se pot steriliza orice fel de biberoane in cel de la primii pasi?Ca eu am luat deja sticlute, dar nu ma indur sa dau 5 milioane pe sterilizator de la chicco...

Paula, 36+ cu , Raul Codin
AMR 24 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, si eu fol. detergent de la sano, mai am si alte produse de curatat de la ei.
da-mi si mie nr lor de tel, sa vad dc in cj aduc.

Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 10 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am pus in lista:
carutul roz al ELEI
Rebeca si felicitarile pt Adriana,ora,grame
am sters-o pe Adriana de la gravide
si am scazut nr gravidelor totale si al gravidelor din iulie

DRAGAICA -uite AICI cea mai simpla caciula(apoi prinzi experienta si faci si alte modele): firul e subtire,andrele cred ca sunt 2jumate.Pui 92 de ochiuri si faci 2 fata,2 dos .Lucrezi asa vreo 14cm lungime (2fata 2 dos vei lucra toata caciula).ti se pare lung,dar e ingusta si daca bagi mana in ea vezi ca se largeste si se micsoreaza din lungime.
dupa 14 cm incepi sa scazi,destul de brusc sa nu iasa cu tzugui cum mi-a iesit prima dupa revista.
unde ai ochiurile pe dos,din doua faci unul.deci lucrezi 2 f,2 impreuna dos,2 fata,2 impreuna dos,2 fata 2 impreuna dos.cred ca ramanem cu 69 de ochiuri daca nu gresesc socoteala acum
randul urmator pe dosul caciulii scadem iar tot ochiurile care apar pe dos.din doua pe dos fac mereu unul pe dos.cred ca ramanem cu 46 ochiuri formate unul pe fata unul pe dos.
randul urmator scad unul dupa altul,adica din doua fac mereu unul.raman cu jumate 23 ochiuri.
randul urmator scad 3 cate 3 ,adica iei 3 ochiuri si tragi ata prin ele odata,astfel ramai cu vreo 7-8 ochiuri pe care le scazi ODATA pe toate,adica tragi firul odata prin toate 7,faci nodul si gata caciula,o cosi pe margine.
eu la bordura am facut apoi cu croseta cu bleu.
dar poate sa ramana si fara bordura.

33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput