Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Paula eu cred ca merge orice fel de biberon in el. Am citit pe instructiuni si nu scrie nicaieri ca doar anumite biberoane se sterilizeaza in el, si in plus sterilizeaza si tetine, suzete si alte accesorii.

33 + cu o de
AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

saru-mana aelita . vad ca i-ai pus si numele maimuticii mele.
si pt victo si bumblebee: nu stiu cum se intamplase, dar dupa ultimele modificari la prima pagina, eram scoasa din lista cu DPN. apai nici nu nascusem, nici nu eram programata, si eram nacajita ca nu ma mai vedeam pe listuta, dar m-a aelita m-a rezolvat.

mycya, , ce pofta mi-ai facut...

anca, eu mi-am luat sterilizator pt microunde de la chicco. avea inclus si un biberon cu tetina de silicon, iar pretul super bun. 60 lei la real.

dragaica, mai uita-te si mai intreaba si pe altii cum e burtica. eu de cateva zile tot am impresia ca s-a lasat si la mine burtica. adica asa imi pare. imi schimb pozitia...sau hainele...si-mi dau seama ca e doar alarma falsa.
de altfel am inteles ca asta e un semn ca in curand poti naste. dar in curand nu-i definit. adica am o prietena care a nascut a2a zi, si alta care a dus-o asa 10 zile.

nela, tu vorbesti de pompa de sani electrica la 2 mil? ca asta e ultimul lucru ce l-as mai avea si eu de cumparat (cred?!) mi-e mi-a promis o prietena ca-mi da pompa ei de san manuala de la avent. stiti ceva de asta? o fi buna? sau sa ma arunc si eu la una electrica?

Ela 37+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

saru-mana aelita . vad ca i-ai pus si numele maimuticii mele.
si pt victo si bumblebee: nu stiu cum se intamplase, dar dupa ultimele modificari la prima pagina, eram scoasa din lista cu DPN. apai nici nu nascusem, nici nu eram programata, si eram nacajita ca nu ma mai vedeam pe listuta, dar m-a aelita m-a rezolvat.

mycya, , ce pofta mi-ai facut...

anca, eu mi-am luat sterilizator pt microunde de la chicco. avea inclus si un biberon cu tetina de silicon, iar pretul super bun. 60 lei la real.

dragaica, mai uita-te si mai intreaba si pe altii cum e burtica. eu de cateva zile tot am impresia ca s-a lasat si la mine burtica. adica asa imi pare. imi schimb pozitia...sau hainele...si-mi dau seama ca e doar alarma falsa.
de altfel am inteles ca asta e un semn ca in curand poti naste. dar in curand nu-i definit. adica am o prietena care a nascut a2a zi, si alta care a dus-o asa 10 zile.

nela, tu vorbesti de pompa de sani electrica la 2 mil? ca asta e ultimul lucru ce l-as mai avea si eu de cumparat (cred?!) mi-e mi-a promis o prietena ca-mi da pompa ei de san manuala de la avent. stiti ceva de asta? o fi buna? sau sa ma arunc si eu la una electrica?

Ela 37+ cu Eva Maria
eu doar am pus carutul si numele Evutei,erai in lista,nu stiu daca te-au pus fetele sau erai deja.

Pompa,daca tot ai de unde sa imprumuti,ia-o pe aia si vezi intai cum te descurci cu ea,si daca esti multumita,nu mai are sens sa mai cumperi alta ,mai ales ca poate nici nu ai nevoie.e bine ca ai una la indemana pt primele nopti.apoi mai vezi tu.

33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Ela stiu de pompa electrica de la Avent ca e super buna, dar pretul pe masura, adica peste 600 lei. Am vazut ieri la sensi blue si era sa pic jos. Despre cea manuala nu stiu ce sa zic, cert este ca Avent are lucruri de calitate si doamna de la farmacie chiar imi recomanda pompa manuala.

33 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici
Vad ca vorbiti de pompe pentru sani.Pana la urma care e mai buna:cea electrica sau cea manuala?Eu am gasit de la Primii Pasi la 38 de lei la o farmacie Help Net.Se merita sa iau manuala?Sau sa ma orientez pentru una electrica?

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

azi sunt putin trista. la ora asta trebuia sa fiu la brasov nasa mare!!!! dar, am preferat sa raman acasa decat sa nasc pe acolo. asa ca al meu sot a cununat fara mine, in locul meu a tinut mama lumanarea. toata lumea e la nunta se distreaza, ma suna sa imi spuna cat de frumos este si eu sunt acasa cu dureri de oase, ligamente ....
macar daca as naste, as avea un motiv sa imi treaca toata supararea ca nu am ajuns la nunta.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Ha, si sa le strici si nunta, sa plece si nasu si mama de la nunta direct la maternitate , ai si tu rabdare macar sa fure mireasa!

Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

azi sunt putin trista. la ora asta trebuia sa fiu la brasov nasa mare!!!! dar, am preferat sa raman acasa decat sa nasc pe acolo. asa ca al meu sot a cununat fara mine, in locul meu a tinut mama lumanarea. toata lumea e la nunta se distreaza, ma suna sa imi spuna cat de frumos este si eu sunt acasa cu dureri de oase, ligamente ....
macar daca as naste, as avea un motiv sa imi treaca toata supararea ca nu am ajuns la nunta.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Ha, si sa le strici si nunta, sa plece si nasu si mama de la nunta direct la maternitate , ai si tu rabdare macar sa fure mireasa!

AMR -4z

haha da !!

33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Anca si eu tot de la "Primii pasi" am luat sterilizatorul cu aburi doar ca fara biberoane incluse. A fost destul de ieftin, pana in 2 milioane. Felicitari pentru noua saptamana, stai linistita nu te mai stresa. Cu siguranta o sa treci de 37
Eu mai trebuie sa-mi cumpar pompa de san. Doamne ce preturi am vazut la Sensi Blue. Dar am vazut pe net tot de la "primii pasi" cu 2 mil si ceva si cred ca o sa fac comanda.

33 + cu o de

exista si cu biberoane incluse?

eu am vazut pe net 160 ron!
aratav si bibite!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Da, de la Avent, sterilizator cu aburi pt microunde, ai si 2 biberoane, 125ron

AMR -4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

eu am auzit ca e mai buna cea electrica. probabil ofera un plus de comiditate pe perioada "procesului".

dar eu cred ca raman cu ce mi se ofera, adica aventul manual de la prietena mea. e pe gratis, e avent, asa ca dam la manivela.

sheri, mami, cum te mai simti? dupa o saptamana pauza pe forum, eram sigura ca o sa-ti vad munele trecut pe listuta cu bravo si pe gagicile tale bine cotate in kg. by the way, cat au? (ca stiu ca erau super bine la masuratori)

Ela 37+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Ce parere aveti de pompa asta? O fi buna de ceva? Pretul este bun. http://www.bebestore.ro/electrocasnice-copii/masa-copilului/pompa-electrica-pentru-san-primii-pasi.html

La pretul asta mi-as permite si un balansoar

33 + cu o de

Mergi la inceput